Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Hollósy-Vadász Gábor

Korábbi értékelések

K

5
Értékelés: 5
Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy igazán hozzáértő segítséget találjak többrétű problémám megoldására. Szerencsés vagyok, hogy egyből Gábor személyében találtam meg ezt a segítséget. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, különösen annak, aki tart attól, hogy pszichológust keressen fel. Szakértelme mellett empátia, végtelen kedvesség és nagy odafigyelés jellemzik őt, amely tulajdonságai hamar elűzik azt a feszültséget is, amit a szakember felkeresése miatt kezdetben érezhet az ember.

Judit

5
Értékelés: 5
Önismeret fejlesztéséből kitűnő.

PP

5
Értékelés: 5

T

5
Értékelés: 5
Gábor, nagyon segítőkész volt hozzám, egy nehéz élethelyzetben sokat segítettem nekem. Ajánlom mindenkinek!

Cs

5
Értékelés: 5
Életem egy szakaszában úgy ereztem, hogy pszichologushoz kell forduljak. Gábor nagyon segitőkész és megértő volt. A közös munka eredményeként ėletem pozitvan megváltozott. Ajánlom midenkinek!

Pszichológus's blogposts

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

Munkakereséshez hasznos tippek

Lassan véget-ér az idei nyár is és szeptembertől fokozatosan beindul a munkaerőpiac, egyre többen vágnak neki a munkakeresésnek, illetve a kínálati oldalról egyre több szervezet hirdet meg üres állásokat. A csúcs nagyjából októberre és november elejére tehető, de ha valaki állást szeretne változtatni, akkor már most érdemes felkészülnie a hogyan továbbra. Lentebb pár tippet írok le, melyek leegyszerűsíthetik az álláskeresést.  

Hollósy-Vadász Gábor képe
Ellenőrzött szakember

A bántalmazó párkapcsolat pszichológiája

Sajnos, nem minden párkapcsolat boldog, és érzelmileg támogató, egyes esetekben mind fizikálisan, mind pszichésen bántalmazó. A kapcsolatban bennne lévők sokszor észre se veszik, milyen kapcsolatban vannak benne, noha a körülöttük álló személyeknek (pl. rokonok, vagy barátok) ez egyértelmű, mégse tudják meggyőzni a kapcsolatban benne lévő személyt, hogy szakítson.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Házasság?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan 6. éve vagyok együtt a párommal, jelenleg 28 évesek vagyunk. Kapcsolatunk első évében összeköltöztünk, lakás és autvásárláson, stabil életvitel kialakításán túl vagyunk. Heves vitáink folynak arról, hogy mit gondolunk a házasság témájáról. Két éve kérem, hogy történjen valamit és lépjünk előre. Ő köti az ebet a karóhoz, hogy így már ciki lenne, hogy ennyit emlegetem és ne emlegessem kb egy másfél évig és majd utána ha akar megkér... Tehát ha bennem van a hiba ami igen valószínű, hogyan tudom megemészteni, hogy nem leszek soha feleség és hogyan tudok lemondani e

Mi lehet a baj?

Néhány hónapja állandó rosszullétre figyeltem fel, aztán ehhez társult a nem alvás. szép lassan az öngyilkossági gondolatokig is eljutottam. A háziorvosom pszichiáter felkeresését tanácsolta. Meg is történt. Frontint és floxetet kaptam. Mostanáig nem is volt nagy gond. Azonban az elmúlt hetekben feltűnt, hogy olyan érzésem van, mintha "valaki a fejemben járna" illetve sokszor érzem úgy mintha a közelemben állnának, pedig egyedül vagyok. Éjszaka felriadok arra, hogy valaki van a lakásban de közben nincs senki. Nagyon zavar mert utána még órákig olyan mintha ott lenne. Kezdem úgy érezni,

Oldalak