Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Lakó Gabriella

Korábbi értékelések

Sz. Zsófi

5
Értékelés: 5
Rengetegett segített saját magam megismerésében, elfogadásában és a döntéseimet befolyásoló tágabb összefüggések megértésében. Mindig figyelmesen meghallgatott és nem erőltetett semmit, hagyta hogy a saját tempómban haladjak. Nem éreztem egy alkalommal se, hogy véleményt formálna rólam, így könnyű volt megnyílni neki. Nagyon ajánlom mindenkinek!

M. Alíz

5
Értékelés: 5
Csak jót tudok mondani róla, mindig pontosan tudta, hogy mire volt szükségem az adott helyzetben. A kérdései megváltoztatták a látásmódomat és velem maradnak ezután is, iránytűként viszem magammal. Hálás vagyok neki, amiért megtaláltam a magamba vetett hitem forrását. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

P. Tamás

5
Értékelés: 5
Nagyon segitokesz! Nehezen mentem el, de sajnalom, h csak most mentem. Barmikor visszamennek, nagyon sokban segitett. Koszonom! Csak ajanlani tudom barmikor, barkinek.

Szathmári Péter

5
Értékelés: 5
Másfél év után csak jót tudok mondani róla: nagyon figyelmes, kedves, szimpatikus és türelmes. Mindig vártam a következő foglalkozást, mert éreztem, hogy alkalomról alkalomra jobb lesz a helyzet, és mindig tudott valami újat mondani, amire én nem gondoltam korábban. Nagyon jól átlátja az adott helyzetet, és pont ezért olyan kérdéseket tud feltenni, amik igazán fontosak. Volt, hogy hetekig tartott, mire egy ilyet megválaszoltam magamban, de tudtam, hogy ez kell hozzá, ha tényleg változtatni akarok. Végül, hála neki, sikerült megoldanom azt a problémát, amivel felkerestem, és emiatt már sokkal optimistább, és poztívabb vagyok, mint korábban bármikor.

P. Gabriella

5
Értékelés: 5
Rendkívül segítőkész és együtt érző, problémáim kapcsán több helyzetre világított rá olyan módon, amelyet addig nem is gondoltam volna. Hozzásegített ahhoz, hogy magabiztosabb és határozottabb legyek, nagyon hasznos volt a terápiája. Csak ajánlani tudom őt!

Pszichológus's blogposts

Lakó Gabriella képe
Ellenőrzött szakember

Szabadulj fel!

Gyakran előfordul, hogy negatív gondolataink, téves következtetéseink, félelmeink gátolnak minket abban, hogy megtegyünk valamit, amit szeretnénk. Minden ilyen félelem, téves beállítódás, önártó viselkedésforma meghatározza a cselekedeteinket, korlátozza szabadságunkat és eltérít arról az útról, amin járni szeretnénk.

Lakó Gabriella képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan növelhetjük önbecsülésünket?

Az egészséges önbecsülés iránti igény alapvető emberi szükséglet, amelynek fontos szerepe van az önszabályozásban és a viselkedésszabályozásban. A gyermekkorban kialakuló belső önbecsülés milyensége hatással van az egyén későbbi életére. Akik gyermekként nem tudtak elegendő belső önbecsülésre szert tenni, sokszor bajban vannak, hogy hogyan tudnák ezt a hiányt felnőttként pótolni.

Oldalak