Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Fekete Flóra

Korábbi értékelések

Mészáros Csongor

5
Értékelés: 5
Az autogén tréning gyakorlása előtt folyamatosan elveszítettem a fókuszpontom a kommunikációban, ami a tréning alatt is gyakran előjött. Maga a technika gyakorlása is sokat fejlesztett a figyelmemen, viszont a legtöbbet a beszélgetések segítettek. Gyakran elvesztem a részletekben, de az egyenes szembesítés mindig vissza terelte a gondolataim a helyes mederbe. Sokat segített továbbá a bizalom. Biztonságban éreztem magam a tréningeken és tudtam, hogy ítélet mentes környezetben térképezhetem fel a saját világom.

Olívia

5
Értékelés: 5
Autogén tréningen és coachingon is részt vettem nála. Számomra sokat segített, hogy közelebb kerüljek magamhoz és jobban érezzem magam a bőrömben.

T Tamás

5
Értékelés: 5
majdnem egy évet dolgoztunk együtt - sokat fejlődtem és azt hiszem a problémáimra sikerült megoldást találni. amiben pedig még nem , ott megvan már a recept amit tudok alkalmazni a jövőben. köszi!

Dóri

5
Értékelés: 5
Az autogén tréning az egyik legjobb és leghasznosabb dolog, amit valaha tanultam. Flórától nem csupán egy relaxációs technikát kaptam, életem aktuális nehézségeit is segített feloldani a módszer segítségével. Végtelen türelemmel és empátiával fordult felém, mindig tudta, milyen kérdés segít megtalálni a fókuszt vagy kibillenni egy megrekedt helyzetből. Magabiztossága, életszeretete és pozitív kisugárzása mindig ösztönzően hatott rám, nála úgy éreztem magam, mintha a legbölcsebb énemmel beszélgetnék.

Pszichológus's blogposts

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Ugrás

Fél óra ebédszünet. Ülök a többiek között, és hallgatom egymás ócsárolását.
Nem tudok kapcsolódni a témához. Nem érdekel, felesleges és ártó.

Néha rám néznek, megkérdik: "Szerinted is"? Gyors bólintással lerázom a kérdést, eszem tovább csendben. Közben egyre feszültebb vagyok. 
Gyorsan lefőzöm a kávém, felhörpintem és indulok vissza dolgozni.
Eljátszok a gondolattal, mi történne, ha egyszer kimondanám: "Nem, nem értek egyet azzal amit tesztek. Szerintem ez nem helyes."
Biztosan kiközösítenének...

Fekete Flóra képe
Ellenőrzött szakember

Elindulsz, vagy maradsz?

- A múlt alkalommal azzal a feladattal távoztál, hogy megvizsgálod, milyen lehetőségeid vannak a változtatásra, ha elengeded a félelmeidet, amelyek most korlátoznak.
- ‎Igen, de azóta végiggondoltam, és tulajdonképpen jó nekem így...
- ‎Akkor miért vagy most itt?
- Igazad van... Azért jöttem, hogy változtassak.

Tudom, amit most teszek, az gátol. Tudom azt is, mit kell tennem. Tudom mi a helyes. Eldöntöm: változtatok.
Ekkor megjelenik egy erő, ami arra sarkall, hogy fenntartsam a jól megszokott állapotot. Visszatáncolok az elhatározásomból.

Oldalak

Pszichológus válaszol

rövid aktus - rossz gondolatok

Tisztelt Válaszadó! A problémám a következő: az év eleje óta a szexuális kapcsolatom a párommal problémás. Én vagyok az oka, sajnos a teljesítőképességem nagyon lecsökkent: nagyon hamar elmegyek. Ez eddig sosem volt rám jellemző, mindig is jó voltam e téren. Maga a szex nagyon jó, sőt azért tart csak rövid ideig, mert nagyon jó. Hosszú hónapok óta nem változott a dolog, és ez annyira frusztrál, hogy szinte már kerülöm a szexuális együttléteket, hogy elkerüljem a csalódást. Annyira nyomaszt és kétségbe ejt a dolog, nem tudom, mire véljem az egészet. Nagyon sokat gondolkodok a dolgon, mi lehe