Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hollósy-Vadász Gábor

Korábbi értékelések

Judit

5
Értékelés: 5
Önismeret fejlesztéséből kitűnő.

PP

5
Értékelés: 5

T

5
Értékelés: 5
Gábor, nagyon segítőkész volt hozzám, egy nehéz élethelyzetben sokat segítettem nekem. Ajánlom mindenkinek!

Cs

5
Értékelés: 5
Életem egy szakaszában úgy ereztem, hogy pszichologushoz kell forduljak. Gábor nagyon segitőkész és megértő volt. A közös munka eredményeként ėletem pozitvan megváltozott. Ajánlom midenkinek!

Pszichológus's blogposts

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Az orvos és a beteg közötti kommunikáció

Csabai és Molnár (1999) szerint az orvosok beteggel történő konzultációs stílusa a gyakorlat során alakul ki és formálódik. A kezdő orvos kommunikációjának egyik fő szempontja az, hogy az interakció úgy folyjon le, hogy abba semmilyen hibát se kövessen el az orvos. Pl. ne felejtsen el semmi lényegest megkérdezni a pácienstől a betegségével kapcsolatban.

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Drog és pszichológia

Ranschburg (2010) idézte egy 1995-ben készített reprezentatív vizsgálatnak az eredményeit, amelyben a résztvevő 16 éves személyek 70% már dohányzott legalább egyszer. A korosztály 30%-a rendszeres dohányos volt. A megkérdezettek 90%-a már ívott alkoholt, illetve 30% már több mint 20 alkalommal fogyasztott szeszes italt. Paksi (2007) ismertetett egy 2001-es és egy 2003-as vizsgálatot, amelyek 18-53 éves korosztályok droghasználati szokásait vizsgálták. Az eredmények alapján a fent említett korosztályból 7,5% fogyasztott valamilyen illegális kábítószert, míg ez a szám 2003-ra 11,1%-ra nőtt.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Mi lehet a baj?

Néhány hónapja állandó rosszullétre figyeltem fel, aztán ehhez társult a nem alvás. szép lassan az öngyilkossági gondolatokig is eljutottam. A háziorvosom pszichiáter felkeresését tanácsolta. Meg is történt. Frontint és floxetet kaptam. Mostanáig nem is volt nagy gond. Azonban az elmúlt hetekben feltűnt, hogy olyan érzésem van, mintha "valaki a fejemben járna" illetve sokszor érzem úgy mintha a közelemben állnának, pedig egyedül vagyok. Éjszaka felriadok arra, hogy valaki van a lakásban de közben nincs senki. Nagyon zavar mert utána még órákig olyan mintha ott lenne. Kezdem úgy érezni,

Orgazmuszavar?

Jó napot kívánok !Egy 20éves fiú vagyok Egy olyan problémával szenvedek doktor hogy a párommal 2éve alkotunk egy párt nagyon jó a szex köztünk,megvan minden ami kell kívánjuk egymást szenvedélyesek vagyunk ezt érezzük is minden egyes alkalommal heti 4-5ször meg van a szex minden féle pózban csináljuk de mindig csak ugyanabban pózba tudok elélvezni.és csak szex közbe Ha orálisan csinálja akkor sem tudok elélvezni sokszor érzem hogy most meg lesz de aztán mint ha ráfeszülnèk és az érzés elmúlik pedig nagyon élvezem és ha én csinálom magamnak az ön kielégítését akkor sem tudok elélvezn

Oldalak