Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Jámbor Krisztián

Korábbi értékelések

Kitti

5
Értékelés: 5
Krisztián végtelen türelemmel és érdeklődéssel törődött velem. 2019 márciusában kerestem fel először párkapcsolatokban szerzett abúzusok problémáival, amiket egyedül semmiképpen sem tudtam feldolgozni. Folyamatosan támogatott engem a hullámvölgyek között és rengeteg hasznos dolgot tanított. Olyan dolgokra tudott rávilágítani, amik számomra soha nem lettek volna tiszták ha nincs az ő szakértelme. Szívből ajánlom mindenkinek aki hasonló vagy esetleg más problémákon megy keresztül, bátran bíznék Krisztiánban újra. Jó érzéssel tölt el, hogy tudom, van egy olyan szakember a városban aki képes volt kihúzni az eddigi legsötétebb korszakomból és rávilágítani arra, hogyan is tudom tudatosan és okosan folytatni az életemet. Nagyon köszönöm.

Szabó Zoltán

5
Értékelés: 5
Közvetlen, jó hangulatú beszélgetések jellemeztek minden találkozót. Munkám miatt különösen fontos volt nekem a rugalmasan alakítható konzultációs időpontok. Csak ajánlani tudom!

Palló Bence

5
Értékelés: 5
Rendkívül jó hangulatban teltek a konzultációk, ennek köszönhetően könnyen megnyíltam. Alkalomról alkaromra sikerült új dolgokat megtudnom magamról. Remek szakember, csak ajánlani tudom.

Pszichológus's blogposts

Jámbor Krisztián képe
Ellenőrzött szakember

Nárciszok bűvöletében (2.rész): útmutató a szakítást követő időszakhoz

Az előző blogbejegyzés végén eljutottunk addig, hogy mégis mi jellemzi a nárcisztikus partnerek párkapcsolaton belüli viselkedését. A fennmaradó részeknek az a célja, hogy megoldási alternatívákat és konkrét stratégiákat nyújtson arra az esetre, ha valaki nem tud vagy nem akar kilépni ebből az érzelmileg megterhelő együttlétből. Mielőtt azonban a kapcsolatban való túlélést néznénk át, nézzük meg, mi a teendő, ha a szakítás mellett döntünk.

A kapcsolat túlélése: szakítás és a „porszívó manőverezés”

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan lehet újra teljes a szexuális életem?

Kedves Doktor Úr/Nő!Egy hosszú (7 éves) kapcsolatban éltem, ahol minden rendben működött, viszont egy idő után elég sok probléma ütötte fel a fejét és egyre több vita volt köztünk.Én már nem kívántam a párom érintését, a vele való szexet.Végül (sajnos) csúnyán, de lezártuk a kapcsolatot.(4 évvel ezelőtt)Éltem a szinglik életét és próbáltam felejteni, elengedni.Akkor kezdődtek a gondok, amikor azt vettem észre, hogy egyik férfival való szexuális kapcsolatom során sincs orgazmusom.Egyszerűen eltűnt, annak ellenére, hogy korábban ez teljesen rendben működött nálam.A jelenlegi párommal 1,5 éve vag

Nem kíván a párom #2

Folyt... - mostanában hamar kizökkent szex közben, volt hogy nehezen ment utána tovább a dolog. - sajnos volt hogy sokszor már fáradt voltam és vissza utasítottam... - a próbálkozásokba, meg abba hogy én is “talán egyszer elmegyek”-> de mégse... azt mondta belefáradt... - szülei épp válnak - az előző 2 hónapban összeszedtem valami betegséget, nehezen tudtam kikezelni magam, plusz nagyon steresszes voltam vizsgák miatt így nem igen volt közöttünk semmi... - legszívesebben elmenekülnie minden elől, már tőlem is szeretne kicsit távolabb lenni, reset gombra lenne szüksége. Velem is van ba

Oldalak