Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Makai Nóra

Korábbi értékelések

Ta

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segitett

BL

5
Értékelés: 5
Közel egy évig jártam hozzá, nagyon sokat fejlődtem ez alatt, sokkal magabiztosabbnak, bátrabbnak érzem magam, már nem szorongok sok olyan helyzetben, amitől régen nagyon tartottam. Köszönöm

Csaba

5
Értékelés: 5
Ajánlom.

Virág

5
Értékelés: 5
Köszönöm, nagyon sokat segített a szorongásaimmal való küzdelemben!

Szabolcs

5
Értékelés: 5
Kedves Nóra! Többet kaptam Öntől, mint gondolná! Nem csak azért, mert jobban ki tudom fejezni az érzéseimet, hatékonyabban kezelem a feszültségeimet és tudatosabban hozom meg a döntéseimet. Két hónapja még nem gondoltam, hogy újra lesz valaki az életembe, akivel a párkapcsolat ilyen szintű magasságait élhetem meg. Ezt Önnek köszönhetem! KÖSZÖNÖM! Mindenkinek ajánlom, hogy bátran forduljon Nórához! Ennyire professzionális, türelmes, segítőkész és kedves pszichológussal még soha sem találkoztam! Végig azt éreztem, hogy megérti a problémámat és tudja, hogyan segítsen. Egyik legjobb döntésem volt, hogy Őt választottam!

Pszichológus's blogposts

Makai Nóra képe
Ellenőrzött szakember

Ne legyél többet áldozat!

Észrevetted magadon, hogy gyakran idegeskedsz, elégedetlenkedsz, netán már mások is visszajelezték? Úgy érzed, te mindig a rövidebbet húzod? Életed valamelyik fontos területén sorra érnek a kellemetlenségek, és úgy érzed, tehetetlen vagy, nem tudsz rajta változtatni? Eleged van már a kiszolgáltatottságból? Ha igen, olvass tovább!

Makai Nóra képe
Ellenőrzött szakember

A tapasztalatlanság miatti szorongásról

Nem volt még párkapcsolatod? Alig van tapasztalatod a másik nemmel? Az évek múlásával egyre cikibbnek érzed a tapasztalat hiányát, és rettegsz, hogy kiderül? Attól tartasz, hogy neked ez már sosem fog összejönni? Ne aggódj, ezen mind túl lehet jutni!

Oldalak

Pszichológus válaszol

Rémálom az életem

Az életem rémálommá vàlt. Túl vagyok rengeteg fizikai,pszichikai,lelki bàntalmazàson. Mindezek okozója a volt élettàrsam. Nem élünk együtt,de mindig zaklat. Volt idő,amikor még hittem abban,h egyszer ennek vége lesz,màr nem hiszek. Úgy èrzem,egy hajszàl vàlaszt el az őrülettől.Hogyan éljem,ezt túl? Fel lehet ezt dolgozni? Tudok még normàlis életét élni? Van egy kicsi fiam,szeretném ha egészséges felnőtt válna belőle. Vàlaszàt előre köszönöm!

A férfi viselkedése.

Üdvözlöm. Párommal jó kapcsolatban vagyunk, nem vagyok egy gyenge nő fizikai munkát végzek,és minden "problémát"megoldandó feladatnak fogok fel,elég talpraesettnek tartom magam.Kedves párom folyamatosan "küzd"velem. Állandó birkózások felemel a feje fölé, megkap egy pillanat alatt és máris fejjel lefelé lógok a kezében,csikizések addig míg már nincs erőm Védeni magam stb.Ezek vígan jókedvűen történnek jókat nevetünk.Kérdésem az, hogy miért ilyen egy pasi a nővel? Lehet hogy nem a NŐt látja bennem?Miért szereti ha "küzd"velem? Válaszát előre is köszönöm.

Oldalak