Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Lázár Gergely

Korábbi értékelések

Rákosi Zsuzsanna

5
Értékelés: 5

Hidász Melinda

5
Értékelés: 5
Életvezetési elakadással kerestem meg Gergelyt. Azt tapasztaltam, hogy őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel hallgatott meg, és olyan kérdéseket tett fel, amelyek segítettek nekem abban, hogy felismerjem a motivációimat, a céljaimat; kapcsolatba kerüljek önmagammal, és elinduljak a lehetséges megoldások felé. A közös munka eredménye, hogy jobban megértem a bennem zajló folyamatokat, türelmesebb vagyok magammal, mint előtte voltam, és általánosságban letisztultabb és okosabb életvezetési döntéseket hozok. Szeretettel ajánlom.

Vásár Erik

5
Értékelés: 5
Egy hiteles, felkészült, korrekt és rendkívül barátságos szakembert ismertem meg Gergely személyében. Segítsége rengeteget adott a reális önértékelésemhez, a tanácsadásokon elhangzottak pedig kiváló iránytűnek bizonyultak az élet többi területén is. Bátran ajánlom mindenkinek!

Szucs Sandor

5
Értékelés: 5
Amikor megkerestem Geryt, elég nagy párkapcsolati problémával küszködtem. Nem volt egyszerű találnom számomra megfelelő partnert, nem is hittem benne, hogy ez lehetséges. Szerencsére Gery-vel Skype-on is tudtam beszélni, elég kedvezményes, és elfogadható áron. Tetszett, hogy nem csak szimplán meghallgatást, de próbált megoldásokat keresni a problémámra. 5-6 beszélgetés után éreztem, hogy a gondolkodásom javult, mert mindig beugrott Gery egy-egy mondata, amit javasolt, vagy másképp látott. Segítségével nem csak sikerült leküzdenem a félelmeimet, de sikerült remek pákapcsolatot is összehoznom. Idén pedig megszületett a kisfiam is. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem szokványos, átlagos pszichológus, fiatalos gondolkodású, rugalmas, felelősségteljes, építő jellegű hozzászólásaival segít a probléma megoldásában. Ha pedig úgy látja, hogy nem jut előre, nem veszi ki a pénzt az ember pénztárcájából, hanem javasol másik szakembert. Én rettentő türelmetlen ember vagyok, és szeretnék megoldani mindent rendkívül gyorsan, ezért szeretem, ha valaki tömör, célratörő válaszokat ad, amivel előre lehet haladni. Gery rendkívül korrekt áron segített a problémám gyökerét megtalálni, és ha nem is egyből, de néhány beszélgetést követően megjavítani, amit én rosszul csináltam addig. Ajánlom mindenkinek!

Szécsi Gábor

5
Értékelés: 5
Geryt mindenkinek ajánlom, akinek életvitelbeli, párkapcsolati problémája van, vagy csak szeretné jobban megismerni önmagát egy hiteles tudással rendelkező, empatikus szakember segítségével.

Pszichológus's blogposts

Lázár Gergely képe
Ellenőrzött szakember

Gyakori ellenérvek pszichológushoz fordulás előtt – 4. rész

Cikksorozatom arról szól, hogy az emberek gondolatait illetően milyen klasszikus ellenvetések fogalmazódnak meg akkor, ha pszichológus segítségét szeretnék igénybe venni, mik azok a „fejben felállított” gátak, amik akadályát képezhetik annak, hogy valaki megkaphassa a számára szükséges támogatást, ellátást.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan tovább?

Megakadtam az életben..3 éve élek egy viharos kapcsolatban,ettől függetlenül szeretjük egymást,de besokalltunk egymásból,nem tudunk tovább együtt maradni. Én egy eléggé határozatlan,lelkileg gyenge,25 éves létemre sokat szenvedett hölgy vagyok. Ha nélküle maradok,nem tudom hogy fogom feldolgozni...újra útnak indulni...újra elkallódom majd,csak hogy valaki szeressen...vagy érzelmeket kapjak... Sem barataim,sem csaladom... nincs aki segítene,mellettem állna lelkileg...napok óta sírok,nem alszom,depresszió gyötör...nehéz valakit úgy elhagyni,hogy szeretem...de nem akarunk egymásnak rosszat ezzel