Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss Dániel

Korábbi értékelések

G.

5
Értékelés: 5
Az életem egy nehezebb szakaszában „érkeztem meg” ide. Az a folyamat, amin együtt végigmentünk közel sem volt könnyű, de azt gondolom Dani jól ráérzett, hogy mikor kell kicsit engedni és mikor tudunk belemenni súlyosabb témákba. Összetett kérdéseim voltak és a közös alkalmak folyamán egyaránt tudtunk foglalkozni ezek emocionális, egzisztenciális és spirituális oldalaival. Azt gondolom, hogy magammal, a kapcsolataimmal, a világgal kapcsolatos megértésem jelentős mértékben mélyült a folyamatban. Mindezt egy partneri, egyenrangú viszonyban sikerült elérni. Aki ilyen irányba szeretne fejlődni, annak teljes szívemből ajánlom Danit.

Pabló

5
Értékelés: 5
Nem GPS, mégis segíti a tájékozódást :) Dani sokat segített érzelmekben gazdag szituációkban is megtalálni olyan utakat amelyek egyensúlyhoz vezetnek az élet útvesztőiben. Nem mondja meg, hogy mit csinálj, merre menj ("nem GPS"). Ehelyett lelkesen, odafigyelve meghallgat, megért, segít elfogadni érzéseidéit, gondolataidat, és segít több megvilágításba helyezni a környezetedet és saját gondolataidat. Segít érzéseidet sok más faktorral együtt látni fejleszti a radarjaidat, és segíti hogy a bejövő ingereket megfelelően súlyozd értelmezd, és ennek megfelelően cselekedj/vagy éppen csak elfogadj/továbblépj. Segítségével, úgy gondolom, hogy a navigációs rendszerem egy értéknévelő fejlesztést kapott, empatikusabban, nyugodtabban, "nem kapkodva, " átgondoltabban tudok döntéseket meghozni, embereket elfogadni, megérteni, velük együttműködve, értéket teremteni. Mindeközben velük, vagy akár nélkülük kellemesen utazni az élet útveszőiben. Bátran ajánlom nektek egy különleges ember, aki segíteni akar és még tud is.

Petra

5
Értékelés: 5
Danival kötetlen és fesztelen beszélgetéseket folytattunk, amik révén sikerült jobban rálátnom a problémáimra, és segített, hogy könnyebben birkózzak meg a szorongást keltő szituációkkal.

Dr. K.

5
Értékelés: 5
Összetett, számomra sok éven keresztül bizonytalanságot okozó gondolatok miatt kerestem fel Danit, akivel az együtt eltöltött 7 hónap után úgy érzem, maximálisan tudtam magamhoz képest fejlődni. Végtelenül megértő, higgadt és szimpatikus szakembernek ismertem meg, aki minden szempontból igyekszik megérteni és átlátni az ember problémáit. Fiatalos hozzáállásának és egyedi látásmódjának köszönhetően sosem éreztem úgy, hogy feszengenék nála a beszélgetések során. Magam sem gondoltam, hogy ennyire meg tudnék nyílni valakinek az életben, de Daninak (és az ő dolgokhoz való viszonyulásának) hála, sikerült átlépni a saját határaimat, amiért köszönettel tartozom neki. Csak ajánlani tudom mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy senki nem fog csalódni sem a módszereiben, sem pedig a személyiségében.

Attila

5
Értékelés: 5
Eleinte szkeptikus voltam, mert korábban már 2 pszichológusban is csalódtam, akik futószalagon pörgették a pácienseiket, felkészülés nélkül. Dani ennek a szöges ellentéte, akiről gyorsan átjön, hogy készül az órákra, majd utána jegyzetel, gondolkozik a páciensei problémáin. Ettől sokkal pörgősebb, hatékonyabb, mélyebb lesz a konzultáció. Leginkább cégvezetési témákban, karrierben és életúttal kapcsolatos kérdésekben kértem Dani segítségét. Elképesztően jó kérdéseket tett fel, amiken napokkal később is gondolkoztam és így segített Dani, hogy más szemszögből is meglássam a problémáim. Változatos eszközökkel dolgoztunk: rajzolás, tárgyak elhelyezése, tranzakció analízis, de olyan is volt, hogy Dani egy releváns könyvet ajánlott és ez alapján beszélgettünk számomra fontos témákról. Eredmények: életem legmélyebb útkereső válságból néhány hónap alatt kijöttem és új vállalkozásokat indítottam. Ismét teljes erőbedobással.

Pszichológus válaszol

Pornófüggőség okozta a merevedési problémámat

Jó napot kívánok! A kérdésem az volna, hogy hosszú időn át, hozzávetőlegesen 14 éven keresztül majdnem napi rendszerességgel végeztem önkielégítést úgy hogy közben hosszasan böngésztem pornóoldalakat, videókat. Időközben voltak kapcsolataim, de sokszor előfordult, hogy a merevedésem nem volt 100%-os, mígnem ez majdnemhogy állandóvá vált. Mikor idén májusban egy új kapcsolatom kezdődött és az első együttlét alkalmával egyáltalán nem volt merevedés (sőt semmilyen reakcióm) megijedtem és azonnal felhagytam korábbi káros szokásommal, azóta sem volt rá példa és nem is lesz soha többé. Sokat kut