Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Iványuk Áron

Pszichológus's blogposts

Iványuk Áron képe
Ellenőrzött szakember

Karácsony előtti stresszcsökkentés

A karácsony sokak szemében a meghitt, békés együttlétről és a közös ünneplésről szól, az előtte lévő, közel egy hónapos időszak ezzel szemben a rohanásról, stresszről, kapkodásról és az idegeskedésről. Ez a cikk segíthet abban, hogy a karácsonyi készülődés és így az ünnep is stresszmentesebb, nyugodtabb legyen.

Iványuk Áron képe
Ellenőrzött szakember

4 tipp a téli levertség elkerülésére

Ahogy közeledik a tél, a napok egyre sötétebbek és hidegebbek lesznek, egyre több ember érzi a téli időszakkal együtt járó levertséget és fáradtságot, ami sokszor csak a tavasz eljövetelével szűnik meg. Nézzük meg bővebben, hogy mi okozza ezt a rossz érzést és mit tudunk ellene tenni.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Én 20 éves vagyok. Ő 23 éves. A kapcsolatunk elejétől fogva együtt éltünk. sokat féltékenykedtem, sokat veszekedtünk, de mindig megbeszéltük és változtattunk. 3 héttel ezelőtt indokolatlanul szakított velem. Később kiderült, hogy a szülei választás elé állították vagy én vagy ők. Miután szakított velem, elkezdett jóba lenni a munkatársa 14 éves kislányával. Ez a 3 hét alatt elvileg beleszeretett, le is feküdtek, úgy hogy ebben a 3 hétben folyamatosan találkozgattunk titokban, le is feküdt velem is, és folyton azt mondogatja hogy engem akar, szeret, hiányzom