Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Jákli Fruzsina

Korábbi értékelések

Katalin

5
Értékelés: 5
Kisfiam lelki problémáinak feldolgozáshoz kértem szakértői segítségét. Az iskola első osztályába lépve az autoriter szellemiségű új légkör olyan éles váltás volt számára, hogy testi és lelki problémák gyötörték, tikkelni kezdett és éjszaka gyakran légzéskimaradással ébredt. A kialvatlanság pedig az iskolai teljesítményét tovább rontotta. Fruzsi pillanatok alatt képes volt oldani szorongását, így a kapcsolatfelvétel zökkenőmentesen indult. Relaxációs légzésgyakorlatokkal és önbizalomerősítő tréningekkel sikerült már néhány alkalom után jelentős javulást elérni az állapotában. Végül olyan pozitív visszaigazolással töltötte fel, hogy az iskolában kiölt kreativitása és újra előjött és újra szívesen rajzol. A biztatás, dícséret megerősítette, szerencsére nyomtalanul eltűnz minden testi tünet és lelkileg is újra egészséges, boldog kisgyerek lehet hála Fruzsinak. Köszönjük!

Boldizsár

5
Értékelés: 5
Egy nehéz élethelyzetben fordultam hozzá segítségért. Egyetemista-ként sok problémával küzdök ( családi problémák, kimerültség, sok stressz, párkapcsolat, sok tanulás stb.) és úgy éreztem, hogy a család és a barátok már nem tudnak segíteni. A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy hozzá fordultam. Nagyon sokat segített nekem , hogy hogyan lássam az adott helyzetet mások szemszögéből és próbáljam őket megérteni. Sokat segített nekem abban, hogy hogyan álljak pozitívan hozzá egy negatív szituációhoz. Mindig olyan tanácsokat kapok tőle. ami hozzá járul a testi, lelki egészségemhez valamint a személyiségem fejlődéséhez. Nagyon sokszor tartotta bennem a lelket, amikor úgy éreztem egyszerűbb lenne feladni, de rávilágított arra, hogy van szép és jó abban amit csinálok az életben és, hogy ne adjam fel! Szeretném ez úton is megköszönni minden támogatást és segítséget, amit kaptam!! Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki úgy érzi, hogy problémái vannak az életben és úgy érzi, hogy egy profi szakember segítségre van szüksége!!

Krisztina

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Jákli Fruzsina képe
Ellenőrzött szakember

A meditáció jótékony hatásai

A meditáció jótékony hatásairól

Manapság az egyik legtermészetesebb dolognak tekinthető, hogy mindig csinálunk valamit, folyton jár az eszünk a minket érintő dolgokról, még akkor is, amikor fizikailag egészen más tevékenységet folytatunk. Ennek következtében elmulaszthatunk számunkra fontos dolgokat a mindennapokban. Sokan azt gondolják, ez természetes, azonban nem feltétlenül kell ennek így lennie.

Jákli Fruzsina képe
Ellenőrzött szakember

A stressz kezelésének lehetőségei

Milyen módokon küzdhetünk meg a minket ért stresszhelyzetekkel?

Megküzdés = tudatos alkalmazkodás a megváltozott körülményekhez

Problémafókuszú megküzdés:

A stressz forrásának megszüntetésére irányuló tevékenységek. Több lépésben segíthet abban, hogy kezeljük az adott stresszort:

- probléma azonosítása: felismerjük az adott nehézséget; megfogalmazzuk, mi jelenti  a problémát

Oldalak

Pszichológus válaszol

lelki fájdalom?

Volt egy kapcsolatom ami kicsit tovább mint 2 évig tartott, a vége pedig az lett hogy a párom meghalt 2017 elején rákban (1. nagy szerelem).Rengeteget voltam nála ebben az időszakban, soha nem tudhattam hogy mikor megyek ott lesz-e még vagy sem, mellette készültem a vizsgáimra az egyetemen, elég stresszes volt így a helyzet.Soha nem gondoltam volna magamról, hogy ennyire tudok szeretni egy embert, és hogy ennyi áldozatot tudok érte hozni hogy az élete utolsó napjaiban mellette lehessek, és mutassam neki hogy nincsen semmi gond mikor pedig belül minden egyes percben rettegtem hogy mikor fogom v

A párom gyermeke

Tisztelt Hölgyem/Uram! A páromnak van egy lassan 6 éves kislánya, aki már úgy született meg, hogy az apuka velem élt. A mai napig nem érzem, hogy milyen szerepem is van a kicsi életében. A párom most állított szembe azzal a ténnyel, hogy ha tovàbbra sem lesz olyan kapcsolatom a lányával, mint a rokonságomban a többi hasonló koruval (ami nagyon baráti), akkor nem szeretne velem közös életet. Nem tudom, hogyan álljak neki a kapcsolat kiépítésének, valamiért félek tõle. Az édesanya is jelen van az életében, aki minden megmozdulásomra amikor probálkoztam üzent a gyermekkel negatív dolgokat. Ennek