Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

dr. Rostás Rita

Korábbi értékelések

Manyi

5
Értékelés: 5
Amikor az ember önmagát keresi, minden kínálkozó lehetőséget figyelembe vesz. Keresésem eredményeként, 2017-ben találtam meg Ritát, Számomra Ő a legjobb pszichológus. Miért is? Figyelmes - abszolút figyelmet kaptam Tőle. Kedves - Kedvesen meglátja a probléma lényegét és addig járja körbe a témát amíg szükséges. A kérdéseivel új "szemüvegekkel" tudtam tekinteni egy adott témára. Abszolút emberséges, empatikus és közben reálisan is közelíti meg a felvázolt helyzetet. Nagyszerű tanácsadó, pszichológus. Tanácsadó díja maximálisan emberbaráti. Szívből tudom ajánlani dr. Rostás Ritát minden útkeresőnek és csak úgy is. Köszönöm Rita!

B. Nikoletta

5
Értékelés: 5
Nagyon kedves, szimpatikus hölgy. Figyelmesen végighallgat, és tényleg jó tanácsokkal lát el, nem pedig sablonos javaslatokkal. Együtt beszéljük át a problémákat, és együtt próbáljuk megoldani azokat. Tapasztalataiból adódóan tudja, mikre kell rákérdezni, jól logikázik. Időpontokat tekintve rugalmas. Látszik, hogy jártas, hozzáértő szakember, akiben megvan a kellő empátiás készség. Nem a pénzért csinálja, hanem tényleg segíteni akar. Az már csak ráadás, hogy jóval a piaci ár alatt vállal tanácsadást. Ha valaki pszichológust keres, kétségtelenül őt ajánlom!

Pszichológus's blogposts

dr. Rostás Rita képe
Ellenőrzött szakember

A házasság hete 2019. február 10-17.

1981-ben Amerikából indult útjára az a kezdeményezés, mely szerint február második vasárnapja a házasság világnapja. A véletlenek játékos egybeesésének, avagy a Valentin nap közelségének köszönhetően az idén ez éppen a házasság hetének is nyitónapja. 1997-ben ugyanis Richard és Marie Kane Angliában a házasság hete mozgalmat indította el, melyhez azóta már 21 ország, köztük hazánk is csatlakozott.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Depreszíó

Jo napot kívánok.Erdős szilvia vagyok Üllőről 41 éves két gyerköc édesanya.Röviden tömören leírnám önnek,hogy miért is kerestem meg önt.Van egy fiam aki 7 éves lesz idén februárban,3 évesen nem tudot oviba kezdeni egészségügyi problémája miatt(széklet)Ez viszonylag hamar megoldodott így 3,5 évesen elidult az ovi.Első héten azt mondták hogy minta ovodás nem sírt és látszolag minden rendben volt,de utána elszabadult a pokol többször bepisilt amit itthon nem egyre ingerültebb lett itthon,oviba minden feladatban részt vett de az ovonéni állitása szerint nem értelmez dolgokat és nem ugy reagálja le

Hogyan tovább?

Üdvözlöm! 24 éves vagyok, a párommal 17 éves koromban ismerkedtünk,18 éves voltam, amikor megkérte a kezem.Elmondhatatlanul szeretjük egymást,az évek alatt rengeteg jót,rosszat egyaránt megéltünk együtt, valóban úgy érzem,Ő az igazi.Ő volt az első férfi az életemben, akivel lefeküdtem. Jelenleg külföldön vagyok fél éves időtartamban. Ez az első idő, amikor hosszabb időre eltávoztam.Az új környezet, az új emberek hangulata teljesen magával ragadott, igyekeztem a távolságot és párom hiányát orvosolni, hogy lefoglalom magam... Egy összejövetelen a kellőnél több alkoholt fogyasztottam,és elves

Oldalak