Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kökény Tibor

Korábbi értékelések

Kristóf

5
Értékelés: 5
Tiborral egy nagyon komplex problémát is nagyon hatékonyan tudtunk kezelni. Nagyon hálás vagyok neki a közös munkáért, amely kereteiben egy nagyon barátságos és empatikus környezet teremtődött meg. Ennek köszönhetően a pszichológushoz járáshoz társított pejoratív gondolataim már az első perctől szertefoszlottak. Köszönök mindent, csak ajánlani tudom!

Edina

5
Értékelés: 5
Sokáig azt gondoltam, hogy pszichológushoz fordulni „ciki”, de ahogy telt az idő egyre jobban azt éreztem, hogy megrekedtem az életemben és segítségre van szükségem. Ekkor fordultam Tiborhoz, aki az első alkalommal minden tévhitem feloszlatta. A közös munka során terítékre került az önbizalom, a halogatás, a feltétel nélküli szerethetőség és a felelősségteljes nyitottság. Tibor a humorával és a kérdéseivel minden alkalommal rávezetett egy-egy újabb felismerésre önmagamról, melynek fejlesztésére, rendezésére számos hasznos praktikát tanított. Ahogy telt az idő azt vettem észre, hogy sokkal magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb lettem és elkezdtem szeretni önmagam. Nagyon hálás vagyok neki azért, ahogy most érzem magam. Ne halogass, fordulj hozzá bátran!

Konyári Beáta

5
Értékelés: 5
Amikor minden szétesik benned és körülötted, és találsz valakit, aki 3 beszélgetés alatt rendet rak a fejedben. Nagyszerű döntés volt, hogy Tibihez fordultam a halmozott problémámmal. A tiszta megértés teréből induló beszélgetések alatt valódi elhivatottsággal és hitelességgel, magabiztos szakmai tudással, mégis nagyon emberi módon kaptam valódi segítséget felismerések sorozatát, újfajta nézőpontokat, és a hétköznapokban is könnyen használható, egyszerű, de hatékony eszközöket. Jó szívvel ajánlom!

Eszter

5
Értékelés: 5
Korábban is jártam már különböző szakembereknél, de Tiborral olyan problémák érzelmi gyökereihez is sikerült hozzáférni, amit korábbi terápiáimban nem tudtunk ilyen mélységig érinteni. Vele hatékonyan lehetett gyógyulni, szívből ajánlom!

K.Melinda

5
Értékelés: 5
Olyan technikákat kaptam, amivel képes voltam magamra nézni bizonyos, eddig félretolt aspektusokban. A közös munka során sikerült megválnom saját magam krónikus alul értékelésétől és egészséges önbizalomra szert tenni. Életem így fordulatot tudott venni, új végzettséget szereztem, emberekkel is foglalkozom a meglévő irodai munkám mellett. Így már az irodai dolgok sem jelentenek olyan nagy terhet, ahogy eddig megéltem, és a biztonságérzetem is megmaradt. Nagyon hálás vagyok Tibornak ebben a mély átalakulásban nyújtott segítségéért, a bátorításért és jó humoráért, ami sokszor jól jött a nehéz pontokon. Melinda

Pszichológus's blogposts

Kökény Tibor képe
Ellenőrzött szakember

A kommunikáció oldalai

Minden egyes üzenetnek létezik a négy oldala, akár tudatosítjuk, akár nem. Amikor az üzenetet küldjük, akkor általában az egyik oldal kiemelt szerepéből tesszük azt. Tehát ugyanaz az üzenet számos más információt is hordozhat. Ezek minden oldalon lehetnek nyílt jelzések, de lehetnek burkolt jelzések is.

Kökény Tibor képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan leljük meg a boldogságot az életünk során?

A boldogság egyedi módon mutatkozik meg a különböző életkorban. Bizonyos hatások az egyes életszakaszokban erősebbek, mint a gyermekkorban a szabadság, a serdülőkori társasági élet és a felnőttkori szakmai célok. Az életszakasztól függetlenül azonban mindig vannak módja a teljesebb boldogság fellelésére. Mitől lesz boldog a gyermekkor? Boldog gyerekeket sokféleképp nevelhetünk, de három alapvető szükséglet kielégítése elkerülhetetlen. Ezek a szabadság, az összetartozás érzése, és a szórakozás érdekében.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Pánik a diplomaosztón

Üdv! Nemrég végeztem az egyetemen, és jövő hónap elején sor kerül a diplomaosztómra is. Már most elkap a félelem, csak attól, ha egyáltalán az ünnepségre gondolok. Alapból szorongósabb típus vagyok, de az iskolai rendezvények, nagyobb ünnepségek mindig hatalmas félelemmel töltöttek el már gimnázium óta. Amitől a legjobban rettegek, az a nyilvános rosszullét. Biztosan nagy forróság lesz, ráadásul a talár is nagyon meleg; attól félek, hogy rosszul leszek az ünnepségen, mindenki előtt. (Szerencsére ilyen eddig még sosem történt velem, de a nyilvános rosszulléttől való félelem mindig is meg volt.)

A szorongás leküzdése

Szép napot ! Gimnazista lány vagyok és kb. 1 éve küzdök talán szorongással . Hármas barátságban vagyok két lánnyal és nagyon megszerettem őket de amikor nélkülem csinálnak programot , vagy ketten többet beszélgetnek együtt vagy csak úgy tűnik hogy jobban érzik magukat ketten akkor erős izzadás és gyomorgörcs tör rám és csak arra tudok gondolni hogy harmadik kerék vagyok , nélkülem is jól éreznék magukat . Van hogy egész napokat azzal töltök hogy ezen agyalok másnap meg kinevetem magam hogy milyen butaság hisz miért zavar ha jóban vannak ketten . De nem tudok szabadulni az érzéstől hogy ők jo

Oldalak