Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Makai Nóra

Korábbi értékelések

Lill

5
Értékelés: 5
Az elmúlt egy év egy nagyon hosszú önismereti út volt számomra, és rengeteget jelentett egy segítő társ ezen az úton. Köszönöm a beszélgetéseket, a megerősítéseket, a türelmet, a kitartást, hogy velem volt végig.

Ta

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat segitett

BL

5
Értékelés: 5
Közel egy évig jártam hozzá, nagyon sokat fejlődtem ez alatt, sokkal magabiztosabbnak, bátrabbnak érzem magam, már nem szorongok sok olyan helyzetben, amitől régen nagyon tartottam. Köszönöm

Csaba

5
Értékelés: 5
Ajánlom.

Virág

5
Értékelés: 5
Köszönöm, nagyon sokat segített a szorongásaimmal való küzdelemben!

Pszichológus's blogposts

Makai Nóra képe
Ellenőrzött szakember

A környezettudatosság pszichológiája

Napjaink egyik legmeghatározóbb kihívása életet adó környezetünk radikális átváltozása, illetve a változásból kialakuló krízis kezelése és a katasztrófa elkerülése. A környezettudatosság és -védelem napi téma a hírekben, a közösségi médiában és egyre inkább a politikában is - mégis, sokak számára érdektelen, fárasztó és kerülendő gondolat. Vajon milyen pszichológiai tényezők állnak a klímatudatosság kialakulása, illetve ennek hiánya mögött?

Makai Nóra képe
Ellenőrzött szakember

Ne legyél többet áldozat!

Észrevetted magadon, hogy gyakran idegeskedsz, elégedetlenkedsz, netán már mások is visszajelezték? Úgy érzed, te mindig a rövidebbet húzod? Életed valamelyik fontos területén sorra érnek a kellemetlenségek, és úgy érzed, tehetetlen vagy, nem tudsz rajta változtatni? Eleged van már a kiszolgáltatottságból? Ha igen, olvass tovább!

Oldalak

Pszichológus válaszol

Rémálom az életem

Az életem rémálommá vàlt. Túl vagyok rengeteg fizikai,pszichikai,lelki bàntalmazàson. Mindezek okozója a volt élettàrsam. Nem élünk együtt,de mindig zaklat. Volt idő,amikor még hittem abban,h egyszer ennek vége lesz,màr nem hiszek. Úgy èrzem,egy hajszàl vàlaszt el az őrülettől.Hogyan éljem,ezt túl? Fel lehet ezt dolgozni? Tudok még normàlis életét élni? Van egy kicsi fiam,szeretném ha egészséges felnőtt válna belőle. Vàlaszàt előre köszönöm!

A férfi viselkedése.

Üdvözlöm. Párommal jó kapcsolatban vagyunk, nem vagyok egy gyenge nő fizikai munkát végzek,és minden "problémát"megoldandó feladatnak fogok fel,elég talpraesettnek tartom magam.Kedves párom folyamatosan "küzd"velem. Állandó birkózások felemel a feje fölé, megkap egy pillanat alatt és máris fejjel lefelé lógok a kezében,csikizések addig míg már nincs erőm Védeni magam stb.Ezek vígan jókedvűen történnek jókat nevetünk.Kérdésem az, hogy miért ilyen egy pasi a nővel? Lehet hogy nem a NŐt látja bennem?Miért szereti ha "küzd"velem? Válaszát előre is köszönöm.

Oldalak