Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss Dániel

Korábbi értékelések

K. Dávid

5
Értékelés: 5
Már az első alkalommal is oldottan tudtam beszélgetni Danival, pedig meglepetősen ideges voltam amiatt, hogy nekem pszichológushoz kell fordulnom. Az időpontokat rugalmasan kezelte. Végig úgy éreztem, hogy neki elmondhatok bármit, nem ítélkezik felettem, hanem megpróbál a saját példáival és gondolataival segíteni. Csak ajánlani tudom.

Rácz Imre

5
Értékelés: 5
Danival nagyon egyszerű együtt dolgozni mert végtelenségig rugalmas. Könnyű vele problémákat megosztani és egyértelműen érződik a kommunikáción, hogy szeretne segíteni. Sok teknikát tanultam ami hasznomra vált és segített élethelyzeteket több szemszögből is megérteni. Fiatalos, humoros, remek szakember.

B Cs

5
Értékelés: 5
Daniban egy profi, rugalmas, és nyitott szakembert ismertem meg, aki ügyesen rávilágított bizonyos összefüggésekre az elbeszéléseimen keresztül, és habár a közös munka nem tartott olyan sokáig, mégis úgy érzem hogy használható segítséget kaptam tőle és tapasztaltam pozitív változásokat a világszemléletemben.

B. Dani

5
Értékelés: 5
Magánéleti problémákkal fordultam Danihoz, volt néhány fontos tisztázatlan kérdés/bizonytalanség az életemben. Ahogy többen is írták, a beszélgetések oldottak, közvetlenek, nyomokban sem éreztem feszélyezettnek az alkalmakat. A problémáim megoldásában pedig úgy gondolom, hogy eljutottunk a falig. Meg vagyok elégedve vele.

V. Judit

5
Értékelés: 5
Karrierválság, családi és párkapcsolati problémák összeadódását követően kerestem fel Danit, akit egy kedves pszichológus ismerősöm ajánlott. Az előttem szólókhoz hasonlóan én sem csalódtam, szívesen jártam hozzá. A konzultációk jó hangulatban teltek, nem volt feszengős, kellemetlen, általában könnyen megosztottam vele az éppen aktuális érzéseimet és gondolataimat. Sosem éreztem azt, hogy ítélkezne felettem, megértő és támogató volt, megláttatta velem a pozitívumokat a legnehezebb helyzetekben is. Emellett nagyon sokat tanultam önmagamról, összességében nagyon hálás vagyok neki, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki úgy érzi, elakadt az élet valamely területén.

Pszichológus válaszol

Pornófüggőség okozta a merevedési problémámat

Jó napot kívánok! A kérdésem az volna, hogy hosszú időn át, hozzávetőlegesen 14 éven keresztül majdnem napi rendszerességgel végeztem önkielégítést úgy hogy közben hosszasan böngésztem pornóoldalakat, videókat. Időközben voltak kapcsolataim, de sokszor előfordult, hogy a merevedésem nem volt 100%-os, mígnem ez majdnemhogy állandóvá vált. Mikor idén májusban egy új kapcsolatom kezdődött és az első együttlét alkalmával egyáltalán nem volt merevedés (sőt semmilyen reakcióm) megijedtem és azonnal felhagytam korábbi káros szokásommal, azóta sem volt rá példa és nem is lesz soha többé. Sokat kut