Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Harsányi Kata

Korábbi értékelések

Ujváry Szilvia

5
Értékelés: 5

Kis Tamás

5
Értékelés: 5

Varga Dániel

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Harsányi Kata képe
Ellenőrzött szakember

A siker: motiváló cél vagy ijesztő lehetőség?

Sikeres, kiegyensúlyozott élet. Kinek ne lenne a vágya?

Mégis számos példát láthatunk arra, hogy valaki a siker küszöbén megtorpan: visszalép az áhított pozíciótól, nem küldi el az életrajzát a kiválasztott állásra, nem megy el vizsgázni, és még sorolhatnánk. A fejlődéssel kecsegtető lehetőségek ugyanis sokak számára inkább ijesztőek, nem pedig motiválóak. Ezek a személyek gyakran „önsorsrontó” magatartást gyakorolnak, mellyel a saját előre lépésüket hátráltatják. Nézzük meg, mi is állhat a jelenség mögött!

Harsányi Kata képe
Ellenőrzött szakember

Viszlát nyár, sziasztok karikás szemek!

Hiába érezzük még a kánikulát, az augusztus vége kikerülhetetlenül is egyet jelent az őszi időszak közeledtével. Sokan nagy várakozással tekintenek az egyre színesedő, hűvösebb napok felé, de talán még gyakoribb jelenség, hogy szomorkásan, nosztalgiával vegyes hangulatban tekintünk vissza az elmúlt hónapokra. Mintha meg kellene siratni a nyári napok szabadságát, az izgalmas utakat, vagy a jólesően álmos reggeleket. Teljesen természetes, hogy tudatosul bennünk valaminek a vége, de nem érdemes végletekben gondolkodnunk (pl. nyár = szabadság, ősz = mókuskerék)

Oldalak

Pszichológus válaszol

Elhunytak a szüleim

Szép napot kívánok! Kata vagyok 47 éves 2011 februar4en elhunyt apukank rak beteg volt sajnos a korhazba nem engetek be hozza tehat el bucsuzni se tudtam tole.Nagyon nehez meg most is elhinni hogy nincs .Nem ott elek ha nem 50 km meszeb es igy olyan mintha othol lenne .Anyukank 2019 április 10 en hunyt el április 25en volt a temetése .A kethugomal egyutt gondoztuk fel valtva latuk amin keresztul megy es a vegen mar olyanokat mondot ami nagyon rossz volt .En nem tudom hogy most azert nem tudok azota ki menni hozzajuk a temetobe vagy nem tudom felek nagyon latni azt hogy nincs .Nem tudom mit te

Férjem azt hiszi h rossz nekem!

Jó napot! Mit tegyek annak érdekében h férjem ne higye azt h rossz amit ad nekem?! El vált már 1 szer abban kapcsolatban folyton ezt mondták neki! Próbálok mindig mindet meg tenni h lássa h igen is jó ember! De sajnos mindig zsák utcába kerülök! Mit tegyek h nelegyen így!

Oldalak