Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss Dániel

Korábbi értékelések

B. Dani

5
Értékelés: 5
Magánéleti problémákkal fordultam Danihoz, volt néhány fontos tisztázatlan kérdés/bizonytalanség az életemben. Ahogy többen is írták, a beszélgetések oldottak, közvetlenek, nyomokban sem éreztem feszélyezettnek az alkalmakat. A problémáim megoldásában pedig úgy gondolom, hogy eljutottunk a falig. Meg vagyok elégedve vele.

V. Judit

5
Értékelés: 5
Karrierválság, családi és párkapcsolati problémák összeadódását követően kerestem fel Danit, akit egy kedves pszichológus ismerősöm ajánlott. Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem csalódtam, szívesen jártam hozzá. A konzultációk jó hangulatban teltek, nem volt feszengős, kellemetlen, általában könnyen megosztottam vele az éppen aktuális érzéseimet és gondolataimat. Sosem éreztem azt, hogy ítélkezne felettem, megértő és támogató volt, megláttatta velem a pozitívumokat a legnehezebb helyzetekben is. Emellett nagyon sokat tanultam önmagamról, összességében nagyon hálás vagyok neki, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadt az élet valamely területén.

H. Judit

5
Értékelés: 5
Jól döntöttem, amikor a jelen oldalon olvasott bemutatkozása alapján felkerestem Danit. Személyében egy a világra nyitott, szimpatikus, laza és felkészült embert ismertem meg, aki maximális figyelemmel volt a segítségemre. Hálás vagyok Daninak a terápián kapott segítő gondolatokért. Mindig próbálta megteremteni azt a légkört, amelyben biztonságban érezhettem magam. Nem ítélkezett, minősített, csupán az általam közölt tények, gondolatok mentén a legszükségesebb szinten közölte saját segítő célzatú látásmódját.

Nagy Benedek

5
Értékelés: 5
Nagyon megvagyok elégedve, minden kitűzött célt sikerült teljesitenünk! A mosoly is garantált! Élveztem nagyon az együtt töltött időt!

V. Vivien

5
Értékelés: 5

Pszichológus válaszol

Pornófüggőség okozta a merevedési problémámat

Jó napot kívánok! A kérdésem az volna, hogy hosszú időn át, hozzávetőlegesen 14 éven keresztül majdnem napi rendszerességgel végeztem önkielégítést úgy hogy közben hosszasan böngésztem pornóoldalakat, videókat. Időközben voltak kapcsolataim, de sokszor előfordult, hogy a merevedésem nem volt 100%-os, mígnem ez majdnemhogy állandóvá vált. Mikor idén májusban egy új kapcsolatom kezdődött és az első együttlét alkalmával egyáltalán nem volt merevedés (sőt semmilyen reakcióm) megijedtem és azonnal felhagytam korábbi káros szokásommal, azóta sem volt rá példa és nem is lesz soha többé. Sokat kut