Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hollósy-Vadász Gábor

Korábbi értékelések

K

5
Értékelés: 5
Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy igazán hozzáértő segítséget találjak többrétű problémám megoldására. Szerencsés vagyok, hogy egyből Gábor személyében találtam meg ezt a segítséget. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, különösen annak, aki tart attól, hogy pszichológust keressen fel. Szakértelme mellett empátia, végtelen kedvesség és nagy odafigyelés jellemzik őt, amely tulajdonságai hamar elűzik azt a feszültséget is, amit a szakember felkeresése miatt kezdetben érezhet az ember.

Judit

5
Értékelés: 5
Önismeret fejlesztéséből kitűnő.

PP

5
Értékelés: 5

T

5
Értékelés: 5
Gábor, nagyon segítőkész volt hozzám, egy nehéz élethelyzetben sokat segítettem nekem. Ajánlom mindenkinek!

Cs

5
Értékelés: 5
Életem egy szakaszában úgy ereztem, hogy pszichologushoz kell forduljak. Gábor nagyon segitőkész és megértő volt. A közös munka eredményeként ėletem pozitvan megváltozott. Ajánlom midenkinek!

Pszichológus's blogposts

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Pszichológiai karakterek a Trónok Harcában 4. rész

José J. Mendoza Velásquez, Bernardo Schubsky, Mariana Lopez-Mejia úgy gondolják, hogy Ellaria Sand BPD-vel (Borderline Personality Disorder; magyarul: határeseti személyiség zavar) küzd. A szerzők szerint Ellaria Sand saját törvényeit követi és meglehetősen szabadelvű, ami leginkább a szexuális viselkedésében érhető tetten. Ezek mellett ő egy impulzív személyiség is egyben, ami leginkább Myrcella Baratheon megöléskor mutatkozik meg igazán. A karakter egyik fontos jelelemzője, hogy a személyisége instabil, ami számos helyen megmutatkozik. pl.

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Pszichológiai karakterek a Trónok Harcában 3. rész

Nathan Davidson szerint Petyr Baelish, becenevén a kisujj Mythomaniában szenved, amire a pszichológia értelemben vett patológiás hazudozás a jellemző. Az ilyen nehézségekkel küzdő emberekre jellemző, hogy konstansan hazudnak, szinte gátlások nélkül bárkinek azért, hogy elérhessék a saját céljukat. Nathan Davidson úgy véli, hogy Petyr Baelish fő célja, hogy megszerezhesse Lady Sansa-t.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Házasság?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan 6. éve vagyok együtt a párommal, jelenleg 28 évesek vagyunk. Kapcsolatunk első évében összeköltöztünk, lakás és autvásárláson, stabil életvitel kialakításán túl vagyunk. Heves vitáink folynak arról, hogy mit gondolunk a házasság témájáról. Két éve kérem, hogy történjen valamit és lépjünk előre. Ő köti az ebet a karóhoz, hogy így már ciki lenne, hogy ennyit emlegetem és ne emlegessem kb egy másfél évig és majd utána ha akar megkér... Tehát ha bennem van a hiba ami igen valószínű, hogyan tudom megemészteni, hogy nem leszek soha feleség és hogyan tudok lemondani e

Mi lehet a baj?

Néhány hónapja állandó rosszullétre figyeltem fel, aztán ehhez társult a nem alvás. szép lassan az öngyilkossági gondolatokig is eljutottam. A háziorvosom pszichiáter felkeresését tanácsolta. Meg is történt. Frontint és floxetet kaptam. Mostanáig nem is volt nagy gond. Azonban az elmúlt hetekben feltűnt, hogy olyan érzésem van, mintha "valaki a fejemben járna" illetve sokszor érzem úgy mintha a közelemben állnának, pedig egyedül vagyok. Éjszaka felriadok arra, hogy valaki van a lakásban de közben nincs senki. Nagyon zavar mert utána még órákig olyan mintha ott lenne. Kezdem úgy érezni,

Oldalak