Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kovács Orsolya

Korábbi értékelések

Eszti

5
Értékelés: 5
Orsi pozitív, támogató és elfogadó kisugárzásáért örökké hálás vagyok. Nehéz időkben már az erre való gondolás is erőt ad. Szuper gyakorlati tanácsokat is kaptam tőle.

Robi

5
Értékelés: 5
Mire vagy kíváncsi, hogy Orsolya segít e majd rajtad? Hogy talál e megoldást a problémádra? Nem tudom...de abban biztos vagyok, hogy csak te Önmagad találhatsz gyógyírt bármire, minden kérdésedre a válasz benned van akár hiszed akár nem. Egyet biztos állíthatok, ha hozzá jársz segíteni fog abban, hogy megtaláld a megoldást és békét köss Önmagaddal, hogy a dolgokat más oldalról közelítsd meg, hogy átéld az a-ha érzést, amikor rájösz a legnyílvánvalóbb dologra ami végig előtted volt, mégsem láttad a gondolataidtól. Segít majd neked tisztán látni Önmagad, pontosabban te segítesz Önmagadnak, általa, előtte. Az utat járhatnád többféle módon de vélhetően vele sokkal gyorsabban... Csodára vágysz? Hát menj el hozzá és megleled a csodát ami végig ott volt benned, de ha nem teszel érte leélsz egy életet a csoda nélkül...ha elmész hozzá megleled Önmagad, erre én biztosítékkal szolgálok.

Pethő Gàbor

5
Értékelés: 5
Elég régóta ismerem Orsit,hogy bàtram merjem ajànlani mindenkinek,aki önèrtékelési,vagy egyéb gondokkal küzd.Nagyon komolyan veszi a hivatàtàsàt,és mindent megtesz,hogy helyreàlljon a lelki egyensúlyod!De Neked is akarnod kell,ennyi az egész.

Pál Krisztián

5
Értékelés: 5
Nagyon sokat kaptam a tanácsadási folyamattól és Orsitól, mert vannak dolgok, amit nem tud az ember egyedül megoldani és elég csak egy mondat, vagy gyakorlat, vagy tényleg egy jól sikerült mondat, ami túllendít a problémádon és már magad mögött is hagytad és egy iszonyú nagy batyu leesett rólad.

Mészáros Gergely

5
Értékelés: 5
Kedves, szép, fiatalos és eszméletlenül közvetlen. Nagy szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Szép, igényes környezetben fogad. Öt alkalom alatt kigyógyított abból, amivel 20 évet szenvedtem. Minden alkalom után egy jobb emberként léptem ki az ajtón. Rugalmas és nagyon kedvező áron dolgozik. A 60 perces órákat csaknem mindig 90 percesnek tartotta és abszolút nem éreztette, hogy letelt az alkalom. Ha bármi problémám volt, telefonon bármikor hívhattam és a jövőben is hívhatom.

Pszichológus's blogposts

Kovács Orsolya képe
Ellenőrzött szakember

Szex és megcsalás szülés után – 3 tévhit

A baba megszületése utáni időszakot különösen meghittként szokták lefesteni. Az viszont meglehetősen tabu témának számít, hogy nagyon sok párkapcsolat ebben az időszakban romlik meg, és nem egyszer a félrelépések időszakát is a gyermek születése utáni első néhány év jelenti. Ezt van, hogy sikerül titokban tartani, de gyakran kiderül az igazság, vagy végül más okból ér véget a kapcsolat. 

Kovács Orsolya képe
Ellenőrzött szakember

Újrakezdés 40 felett

Vannak azok a bizonyos jelek, hogy életközépi krízisbe kerültél. És vannak megoldások is, hogy ezeket az előnyödre fordítsd.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem érzem nőiesnek magam

Üdvözlöm! A problémám az lenne, hogy nem érzem magam nőiesnek. Korábban volt egy fejlődési rendellenességből adódó állcsont és állkapocs plasztikai műtétem, de az arcom erős, karakteres vonásai azt követően is megmaradtak. A sebészeten szó volt arról, hogy nincs szükség további korrekcióra, viszont az állam nagysága, és erőssége nagyon zavar. Sajnos ugyanez a helyzet az orrommal is. Kiskoromban ráestem, és talán megrepedt a csont.. nem tudom, a vágás még a mai napig látszik. Nagy és púpos orrom van. Akármit teszek, sajnos nem tudom elfogadni a kinézetem. Próbálok nőiesen öltözködni, sminkelem