Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kökény Tibor

Korábbi értékelések

Konyári Beáta

5
Értékelés: 5
Amikor minden szétesik benned és körülötted, és találsz valakit, aki 3 beszélgetés alatt rendet rak a fejedben. Nagyszerű döntés volt, hogy Tibihez fordultam a halmozott problémámmal. A tiszta megértés teréből induló beszélgetések alatt valódi elhivatottsággal és hitelességgel, magabiztos szakmai tudással, mégis nagyon emberi módon kaptam valódi segítséget felismerések sorozatát, újfajta nézőpontokat, és a hétköznapokban is könnyen használható, egyszerű, de hatékony eszközöket. Jó szívvel ajánlom!

Eszter

5
Értékelés: 5
Korábban is jártam már különböző szakembereknél, de Tiborral olyan problémák érzelmi gyökereihez is sikerült hozzáférni, amit korábbi terápiáimban nem tudtunk ilyen mélységig érinteni. Vele hatékonyan lehetett gyógyulni, szívből ajánlom!

K.Melinda

5
Értékelés: 5
Olyan technikákat kaptam, amivel képes voltam magamra nézni bizonyos, eddig félretolt aspektusokban. A közös munka során sikerült megválnom saját magam krónikus alul értékelésétől és egészséges önbizalomra szert tenni. Életem így fordulatot tudott venni, új végzettséget szereztem, emberekkel is foglalkozom a meglévő irodai munkám mellett. Így már az irodai dolgok sem jelentenek olyan nagy terhet, ahogy eddig megéltem, és a biztonságérzetem is megmaradt. Nagyon hálás vagyok Tibornak ebben a mély átalakulásban nyújtott segítségéért, a bátorításért és jó humoráért, ami sokszor jól jött a nehéz pontokon. Melinda

Pszichológus's blogposts

Kökény Tibor képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan kezeljük a pánikbetegséget?

Az ismétlődő pánikrohamok gyógyítására többfajta kezelési lehetőséget javasolnak. Az első, és leggyakrabban használt lehetőség a kognitív viselkedésterápia, mely során a páciens részletes információkat kap a pánikroham megjelenésének és lefolyásának menetéről. 

Kökény Tibor képe
Ellenőrzött szakember

Stressz, coping és traumáink

A stresszt okozó terhelésekkel történő megküzdés a coping, mely több eltérő módon valósulhat meg. Néha elegendő pár gyors, hatékony technika, mint a relaxáció, a légzés tudatosítása vagy a „napunk előprogramozása”.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Zárkózottság,

Üdvözlöm. A problémám az, hogy túlzottan zárkózott vagyok. Gyerekkoromban soha nem lehetett véleményem, nem volt senki akinek elmondhattam volna a gondjaimat. Egy iszákos apa, majd egy újabb iszákos nevelőapa mellett nem igazán kell leírnom szerintem mi miatt alakult ki nálam a dolog. De a baj az hogy magamtól nem tudok beszélgetést kezdeményezni, ha kérdeznek válaszolok ennyi. Ez a párkacsolatomra is kihat, és tanácstalan vagyok. Nem tudom mit tegyek hogy változtatni tudjak a dolgon. Kérem adjon valami tanácsot. Köszönöm a válaszát.

Miért a szerelem a legfontosabb az életemben?

Kedves Válaszadó, Már hosszú évek óta érdekel hogy miért ilyen kiemelten fontos nekem a szerelem meg a párkapcsolat. Szoktam olvasgatni az oldalt és sok embernek pl a munkahelyi, családi gondjai a fontosak, nekem meg ezek eszembe se jutnak. Nem tudom miért lehet ez de mindig kiemelt figyelmet szenteltem mind a kapcsolataimnak mind a szexualitásnak. Nem tudom hogy ez lehet-e valami következménye amit kiskoromban éltem át? Szeretnék nem a ‘partneremnek élni’ végre, és nem azon agyalni hogy jó-e a kapcsolatom vagy nem. Csak szeretnék kiszakadni ebből és fontosabb dolgokra koncentrálni. 24 éves

Oldalak