Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Fekete Flóra

Korábbi értékelések

Szabó Mónika

5
Értékelés: 5
Flóra, közvetlen, nyitott, segítőkész, mindig felkészült és kedvesen, szelíden de hatékonyan segít megtalálni a kiutat nehéz élethelyzetekből, stresszes és szorongással teli állapotból. Csak ajánlani tudom!

András

5
Értékelés: 5
Flóra 12 hetes autogén tréning csoportján vettem részt. Minden alkalomra felkészülten érkezett, de rugalmas volt abban, hogy a csoportbeszélgetésekkor felmerülő, aktuális témákat is megbeszéljük. Magát az autogén tréning gyakorlatot szuperül vezette. Kellemes, megnyugtató hangjára nem volt nehéz ellazulni. A tréning végére - igaz másképp, mint azt vártam - nagyon pozitív változásokat tapasztaltam. Ajánlom mindenkinek!

Mészáros Csongor

5
Értékelés: 5
Az autogén tréning gyakorlása előtt folyamatosan elveszítettem a fókuszpontom a kommunikációban, ami a tréning alatt is gyakran előjött. Maga a technika gyakorlása is sokat fejlesztett a figyelmemen, viszont a legtöbbet a beszélgetések segítettek. Gyakran elvesztem a részletekben, de az egyenes szembesítés mindig vissza terelte a gondolataim a helyes mederbe. Sokat segített továbbá a bizalom. Biztonságban éreztem magam a tréningeken és tudtam, hogy ítélet mentes környezetben térképezhetem fel a saját világom.

Olívia

5
Értékelés: 5
Autogén tréningen és coachingon is részt vettem nála. Számomra sokat segített, hogy közelebb kerüljek magamhoz és jobban érezzem magam a bőrömben.

T Tamás

5
Értékelés: 5
majdnem egy évet dolgoztunk együtt - sokat fejlődtem és azt hiszem a problémáimra sikerült megoldást találni. amiben pedig még nem , ott megvan már a recept amit tudok alkalmazni a jövőben. köszi!

Pszichológus's blogposts

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Önismeret vs. önámítás

Amikor a kliensek egy része lehetőséget kap az önismereti munkára, támad egyfajta beszédkényszerük. Ebben sokszor erősen teret engednek asszociációiknak, hipotéziseket gyártanak, megmagyarázzák a történéseket vagy mások elemzésébe bocsátkoznak.

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Ugrás

Fél óra ebédszünet. Ülök a többiek között, és hallgatom egymás ócsárolását.
Nem tudok kapcsolódni a témához. Nem érdekel, felesleges és ártó.

Néha rám néznek, megkérdik: "Szerinted is"? Gyors bólintással lerázom a kérdést, eszem tovább csendben. Közben egyre feszültebb vagyok. 
Gyorsan lefőzöm a kávém, felhörpintem és indulok vissza dolgozni.
Eljátszok a gondolattal, mi történne, ha egyszer kimondanám: "Nem, nem értek egyet azzal amit tesztek. Szerintem ez nem helyes."
Biztosan kiközösítenének...

Oldalak

Pszichológus válaszol

rövid aktus - rossz gondolatok

Tisztelt Válaszadó! A problémám a következő: az év eleje óta a szexuális kapcsolatom a párommal problémás. Én vagyok az oka, sajnos a teljesítőképességem nagyon lecsökkent: nagyon hamar elmegyek. Ez eddig sosem volt rám jellemző, mindig is jó voltam e téren. Maga a szex nagyon jó, sőt azért tart csak rövid ideig, mert nagyon jó. Hosszú hónapok óta nem változott a dolog, és ez annyira frusztrál, hogy szinte már kerülöm a szexuális együttléteket, hogy elkerüljem a csalódást. Annyira nyomaszt és kétségbe ejt a dolog, nem tudom, mire véljem az egészet. Nagyon sokat gondolkodok a dolgon, mi lehe