Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Jámbor Krisztián

Korábbi értékelések

Kristóf

5
Értékelés: 5
Krisztiánt szorongásos panaszaim miatt kerestem fel, és már az elejétől fogva megtaláltuk a közös hangot. Számos olyan témát érintettünk, amivel eddig gondjaim voltak, és beszélni sem volt egyszerű róluk, viszont Krisztiánnal nyíltan és kellemes, elfogadó légkörben tudtam ezekről beszélni. Az ülések során sikerült azonosítani az okokat, hogy miért akadok el az életemben bizonyos helyzetekben, és a beszélgetések, gyakorlatok által átadott egy eszköztárat, amivel a szorongásos helyzeteket testben és fejben is kezelni tudom. Ha hasonló problémával keresnéd fel, mint amivel én, maximálisan ajánlani tudom!

Barnabás

5
Értékelés: 5
Krisztiánhoz körülbelül 10 hónapja mentünk el először barátnőmmel. Friss kapcsolat elején voltunk, pár hónapja ismertük egymást. Hamar magas skálán kezdtek mozogni érzelmeink egymás iránt, ezek gyorsan kialakultak. Ezzel párhuzamosan sok vita is volt köztünk, illetve egyet nem értés. Ez oda vezetett pár hónap alatt hogy szexuális életünkben problémák adódtak, korai magömléssel néztünk szembe. Minél jobban gyűrűzött a probléma annál kevésbé láttuk megoldhatónak, annál több feszültséget szült ez köztünk. Én nem hittem a pszihológusokban, hogy majd segít megoldani ezt a problémát, barátnőm viszont váltig állította és partner volt benne hogy rendezzük a felmerült helyzetet. Nagy nehezen sikerült rábeszélni, ezután találta ő az interneten Krisztiánt. Az elején kicsit kétkedve de elmentem, a kapcsolat érdekében mindent alapon. Legnagyobb meglepetésemre a külön es közösen eltöltött alkalmak során a fent említett kérdéskör megoldódott, a korai magömlés, az ezzel járó stressz megszűnt, azóta az intim pillanatok egytől egyig mind újra izgalmasak. Amellett hogy Krisz megoldotta ezt az egészet, rengeteg kérdésben segített nekünk a kapcsolatunkat érintően, olyan dolgokra jöttünk rá közösen és rendeztük amiket nem is gondoltuk volna hogy egyezségre tudunk jutni benne. Türelemmel, rengeteg figyelemmel elfogadással és tanáccsal nagyon sokat segített számunkra megismerni a másikat, felfedezni a saját és a kapcsolatunk nehézségeit, mire figyeljünk jobban és mit tartsunk szem előtt ha hosszútávra tervezünk a másikkal. Kedvező árakkal, baráti hangulatban rugalmasan várja Krisz azokat akiknek szüksége lenne az életében bármi nemű kérdéskör tisztázására, egyedül vagy párban. Szűk egy év alatt számos dolgot tanított számomra és párom számára is, csak ajánlani tudjuk. Ne habozz, menj el holnap, nem fogod megbánni. Köszönjük Krisztián!

Barnabás

5
Értékelés: 5
Krisztiánhoz körülbelül 10 hónapja mentünk el először barátnőmmel. Friss kapcsolat elején voltunk, pár hónapja ismertük egymást. Hamar magas skálán kezdtek mozogni érzelmeink egymás iránt, ezek gyorsan kialakultak. Ezzel párhuzamosan sok vita is volt köztünk, illetve egyet nem értés. Ez oda vezetett pár hónap alatt hogy szexuális életünkben problémák adódtak, korai magömléssel néztünk szembe. Minél jobban gyűrűzött a probléma annál kevésbé láttuk megoldhatónak, annál több feszültséget szült ez köztünk. Én nem hittem a pszihológusokban, hogy majd segít megoldani ezt a problémát, barátnőm viszont váltig állította és partner volt benne hogy rendezzük a felmerült helyzetet. Nagy nehezen sikerült rábeszélni, ezután találta ő az interneten Krisztiánt. Az elején kicsit kétkedve de elmentem, a kapcsolat érdekében mindent alapon. Legnagyobb meglepetésemre a külön es közösen eltöltött alkalmak során a fent említett kérdéskör megoldódott, a korai magömlés, az ezzel járó stressz megszűnt, azóta az intim pillanatok egytől egyig mind újra izgalmasak. Amellett hogy Krisz megoldotta ezt az egészet, rengeteg kérdésben segített nekünk a kapcsolatunkat érintően, olyan dolgokra jöttünk rá közösen és rendeztük amiket nem is gondoltuk volna hogy egyezségre tudunk jutni benne. Türelemmel, rengeteg figyelemmel elfogadással és tanáccsal nagyon sokat segített számunkra megismerni a másikat, felfedezni a saját és a kapcsolatunk nehézségeit, mire figyeljünk jobban és mit tartsunk szem előtt ha hosszútávra tervezünk a másikkal. Kedvező árakkal, baráti hangulatban rugalmasan várja Krisz azokat akiknek szüksége lenne az életében bármi nemű kérdéskör tisztázására, egyedül vagy párban. Szűk egy év alatt számos dolgot tanított számomra és párom számára is, csak ajánlani tudjuk. Ne habozz, menj el holnap, nem fogod megbánni.

