Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Fendrik Bertalan

Pszichológus's blogposts

Fendrik Bertalan képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan lehet felépülni a kiégésből?

Gyakran érzi azt, hogy fizikailag és szellemileg teljesen kimerült, tehernek érzi a hétköznapokat, utálja a munkahelyét, elege van a kollégáiból? Amennyiben ezeket a tüneteket tapasztalja, nagy valószínűséggel a kiégés jeleivel küzd.

Hogyan alakul ki a kiégés?

Fendrik Bertalan képe
Ellenőrzött szakember

Coaching vs pszichológiai konzultáció? Melyiket válasszam?

Mi a coaching és mikor érdemes igénybe venni?

A coaching egy inspiráló munkakapcsolat, amelynek a lényegét leginkább abban lehet megragadni, hogy az együtt gondolkodás és közös munka révén kidolgozhatja a saját, egyedi megoldásait az aktuális vagy jövőbeli kihívásaira, legyen az magánéleti vagy üzleti jellegű, és képes legyen ezen megoldások megvalósítására.

Pszichológus válaszol

szorongás

Már nagyon régen küzdök ezzel problémával remegés reszketés vérnyomásom megemelkedik ideje hol rövidebb hol hosszabb gyógyszer hatásara csökken de már nem nagyon tudom kordába tartani milyen segítséget ajánl. köszönöm válaszát.

Pánikbetegség > Alvászavar > Szorongás

Kb 2 hónapja elkezdett piszkálni egy gondolat, hogy tüdőrákos lennék. Egyszerűen összegyűlt egy pár jel, amit el is túloztam, az internet "segitett" ebben (dohányzó vagyok 10 éve). Egy hónapig emésztett, miközben eldöntöttem hogy vizsgáltassam ki magam alaposan. Mikor a tüdőröntgen eredényét vártam már rendesen be voltam pánikolva, és az egész mellkasom reszketett. Persze nem volt semmi testi bajom, megnyugodtam. De testem nem. Volt egy két álmatlan éjszakám előtte, és már egy ideje nem aludtam jól (tudni kell rólam, hogy nagyon jól aludtam mindig, sokan irigyeltek érte). Mikor láttam hogy s

Oldalak