Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Fekete Flóra

Korábbi értékelések

Kovács Héda

5
Értékelés: 5
10 hetes autogén tréningre jártam Flórához. Már többször próbálkoztam különböző relaxációs technikákkal, meditációval, de itt éreztem először, hogy a relaxáció nem szükséges rossz, hanem élvezetes tevékenység. Nagyon jó élmény volt a csoportbeszélgetés is. Tetszett Flóra hozzáállása, és az, hogy kérdéseivel képes rátapintani fontos dolgokra, szembesíteni (mindezt nagyfokú empátiával) vagy akár rávezetni megoldási lehetőségekre.

Jocó

5
Értékelés: 5
Egy 10 alkalmas autogén tréningen vettem részt. Flóra egy nagyon kellemes személyiség, szakmailag felkészült és minden csoporttagra maximálisan odafigyel. Kiválóan vezette a csoportot és tartotta a kereteket. Hasznos és a hétköznapokba beilleszthető relaxációs technikákat tanultam, a hanganyagok minősége szuper, a kapcsolattartás és tájékoztatás is szuper volt.

Pomázi-Horváth Viktória

5
Értékelés: 5
A 10 hetes autogén tréning csoportfoglalkozáson vettem részt. Flóra nagyon kedves, empatikus csoportvezető, sokszor nem magyaráz, hanem inkább hozzáfűz valami olyasmi gondolatot, meglátást, hogy az illető elkezdjen másképp gondolkozni az adott dologról. Nagyon tetszett, hogy ha bekerült egy téma a közös beszélgetésbe, akkor azon végigmentünk, kinek mi a meglátása. Összességében kellemes és hasznos önismereti élmény volt.

Ferenc

5
Értékelés: 5
12 alkalmas Önismereti konzultáción vettem részt és elégedett voltam. Flóra kedves és közvetlen. Nagyon hamar komfortosan éreztem magam. Nagyszerűen vezet rá a hibákra és tárja fel a miérteket. Csak ajánlani tudom

Szabó Mónika

5
Értékelés: 5
Flóra, közvetlen, nyitott, segítőkész, mindig felkészült és kedvesen, szelíden de hatékonyan segít megtalálni a kiutat nehéz élethelyzetekből, stresszes és szorongással teli állapotból. Csak ajánlani tudom!

Pszichológus's blogposts

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Önismeret vs. önámítás

Amikor a kliensek egy része lehetőséget kap az önismereti munkára, támad egyfajta beszédkényszerük. Ebben sokszor erősen teret engednek asszociációiknak, hipotéziseket gyártanak, megmagyarázzák a történéseket vagy mások elemzésébe bocsátkoznak.

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Ugrás

Fél óra ebédszünet. Ülök a többiek között, és hallgatom egymás ócsárolását.
Nem tudok kapcsolódni a témához. Nem érdekel, felesleges és ártó.

Néha rám néznek, megkérdik: "Szerinted is"? Gyors bólintással lerázom a kérdést, eszem tovább csendben. Közben egyre feszültebb vagyok. 
Gyorsan lefőzöm a kávém, felhörpintem és indulok vissza dolgozni.
Eljátszok a gondolattal, mi történne, ha egyszer kimondanám: "Nem, nem értek egyet azzal amit tesztek. Szerintem ez nem helyes."
Biztosan kiközösítenének...

Oldalak

Pszichológus válaszol

rövid aktus - rossz gondolatok

Tisztelt Válaszadó! A problémám a következő: az év eleje óta a szexuális kapcsolatom a párommal problémás. Én vagyok az oka, sajnos a teljesítőképességem nagyon lecsökkent: nagyon hamar elmegyek. Ez eddig sosem volt rám jellemző, mindig is jó voltam e téren. Maga a szex nagyon jó, sőt azért tart csak rövid ideig, mert nagyon jó. Hosszú hónapok óta nem változott a dolog, és ez annyira frusztrál, hogy szinte már kerülöm a szexuális együttléteket, hogy elkerüljem a csalódást. Annyira nyomaszt és kétségbe ejt a dolog, nem tudom, mire véljem az egészet. Nagyon sokat gondolkodok a dolgon, mi lehe