Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Horváth Viola Hanga

Korábbi értékelések

Linda

5
Értékelés: 5
Egy céges konzultációs lehetőséget kihasználva kerültem Hangához. Köszönöm a közös munkát, rendkívül hasznos és építő volt számomra. Ami biztos, hogy létezik jó pszichológus és van remény a gödreinkból kimászni :) Ami tetszett, hogy: - az adott problémát nem csak önmagában beszéltük át, hanem távolabbról, az életem más területeivel összefüggésben is - a beszélgetések során és házi feladatként is kaptam fogas kérdéseket, amelyek tovább vittek a gondolkodásban, önmagam megismerésében, az összefüggések felfedezésében - mindig összegzéssel, a felfedezett dolgok kimondásával zártuk a beszélgetéseket - megismertem módszereket, hogy a változtatásra váró dolgokon hogyan lehet dolgozni és hogyan lehetséges kitartó munkával mégis elérni - őszintén elmondta, hogyha az életem olyan területével van még dolgom, amely nem igazán tartozik a szakterületei közé, de ajánlott olyan kollégát, akihez bizalommal fordulhatok - a bemutatkozásban is olvasható, hogy saját tapasztalatai vannak, amely számomra erősíti a hitelességét.

Zina

5
Értékelés: 5
Mindig segítőkészen rendelkezésemre állt és áll. Az eredeti problémámat alaposan átbeszéltük, és meglepően gyorsan nagy változásokon mentem keresztül. Ha éppen valami foglalkoztatott vagy gyötört, rugalmasan arra szenteltük a konzultációt. Hálásan köszönöm hozzáértő és szorgalmas segítségét, ami nélkül sokkal hosszabb lett volna a folyamat.

Tóth Laura

5
Értékelés: 5
Első online konzultációnk előtt, hosszasan azon gondolkodtam, hogy mit is fogok mondani, hogy jó benyomást tegyek egy olyan személyre, akinek az a munkája, hogy segítsen az embereken és feltétel nélkül elfogadja őket olyanoknak amilyenek, átlásson a maszkokon.... Most az sokadik konzultáció után rájöttem, hogy mennyire vicces is volt ez az egész, amit akkor gondoltam. Nem kell semmiféle jó benyomást keltenem, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a konzultációk után minden nappal közelebb kerülök ahhoz az emberhez, aki magabiztosan tud nemet mondani másoknak, egyszóval egészséges önképet kezdek alkotni magamról. Kezdem megérteni, hogy a dolgok nem csupán feketék és fehérek, lehetnek akár szürkék, barnák, kékek, mindezt a "közös munka" során kezdtem el felfedezni. Téhát összességben, amit szerettem volna mondani az az, hogy én nagyon örülök, hogy akkor azon a napon elhatároztam magam és Violát választottam, és mindenkinek csak ajánlani tudom :))))

Feimann Zsófi

5
Értékelés: 5
Évekig azt éreztem, hogy én mindenki problémáját meghallgatom, az enyémekre azonban senki nem kíváncsi, segíteni pedig még annyira sem szerettek volna. Volt már egy kevésbé jó tapasztalatom pszichológussal, ezért első alkalommal féltem elmenni Violához, de pozitívan csalódtam. Mindig meghallgatja a legapróbb részletekig figyel, és miután befejeztem a mondanivalóm minden problémát egyesével megvizsgálunk és próbálunk közösen rájönni az ok-okozatokra. Minél több konzultáción vagyunk túl a fejlődést annál jobban érzem magamon. A magamról alkotott képem is sokat javult, valamint az emberi kapcsolataimat és az életem történéseit is sokkal könnyebben és határozottabban tudom kezelni mint előtte. Nem bántam meg, hogy adtam még egy esélyt a pszichológusoknak, és azon belül Őt választottam.

Pék László

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Horváth Viola Hanga képe
Ellenőrzött szakember

Mit tanított nekünk a koronavírus? Avagy hogyan fordítsuk előnyünkre a járványhelyzetet? #2_Hogyan készüljünk fel a nem várt eseményekre?

A „Mit tanított nekünk a koronavírus? Avagy hogyan fordítsuk előnyünkre a járványhelyzetet?” cikksorozat első részében a nem várt eseményekkel foglalkoztam, és azzal, hogy hogyan lehet átkeretezni a stresszt keltő helyzeteket, észrevenni a bennük rejlő lehetőségeket, majd ezeket önmagunk javára fordítani.

Oldalak