Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss Dániel

Korábbi értékelések

M. Attila

5
Értékelés: 5
Eleinte szkeptikus voltam, mert már 2 pszichológusban is csalódtam, akik futószalagon pörgették a pácienseiket, felkészülés nélkül. Dani ennek a szöges ellentéte, akiről gyorsan átjön, hogy készül az órákra, majd utána jegyzetel, gondolkozik a páciensei problémáin. Ettől sokkal pörgősebb, hatékonyabb, mélyebb lesz a konzultáció. Leginkább cégvezetési témákban, karrierben és életúttal kapcsolatos kérdésekben kértem Dani segítségét. Elképesztően jó kérdéseket tett fel, amiken napokkal később is gondolkoztam és így segített Dani, hogy más szemszögből is meglássam a problémáim. Változatos eszközökkel dolgoztunk: rajzolás, tárgyak elhelyezése, tranzakció analízis, de olyan is volt, hogy Dani egy releváns könyvet ajánlott és ez alapján beszélgettünk számomra fontos témákról. Eredmények: életem legmélyebb útkereső válságból néhány hónap alatt kijöttem és új vállalkozásokat indítottam. Ismét teljes erőbedobással.

Dr. K.

5
Értékelés: 5
Összetett, számomra sok éven keresztül bizonytalanságot okozó gondolatok miatt kerestem fel Danit, akivel az együtt eltöltött 7 hónap után úgy érzem, maximálisan tudtam magamhoz képest fejlődni. Végtelenül megértő, higgadt és szimpatikus szakembernek ismertem meg, aki minden szempontból igyekszik megérteni és átlátni az ember problémáit. Fiatalos hozzáállásának és egyedi látásmódjának köszönhetően sosem éreztem úgy, hogy feszengenék nála a beszélgetések során. Magam sem gondoltam, hogy ennyire meg tudnék nyílni valakinek az életben, de Daninak (és az ő dolgokhoz való viszonyulásának) hála, sikerült átlépni a saját határaimat, amiért köszönettel tartozom neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy senki nem fog csalódni sem a módszereiben, sem pedig a személyiségében.

Attila

5
Értékelés: 5
Eleinte szkeptikus voltam, mert korábban már 2 pszichológusban is csalódtam, akik futószalagon pörgették a pácienseiket, felkészülés nélkül. Dani ennek a szöges ellentéte, akiről gyorsan átjön, hogy készül az órákra, majd utána jegyzetel, gondolkozik a páciensei problémáin. Ettől sokkal pörgősebb, hatékonyabb, mélyebb lesz a konzultáció. Leginkább cégvezetési témákban, karrierben és életúttal kapcsolatos kérdésekben kértem Dani segítségét. Elképesztően jó kérdéseket tett fel, amiken napokkal később is gondolkoztam és így segített Dani, hogy más szemszögből is meglássam a problémáim. Változatos eszközökkel dolgoztunk: rajzolás, tárgyak elhelyezése, tranzakció analízis, de olyan is volt, hogy Dani egy releváns könyvet ajánlott és ez alapján beszélgettünk számomra fontos témákról. Eredmények: életem legmélyebb útkereső válságból néhány hónap alatt kijöttem és új vállalkozásokat indítottam. Ismét teljes erőbedobással.

Dani

5
Értékelés: 5
Daniról én is csak pozitívumokat tudok mondani. A beszélgetések (érdekes hogy pont ez a szó jutott először eszembe a pszichológusi konzultációkról, ez is alátámasztja mondatom folytatását) mindig oldottak, közvetlenek voltak, egy pillanatig se éreztem a szakember-páciens viszonyt. Nem a gondolataidat akarja átformálni, hanem sokkal inkább veled együtt gondolkodik, és ennek fényében mutat rá ellentmondásokra, logikai zsákutcákra, stb. Ebből kifolyólag abszolút nyitott a hozzáállása, ami külön tetszett benne. Egyértelműen jó döntés volt őt választani, bátran ajánlom.

K. Dávid

5
Értékelés: 5
Már az első alkalommal is oldottan tudtam beszélgetni Danival, pedig meglepetősen ideges voltam amiatt, hogy nekem pszichológushoz kell fordulnom. Az időpontokat rugalmasan kezelte. Végig úgy éreztem, hogy neki elmondhatok bármit, nem ítélkezik felettem, hanem megpróbál a saját példáival és gondolataival segíteni. Csak ajánlani tudom.

Pszichológus válaszol

Pornófüggőség okozta a merevedési problémámat

Jó napot kívánok! A kérdésem az volna, hogy hosszú időn át, hozzávetőlegesen 14 éven keresztül majdnem napi rendszerességgel végeztem önkielégítést úgy hogy közben hosszasan böngésztem pornóoldalakat, videókat. Időközben voltak kapcsolataim, de sokszor előfordult, hogy a merevedésem nem volt 100%-os, mígnem ez majdnemhogy állandóvá vált. Mikor idén májusban egy új kapcsolatom kezdődött és az első együttlét alkalmával egyáltalán nem volt merevedés (sőt semmilyen reakcióm) megijedtem és azonnal felhagytam korábbi káros szokásommal, azóta sem volt rá példa és nem is lesz soha többé. Sokat kut