Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gál-Schmidt Barbara

Korábbi értékelések

István

5
Értékelés: 5
Egyedül boldogan Néhány éve történt velem egy kis baleset párkapcsolat szinten. Beleszerettem egy hölgybe, akit életem párjának gondoltam. Azt éreztem, hogy ez az a kapcsolat ami életem végéig tart. Aztán jött egy fordulat részéről és már semmi sem volt ugyanaz, majd vége lett. Nagyon padlón voltam, teljes KO. Ekkor fordultam Barbarához tanácsért, aki türelemmel és hozzáértéssel kereste és meg is találta azt a módszert, amivel újra talpra tudtam állni. Volt olyan technika amihez alig kellett dolgozni, és volt olyan amivel minden nap. A "házi feladatot" komolyan kellett venni és számot is adtam róla beszélgetéseink alkalmával. Amikor belefogtam csak annyi volt a célom, hogy felálljak a földről. Mikor ez néhány hónap elteltével megvalósult, akkor már új célért küzdöttünk, boldog akartam lenni. Végül ez is teljesült. Az út sosem volt egyenes, néha ha túl gyorsan akartam haladni utána vissza kellett fordulni és újra nekifogni az adott szakasznak. Olykor több felől is közelítenünk kellett, mire végre elértük a célt. Pár esetben vissza kellett nézni és újra értékelni, majd a helyére tenni bizonyos elemeket a nagy kirakósban. Tanácsért fordultam hozzá, de egyetlen egy tanácsot adott csak "Mindegy mi az amitől jól érzem magam, azt csináljam. Ami negatív érzést vált ki belőlem, azt pedig hagyjam abba." Ezen kívül csak kérdései voltak. Figyelmesen meghallgatta a válaszaimat, majd feltett egy következő kérdést, aztán mégegyet és mégegyet. :) A saját válaszaimon keresztül jobban megismertem saját magam. Bár előtte sem féltem a tükörbe nézni, de sok esetben rájöttem, hogy bizony ha a tükör nem is csal, a fényeket jobban be kell állítani, mert képesek szépíteni a képen. Úgy érzem elértünk mindent amire vágytam. Elégedett és boldog vagyok az életemmel, minden reggel egy szép nap kezdődik és nem oldok meg többé problémákat, mert számomra már nincs ilyen szó, fogalom. Feladatok elé persze állít az élet, de azokat könnyű megoldani, bármekkorák is. Ha soká tart akkor sok szép napon keresztül dolgozom majd rajtuk. Mindenben igyekszem meglátni a szépet, szeretettel és türelemmel kívánom élni az életet. Vidám emberek társaságában, a magam dolgaival foglalkozom. Átalakult a baráti köröm, azok az emberek, akik folyton panaszkodnak és fekete szemüvegben járnak, a más ember életét figyelik, már nem férnek bele. Nincs már rájuk időm. Mert az időm az ami a legdrágább számomra a világon és ezt már csak azoknak adom akiket szeretek. Köszönöm, hogy ezt a girbe gurba utat magamban, segített bejárni. Köszönöm a segítséget, a türelmet és a szakértelmet. István U.i.: A boldogan egyedül persze idővel továbbfejlesztődött - Boldogabban ketten lett belőle, de ez egy másik történet :)

Mester Orsolya

5
Értékelés: 5
Barbara rendkívül eredményes szakember, aki már sok esetben bizonyította rátermettségét - nehéz élethelyzetekben is páratlan empátiával, és kiemelkedő hatékonysággal működik közre, az általam ismert esetek mindegyikében valódi megoldások születését segítette elő. Meggyőződéssel ajánlom mindenkinek!

Imre

5
Értékelés: 5
2017 decemberében kezdtem Barbarához konzultációra járni. A munkahelyemen nem éreztem jól magam, menni akartam. A házban, ahol végig csináltam édesanyámmal az utolsó 2 évét szintén nem éreztem jól magam, plusz ugye a pánikbetegség is rájött erre az egész "nem érzem jól magam" helyzetre, ami gyakorlatilag béklyó volt, hogy ne is nagyon merjek elindulni. A cél a teljes élet, életmód váltás volt. Ma már teljesen máshol élek, kb. 170 km-re onnan, teljesen más munkakörben dolgozom, amiben jól is érzem magam és nem mellesleg jól is fizet és pánikrohamom sem volt kb. 13-14 hónapja. Maga a munka: nem csinálta meg helyettem a feladatokat senki. Én csináltam meg mindent, ami szükséges volt ahhoz, hogy létrejöjjön a kívánt változás. Motivált voltam és lelkes. Csináltam, hogy kijussak abból a fojtogató élethelyzetből. Most visszanézve: kemény volt(am), le a kalappal magam előtt. És igen, kellettek hozzá a másik oldalról a pont oda való feladatok, tehát a magas szintű kompetencia. Szerintem másra nem is bíznám magam, ha pszichológusról van szó. Köszönöm, ha elolvasod. Tudd, hogy más is volt már hasonló helyzetben, hasonló érzések közt és tudd azt is, hogy van megoldás.

Pszichológus válaszol

őngyilkossági késztetés

szép estét,feri vagyok és elegem van az életemből hogy semmi nem sikerűl és őngyilkos szeretnék lenni,már meg vettem a kőtelet magamnak és felkészűlők a halálra,elegem van az áletből hogy semmi nem jőn őssze,őrőkké csak csavargok nem birom a munkát nincs barátnőm gyerekem,semmi értelme szenvedésbe élnem,én csak elakartam mondani,nem kell senki segicsége,kőszőnőm.

Pánikbetegség

Üdvözlöm,25 éves nő vagyok pár hónapja félek a betegségektől...azt hiszem ha valami bajom van hogy tuti valami nagy baj (daganat stb) a legútóbbi érzésem mellkas tájékon nyomó érzés gyors szív veréssel...egyből rohantam az orvoshoz hogy most szívrohamom van kiderült hogy semmi ilyesmi ezt az érzést azóta is van hogy érzem és nagyon be pánikolok mért nem múlik el,persze mindig elmúlik de akkor azt hiszem hogy sose fog,lehet e ezen segíteni ? Mert jelenleg azt hiszem hogy örökre így maradok.Illetve éjszaka hol nagyon jót alszom hol nem. Köszönöm a válaszát!

Oldalak