Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Jámbor Krisztián

Korábbi értékelések

Ágnes

5
Értékelés: 5
Életem egyik legsötétebb mélypontján találtam rá Krisztiánra, amikor éreztem, tudtam a kialakult élethelyzetemmel nem bírok megküzdeni, segítségre van szükségem. Olyan szakembert kerestem, aki átlátja, átérzi a problémámat, segít megküzdeni vele. Sokat hezitáltam mielőtt felkerestem Krisztiánt, nem kellett volna. Átsegített a nehézségeken, támogatásával sikerült újra felépítenem magamat, erősebb és tudatosabb lettem, mint valaha. Empatikus, korrekt és lelkiismeretes pszichológus. Fiatal kora ellenére kiemelkedő szakmai tudással és hozzáértéssel rendelkezik. Kiváló szakember, kiváló ember..

Kata

5
Értékelés: 5
Krisztián az első perctől kezdve nagyon kedvesen és profin irányította a beszélgetéseinket. Nem gondoltam, hogy teljesen meg tudok nyílni bárki előtt ezekkel az elakadásokkal, de könnyen kialakult a bizalmas légkör. Jó szívvel ajánlom Krisztiánt bárkinek, akinek pszichológusra van szüksége!

Bende Renáta

5
Értékelés: 5
Nagyszerű írás. Rengeteget segített a megértésben. Köszönöm!

István

5
Értékelés: 5
Jelentem, aki gondolkodik szakember igénybevételén, az ne keressen tovább, a megfelelő helyre kattintott. Alapvetően szexuális jellegű probléma miatt kerestem szakembert, így akadtam Krisztiánra. Felkészültségével, nyitott és tapintatos hozzá állásával, továbbá, célzott és irányított kérdéseivel aktívan és eredményesen közreműködött abban, hogy az alapprobléma gyorsan megoldódjon. Ezt követően a terápiás ülések - a kérésemre - nem értek véget. Önismerettel, magánélettel és a munkahellyel kapcsolatos elakadások is feltárásra kerültek, melyek körüljárásban és feldolgozásában is rengeteg segítséget kaptam Krisztiántól.

Zsófi

5
Értékelés: 5
Figyelmes hallgatóság és türelmes szakember. Segített tudatosabbá válnom, visszatalálnom számomra fontos, elfeledettnek hitt dolgokhoz, és a különböző önismereti gyakorlatoknak hála magabiztosabb és határozottabb lettem. Az életem egy nehéz időszakán segített át a tanácsaival és a megértésével.

Pszichológus's blogposts

Jámbor Krisztián képe
Ellenőrzött szakember

Nárciszok bűvöletében (2.rész): útmutató a szakítást követő időszakhoz

Az előző blogbejegyzés végén eljutottunk addig, hogy mégis mi jellemzi a nárcisztikus partnerek párkapcsolaton belüli viselkedését. A fennmaradó részeknek az a célja, hogy megoldási alternatívákat és konkrét stratégiákat nyújtson arra az esetre, ha valaki nem tud vagy nem akar kilépni ebből az érzelmileg megterhelő együttlétből. Mielőtt azonban a kapcsolatban való túlélést néznénk át, nézzük meg, mi a teendő, ha a szakítás mellett döntünk.

A kapcsolat túlélése: szakítás és a „porszívó manőverezés”

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan lehet újra teljes a szexuális életem?

Kedves Doktor Úr/Nő!Egy hosszú (7 éves) kapcsolatban éltem, ahol minden rendben működött, viszont egy idő után elég sok probléma ütötte fel a fejét és egyre több vita volt köztünk.Én már nem kívántam a párom érintését, a vele való szexet.Végül (sajnos) csúnyán, de lezártuk a kapcsolatot.(4 évvel ezelőtt)Éltem a szinglik életét és próbáltam felejteni, elengedni.Akkor kezdődtek a gondok, amikor azt vettem észre, hogy egyik férfival való szexuális kapcsolatom során sincs orgazmusom.Egyszerűen eltűnt, annak ellenére, hogy korábban ez teljesen rendben működött nálam.A jelenlegi párommal 1,5 éve vag

Nem kíván a párom #2

Folyt... - mostanában hamar kizökkent szex közben, volt hogy nehezen ment utána tovább a dolog. - sajnos volt hogy sokszor már fáradt voltam és vissza utasítottam... - a próbálkozásokba, meg abba hogy én is “talán egyszer elmegyek”-> de mégse... azt mondta belefáradt... - szülei épp válnak - az előző 2 hónapban összeszedtem valami betegséget, nehezen tudtam kikezelni magam, plusz nagyon steresszes voltam vizsgák miatt így nem igen volt közöttünk semmi... - legszívesebben elmenekülnie minden elől, már tőlem is szeretne kicsit távolabb lenni, reset gombra lenne szüksége. Velem is van ba

Oldalak