Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hollósy-Vadász Gábor

Korábbi értékelések

L

5
Értékelés: 5
Munkahelyi stresszkezeléssel és kiégéssel kerestem fel Gábort. Különösen tetszett, hogy Gábor mennyire tájékozott a munkapszichológiában és a munkahelyi stressz kezelésében, az együttműködésünket nagyon hatékonynak találtam. Ajánlom azoknak, akik munkahelyi problémákkal küzdenek.

K

5
Értékelés: 5
Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy igazán hozzáértő segítséget találjak többrétű problémám megoldására. Szerencsés vagyok, hogy egyből Gábor személyében találtam meg ezt a segítséget. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, különösen annak, aki tart attól, hogy pszichológust keressen fel. Szakértelme mellett empátia, végtelen kedvesség és nagy odafigyelés jellemzik őt, amely tulajdonságai hamar elűzik azt a feszültséget is, amit a szakember felkeresése miatt kezdetben érezhet az ember.

Judit

5
Értékelés: 5
Önismeret fejlesztéséből kitűnő.

PP

5
Értékelés: 5

T

5
Értékelés: 5
Gábor, nagyon segítőkész volt hozzám, egy nehéz élethelyzetben sokat segítettem nekem. Ajánlom mindenkinek!

Pszichológus's blogposts

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Vezetői kompetenciák

Hegedűs (2014) szerint a kiválasztási eljárás fő célja, hogy feltárja a jelöltek közötti egyéni különbségeket és kiválassza azokat, akik a legmegfelelőbbek az adott pozíció betöltésére, vagyis megfelelő embert a megfelelő helyre. Ehhez szorosan kapcsolódik a munkakörelemzés, valamint a pszichológiai mérés a jelölt alkalmasságára vonatkozóan. Ennek egyi lehetséges módja a vezetői kompetencia mérés, ezzel a módszerrel a jelölt vezetői szerepre való alkalmasságát lehet megvizsgálni.

Hegedűs (2014) az alábbi vezetői kompetenciákat különíti el:

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Korai magömlés és pszichológia

A korai magömlés az egyik legyakrabban előforduló szexuális probléma. A korai magömlés arra utal, hogy a behatolástól számítva nagyon rövid idő alatt bekövetkezik az ejakuláció. Itt az időtartam viszonylagos, hiszen a párok eltérő dinamikák szerint működnek. A szakirodalmi definíciók alapján korai magömlésről akkor beszélhetünk, ha a behatolást követő két percen belül bekövetkezik az ejakuláció, oly módon, hogy azt a személy nem tudja hatékonyan kontrolálni (Kerek, 2017). E-mögött állhatnak pszichológiai és tesi okok is. A testi okok pl.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Elfáradtam

Tisztelt hölgyem/uram! Jelenleg 27 éves vagyok, és már gyerekkorom óta megszeretnék halni. Nem tesz semmi se boldoggá, már évek óta úgy érzem túl fáradt vagyok ahhoz, hogy tovább folytassam. Mostanság észrevettem, hogy mintha a valóság csak egy unalmas film lenne, és én egy tvből nézném azt. Ha vmiért egy régi rossz emlék felidéződik, mert olyat látok elsírom magam, majd az egész egy ködbe burkolózik, ami tudom mi volt de már nem tudom felidézni. A régi emlékek mindig eszembe jutattják, hogy értéktelen vagyok és semmit se fogok tudni elérni, egyedül szánalmasan fogok elmenni, a létezésem az

Pisiszex

Tisztelt Pszichológus! Középkorú férfi vagyok. Mostanában láttam pár rövid bdsm témájú videót és elkezdett nagyon izgatni az egyik aspektusa. Történetesen az, hogy a hölgy szereplő belepisil a férfi partner szájába, aki le is nyeli a vizeletét. Azon kaptam magam, hogy ezt én is szívesen kipróbálnám a barátnőmmel. Izgat a dolog, hogy a számba pisilne. Neki még nem említettem ezt a vágyamat. Mert kissé bizonytalan vagyok, hogy ez valami perverzió, vagy gond lenne velem, hogy ilyenekre vágyom? Egyáltalán lehet valami egészségügyi kockázata, ha lenyelem a barátnőm vizeletét? Köszönöm szé

Oldalak