Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Iványuk Áron

Pszichológus's blogposts

Iványuk Áron képe
Ellenőrzött szakember

4 tipp a vírus okozta szorongás csökkentéséhez

Jó ideje a világban terjedő vírus és annak hatásai töltik ki a mindennapi híreket, beszédtémákat, sőt, mára a mindennapi életünkben is jelentős változásokat okozott. Nem csak maga a fertőzés hordoz veszélyeket, hanem a helyzet miatt kialakult stressz, szorongás is, ezért a cikkem célja, hogy négy egyszerű tippel segítsem a szorongással való megküzdést.

Iványuk Áron képe
Ellenőrzött szakember

A férfiak vagy a nők nézik meg jobban a férfiakat?

Egy szemkövetési tanulmány szerint a férfiak jobban foglalkoznak más férfiak felsőtestével mint a nők.

Egy új evolúciós pszichológiai kutatás szerint úgy tűnik, hogy a férfiak nagyobb vizuális figyelmet fordítanak más férfiak mellkasi régióinak, mint a nők. A tanulmány új lehetőségeket tár fel, hogy a váll-csípő arány hogyan befolyásolja a vonzerő érzékelését.

Mit szeretnek a nők és mit a férfiak?

Oldalak

Pszichológus válaszol

Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Párommal másfél éve vagyunk együtt. Én 20 éves vagyok. Ő 23 éves. A kapcsolatunk elejétől fogva együtt éltünk. sokat féltékenykedtem, sokat veszekedtünk, de mindig megbeszéltük és változtattunk. 3 héttel ezelőtt indokolatlanul szakított velem. Később kiderült, hogy a szülei választás elé állították vagy én vagy ők. Miután szakított velem, elkezdett jóba lenni a munkatársa 14 éves kislányával. Ez a 3 hét alatt elvileg beleszeretett, le is feküdtek, úgy hogy ebben a 3 hétben folyamatosan találkozgattunk titokban, le is feküdt velem is, és folyton azt mondogatja hogy engem akar, szeret, hiányzom