Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Jákli Fruzsina

Korábbi értékelések

Csilla

1
Értékelés: 1
Gyermekemnek kértem a segítséget. Hat alkalom után sem kaptam semmi személyre szabott segítséget. Általánosságban beszélt és adott tanácsot. A Google keresés is pont ennyi segítséget nyújt. Hosszasan tudnám ecsetelni, de nincs értelme. Sajnos csak idő pocsékolás és pénz kirobás volt minden alkalom.

Katalin

5
Értékelés: 5
Kisfiam lelki problémáinak feldolgozáshoz kértem szakértői segítségét. Az iskola első osztályába lépve az autoriter szellemiségű új légkör olyan éles váltás volt számára, hogy testi és lelki problémák gyötörték, tikkelni kezdett és éjszaka gyakran légzéskimaradással ébredt. A kialvatlanság pedig az iskolai teljesítményét tovább rontotta. Fruzsi pillanatok alatt képes volt oldani szorongását, így a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen indult. Relaxációs légzésgyakorlatokkal és önbizalomerősítő tréningekkel sikerült már néhány alkalom után jelentős javulást elérni az állapotában. Végül olyan pozitív visszaigazolással töltötte fel, hogy az iskolában kiölt kreativitása és újra előjött és újra szívesen rajzol. A biztatás, dícséret megerősítette, szerencsére nyomtalanul eltűnz minden testi tünet és lelkileg is újra egészséges, boldog kisgyerek lehet hála Fruzsinak. Köszönjük!

Boldizsár

5
Értékelés: 5
Egy nehéz élethelyzetben fordultam hozzá segítségért. Egyetemista-ként sok problémával küzdök ( családi problémák, kimerültség, sok stressz, párkapcsolat, sok tanulás stb.) és úgy éreztem, hogy a család és a barátok már nem tudnak segíteni. A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy hozzá fordultam. Nagyon sokat segített nekem , hogy hogyan lássam az adott helyzetet mások szemszögéből és próbáljam őket megérteni. Sokat segített nekem abban, hogy hogyan álljak pozitívan hozzá egy negatív szituációhoz. Mindig olyan tanácsokat kapok tőle. ami hozzá járul a testi, lelki egészségemhez valamint a személyiségem fejlődéséhez. Nagyon sokszor tartotta bennem a lelket, amikor úgy éreztem egyszerűbb lenne feladni, de rávilágított arra, hogy van szép és jó abban amit csinálok az életben és, hogy ne adjam fel! Szeretném ez úton is megköszönni minden támogatást és segítséget, amit kaptam!! Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki úgy érzi, hogy problémái vannak az életben és úgy érzi, hogy egy profi szakember segítségre van szüksége!!

Krisztina

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Jákli Fruzsina képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan érthetem meg jobban a párom szeretetnyelvét?

Lehetséges, hogy párkapcsolatunkban vannak időszakok, amikor úgy érezzük, annak ellenére, hogy sok erőfeszítést teszünk párkapcsolatunk működése érdekében, mégsem tudunk jól együttműködni. Akárhogy is próbáljuk kifejezni szeretetünket a másik felé, ő ezt nem veszi észre vagy nem viszonozza felénk. 

Jákli Fruzsina képe
Ellenőrzött szakember

A boldogságról

 Észrevethetjük, hogy vannak olyan gyermekek, akik már kiskoruktól kezdve gyakrabban jókedvűek, vidámak, mint mások - akár testvérek között is eltérő lehet ennek mértéke. Ennek hátterében a genetika áll - van, aki hajlamosabb mosolygósabb, gondtalanabb lenni, mint mások. Személyiségünk és személyiségünk jegyei nehezen változnak, stabilak az évek előrehaladtával.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nem jön a baba

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Férjemmel mindig is családot szerettünk volna, de sajnos nem sikerül a gyermekáldás. Az elmúlt 1 évben kiderült autoimmun pajzsmirigy-betegségem, súlyos endometriózosom, amivel megműtöttek. Lombikozni nem szeretnénk, az örökbefogadásra nem vagyunk felkészülve (nagyon szeretnénk saját gyermeket). Minden barátnőmnek pici babája van, vagy éppen várandós. Sokan tanácsolják, hogy el kell engedni, majd jön. Ez azért annyira nem egyszerű:) Azt hiszem, egyre nehezebben küzdök meg a negatív tesztekkel, a rendszeres csalódással, és fájó az a tudata, hogy talán soha nem lehe

lelki fájdalom?

Volt egy kapcsolatom ami kicsit tovább mint 2 évig tartott, a vége pedig az lett hogy a párom meghalt 2017 elején rákban (1. nagy szerelem).Rengeteget voltam nála ebben az időszakban, soha nem tudhattam hogy mikor megyek ott lesz-e még vagy sem, mellette készültem a vizsgáimra az egyetemen, elég stresszes volt így a helyzet.Soha nem gondoltam volna magamról, hogy ennyire tudok szeretni egy embert, és hogy ennyi áldozatot tudok érte hozni hogy az élete utolsó napjaiban mellette lehessek, és mutassam neki hogy nincsen semmi gond mikor pedig belül minden egyes percben rettegtem hogy mikor fogom v

Oldalak