Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss Dániel

Korábbi értékelések

Dani

5
Értékelés: 5
Daniról én is csak pozitívumokat tudok mondani. A beszélgetések (érdekes hogy pont ez a szó jutott először eszembe a pszichológusi konzultációkról, ez is alátámasztja mondatom folytatását) mindig oldottak, közvetlenek voltak, egy pillanatig se éreztem a szakember-páciens viszonyt. Nem a gondolataidat akarja átformálni, hanem sokkal inkább veled együtt gondolkodik, és ennek fényében mutat rá ellentmondásokra, logikai zsákutcákra, stb. Ebből kifolyólag abszolút nyitott a hozzáállása, ami külön tetszett benne. Egyértelműen jó döntés volt őt választani, bátran ajánlom.

K. Dávid

5
Értékelés: 5
Már az első alkalommal is oldottan tudtam beszélgetni Danival, pedig meglepetősen ideges voltam amiatt, hogy nekem pszichológushoz kell fordulnom. Az időpontokat rugalmasan kezelte. Végig úgy éreztem, hogy neki elmondhatok bármit, nem ítélkezik felettem, hanem megpróbál a saját példáival és gondolataival segíteni. Csak ajánlani tudom.

Rácz Imre

5
Értékelés: 5
Danival nagyon egyszerű együtt dolgozni mert végtelenségig rugalmas. Könnyű vele problémákat megosztani és egyértelműen érződik a kommunikáción, hogy szeretne segíteni. Sok teknikát tanultam ami hasznomra vált és segített élethelyzeteket több szemszögből is megérteni. Fiatalos, humoros, remek szakember.

B Cs

5
Értékelés: 5
Daniban egy profi, rugalmas, és nyitott szakembert ismertem meg, aki ügyesen rávilágított bizonyos összefüggésekre az elbeszéléseimen keresztül, és habár a közös munka nem tartott olyan sokáig, mégis úgy érzem hogy használható segítséget kaptam tőle és tapasztaltam pozitív változásokat a világszemléletemben.

B. Dani

5
Értékelés: 5
Magánéleti problémákkal fordultam Danihoz, volt néhány fontos tisztázatlan kérdés/bizonytalanség az életemben. Ahogy többen is írták, a beszélgetések oldottak, közvetlenek, nyomokban sem éreztem feszélyezettnek az alkalmakat. A problémáim megoldásában pedig úgy gondolom, hogy eljutottunk a falig. Meg vagyok elégedve vele.

Pszichológus válaszol

Pornófüggőség okozta a merevedési problémámat

Jó napot kívánok! A kérdésem az volna, hogy hosszú időn át, hozzávetőlegesen 14 éven keresztül majdnem napi rendszerességgel végeztem önkielégítést úgy hogy közben hosszasan böngésztem pornóoldalakat, videókat. Időközben voltak kapcsolataim, de sokszor előfordult, hogy a merevedésem nem volt 100%-os, mígnem ez majdnemhogy állandóvá vált. Mikor idén májusban egy új kapcsolatom kezdődött és az első együttlét alkalmával egyáltalán nem volt merevedés (sőt semmilyen reakcióm) megijedtem és azonnal felhagytam korábbi káros szokásommal, azóta sem volt rá példa és nem is lesz soha többé. Sokat kut