Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Koch Boglárka Lilla

Korábbi értékelések

Artúr

5
Értékelés: 5
Sosem voltam még pszichológusnál mind ez idáig. Tavaly nyáron eljött az a pillanat, amikor úgy éreztem segítségre van szükségem az életem egy bizonyos terén, így fordultam Boglárkához. Már a legelső alkalommal úgy éreztem, hogy a megfelelő szakemberhez jöttem. Boglárka nagyon kedves, segítőkész hölgy, aki bizalmat áraszt szimpla megjelenésével is. Rövid idő alatt nagyon sokat segített, már teljes magabiztossággal állok ahhoz a dologhoz, amivel felkerestem őt. Maximálisan, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!

Vera

5
Értékelés: 5
Kiemelkedő munkavégzés. Szakmailag feddhetetlen, képzett pszichológussal dolgoztunk együtt. Megnyugtató, szimpatikus hölgy, aki már megjelenésével is bizalmat ébreszt. Életem egy sötét időszakán sikerült Boglárkával túljutnom. Mindent köszönök!

Szabina

5
Értékelés: 5
Bizonytalan voltam és nem tudtam, hogy van-e helyem itt, de Koch Boglárka minden aggodalmam és félelmem tökéletesen eloszlatta, nyugodt, meghitt légkört teremtett számomra és tudtam, hogy bármit elmondhatok, teljes bizalommal fordulhattam hozzá. Ilyennek reméltem ezt a helyet és köszönöm a segítséget! Magabiztosan és teljes emberként távozom. Köszönöm Boglárka!

Balázs

5
Értékelés: 5
Boglárka sokat segített, hogy túljussak életem egy nehéz időszakán. Nagyon hálás vagyok neki, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Pszichológus's blogposts

Koch Boglárka Lilla képe
Ellenőrzött szakember

A hazugság lélektana - 3. rész - Hazugságfelismerő eljárások

Előzmény: A hazugság lélektana - 2. rész - A hazugság felismerése

 

A szakirodalom szerint, nem kell mindig minden hazugságot leleplezni, hiszen hazugság, valamilyen szinten szükséges jelenség, a mindennapi életünkben. Gondoljunk csak bele, milyen furcsa is lenne a világ, ha mindig minden apró csúsztatásra fény derülne (Biland, 2009).

Koch Boglárka Lilla képe
Ellenőrzött szakember

A hazugság lélektana - 2. rész - A hazugság felismerése

 

Előzmény: A hazugság lélektana - 1. rész - Alapok

 

Hogyan hazudunk?

Ahhoz, hogy igazán megértsük a hazugság jeleit, tudnunk kell, hogy Paul Ekman (1969, 2009) szerint, a hazugságnak alapvetően két fajtáját különböztetjük meg, az eltitkolást/ leplezést, illetve a meghamisítást.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Segítséget kérnék

Van egy 17 éves fiú akinek a hallása jó, csak beszélni nehézkesen tud, mert gyerek korában beszélt de lelki trauma érte és nem volt hajlandó beszélni, most már hogy serdülő korba van szeretne beszélni , a lelki problémái is valamilyen szinten megoldódtak ügyesen próbálkozik beszélni de úgy gondoljuk külső segítség nélkül nem fog menni. Most járta ki a 8-dik osztályt és fontos lenne ha új közösségbe kerülne be félő, hogy újabb csalódás éri, ezért szeretnénk ezt minél hamarabb valamilyen segítséggel ezt a beszéd problémát megoldani. Ehez kérnénk szíveskedjenek segítséget nyújtani. Köszöne