Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hollósy-Vadász Gábor

Korábbi értékelések

L

5
Értékelés: 5
Munkahelyi stresszkezeléssel és kiégéssel kerestem fel Gábort. Különösen tetszett, hogy Gábor mennyire tájékozott a munkapszichológiában és a munkahelyi stressz kezelésében, az együttműködésünket nagyon hatékonynak találtam. Ajánlom azoknak, akik munkahelyi problémákkal küzdenek.

K

5
Értékelés: 5
Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy igazán hozzáértő segítséget találjak többrétű problémám megoldására. Szerencsés vagyok, hogy egyből Gábor személyében találtam meg ezt a segítséget. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, különösen annak, aki tart attól, hogy pszichológust keressen fel. Szakértelme mellett empátia, végtelen kedvesség és nagy odafigyelés jellemzik őt, amely tulajdonságai hamar elűzik azt a feszültséget is, amit a szakember felkeresése miatt kezdetben érezhet az ember.

Judit

5
Értékelés: 5
Önismeret fejlesztéséből kitűnő.

PP

5
Értékelés: 5

T

5
Értékelés: 5
Gábor, nagyon segítőkész volt hozzám, egy nehéz élethelyzetben sokat segítettem nekem. Ajánlom mindenkinek!

Pszichológus's blogposts

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

A Münchausen-kór

A Münchausen-kór egy rejtélyes és nehezen felismerhető betegség, nevét Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausen báróról kapta, aki hírhedt volt nagyot mondásairól és hazugságairól. Az ilyen betegek fő tünetei, hogy hihető történeteket találnak ki magukról, főként a saját betegségükre vonatkozóan, mivel a fő céljuk, hogy magukra vonják az orvosok, kezelők figyelmét. Számukra a cél szentesíti az eszközt, így arra is képesek, hogy meghamisítsák a labor eredményeiket, vagy más vizsgálati eredményeket pl.

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Téli depresszió

A téli depresszió egyik leggyakoribb szezonális betegség. A téli depresszió egy spektrum zavarként értelmezhető, a tünetek intenzitása nagy változatosságot mutathat. Az enyhe téli depresszió lakosság a 15 százalékát érinti, a súlyos a lakosság 5%-t. A téli depressziónak a megjelenési gyakorisága az egyenlítőtől távolodva folyamatosan nő. Főbb tünetei: 1) negatív jövő kép, borús hangulat, negatív gondolatok. 2) megnövekedett alvásigény. 3) konstans fáradtság érzett. 4) érdeklődés csökkenése, visszahúzódás a társas és párkapcsolatoktól. 5) csökkenő nem vágy. 6) csökkenő munkateljesítmény.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Elfáradtam

Tisztelt hölgyem/uram! Jelenleg 27 éves vagyok, és már gyerekkorom óta megszeretnék halni. Nem tesz semmi se boldoggá, már évek óta úgy érzem túl fáradt vagyok ahhoz, hogy tovább folytassam. Mostanság észrevettem, hogy mintha a valóság csak egy unalmas film lenne, és én egy tvből nézném azt. Ha vmiért egy régi rossz emlék felidéződik, mert olyat látok elsírom magam, majd az egész egy ködbe burkolózik, ami tudom mi volt de már nem tudom felidézni. A régi emlékek mindig eszembe jutattják, hogy értéktelen vagyok és semmit se fogok tudni elérni, egyedül szánalmasan fogok elmenni, a létezésem az

Pisiszex

Tisztelt Pszichológus! Középkorú férfi vagyok. Mostanában láttam pár rövid bdsm témájú videót és elkezdett nagyon izgatni az egyik aspektusa. Történetesen az, hogy a hölgy szereplő belepisil a férfi partner szájába, aki le is nyeli a vizeletét. Azon kaptam magam, hogy ezt én is szívesen kipróbálnám a barátnőmmel. Izgat a dolog, hogy a számba pisilne. Neki még nem említettem ezt a vágyamat. Mert kissé bizonytalan vagyok, hogy ez valami perverzió, vagy gond lenne velem, hogy ilyenekre vágyom? Egyáltalán lehet valami egészségügyi kockázata, ha lenyelem a barátnőm vizeletét? Köszönöm szé

Oldalak