Kristóf

5
Értékelés: 5
Régóta húzódó szorongásaim és elakadásaim miatt döntöttem úgy, hogy segitséget kérek. Soha "nem volt még dolgom" pszichológussal, igy elég bizalmatlanul és félve vágtam bele az egészbe. Hosszas keresés után végül Krisztián mellett döntöttem és nem bántam meg. Amennyire meg tudtam itélni, felkészült szakember. Mindig azt éreztem, hogy én és a problémáim vagyunk a fókuszban. Egy alkalmat sem éreztem elvesztegetett időnek. Ami szintén fontos tapasztalat volt, hogy Krisztián azt is tudta, meddig tud elmenni. Amikor olyan területre értünk, ahol már nem volt biztos abban, hogy ő és az ő módszerei a legalkalmasabbak a számomra, kerek-perec megmondta és segitett nekem továbblépni, mutatott egy lehetséges utat és kontaktot is adott, akinél folytathatom. Jár az 5 csillag. Köszönöm Krisztián!

Ágnes

5
Értékelés: 5
Életem egyik legsötétebb mélypontján találtam rá Krisztiánra, amikor éreztem, tudtam a kialakult élethelyzetemmel nem bírok megküzdeni, segítségre van szükségem. Olyan szakembert kerestem, aki átlátja, átérzi a problémámat, segít megküzdeni vele. Sokat hezitáltam mielőtt felkerestem Krisztiánt, nem kellett volna. Átsegített a nehézségeken, támogatásával sikerült újra felépítenem magamat, erősebb és tudatosabb lettem, mint valaha. Empatikus, korrekt és lelkiismeretes pszichológus. Fiatal kora ellenére kiemelkedő szakmai tudással és hozzáértéssel rendelkezik. Kiváló szakember, kiváló ember..

Pszichológus's blogposts

Jámbor Krisztián képe
Ellenőrzött szakember

Nárciszok bűvöletében (2.rész): útmutató a szakítást követő időszakhoz

Az előző blogbejegyzés végén eljutottunk addig, hogy mégis mi jellemzi a nárcisztikus partnerek párkapcsolaton belüli viselkedését. A fennmaradó részeknek az a célja, hogy megoldási alternatívákat és konkrét stratégiákat nyújtson arra az esetre, ha valaki nem tud vagy nem akar kilépni ebből az érzelmileg megterhelő együttlétből. Mielőtt azonban a kapcsolatban való túlélést néznénk át, nézzük meg, mi a teendő, ha a szakítás mellett döntünk.

A kapcsolat túlélése: szakítás és a „porszívó manőverezés”

Oldalak

Pszichológus válaszol

Hogyan lehet újra teljes a szexuális életem?

Kedves Doktor Úr/Nő!Egy hosszú (7 éves) kapcsolatban éltem, ahol minden rendben működött, viszont egy idő után elég sok probléma ütötte fel a fejét és egyre több vita volt köztünk.Én már nem kívántam a párom érintését, a vele való szexet.Végül (sajnos) csúnyán, de lezártuk a kapcsolatot.(4 évvel ezelőtt)Éltem a szinglik életét és próbáltam felejteni, elengedni.Akkor kezdődtek a gondok, amikor azt vettem észre, hogy egyik férfival való szexuális kapcsolatom során sincs orgazmusom.Egyszerűen eltűnt, annak ellenére, hogy korábban ez teljesen rendben működött nálam.A jelenlegi párommal 1,5 éve vag

Nem kíván a párom #2

Folyt... - mostanában hamar kizökkent szex közben, volt hogy nehezen ment utána tovább a dolog. - sajnos volt hogy sokszor már fáradt voltam és vissza utasítottam... - a próbálkozásokba, meg abba hogy én is “talán egyszer elmegyek”-> de mégse... azt mondta belefáradt... - szülei épp válnak - az előző 2 hónapban összeszedtem valami betegséget, nehezen tudtam kikezelni magam, plusz nagyon steresszes voltam vizsgák miatt így nem igen volt közöttünk semmi... - legszívesebben elmenekülnie minden elől, már tőlem is szeretne kicsit távolabb lenni, reset gombra lenne szüksége. Velem is van ba

Oldalak