Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Dr. Mátyás Kinga Vanda

Korábbi értékelések

SZ. T. R.

5
Értékelés: 5
A kisfiam születése után szorongásos és pánikszerű érzéseim miatt döntöttem úgy, hogy pszichológusra van szükségem. Dr. Mátyás Kingára az interneten találtam rá. Viszonylag hamar kaptam időpontot tőle. Nagyon igényes, barátságos környezetben fogadott. Már az első pár találkozásunk során éreztem, hogy sokkal jobban vagyok. Odafigyelést és empátitát kaptam tőle. Autogén tréningre kezdtem járni hozzá. Ez alatt sok dolgot értettem meg önmagamról az Ő segítségével. Stresszkezelő technikákat tudtam elsajátítani neki köszönhetően. Ha az életem során olyan nehéz periódusba kerülnék, amikor lelki megerősítésre lenne szükségem tudom, hogy rá biztosan tudok számítani. Nagyon tapasztalt, képzett széles látókörű , lelkiismeretes pszichológus. Csak ajánlani tudom.

Gergő

5
Értékelés: 5
40 éve fennálló szorongásomon tud folyamatosan, lépésről lépésre enyhíteni azzal a biztonságos, objektív és őszinte légkörrel amit kialakít a beszélgetések során. Bátran ajánlom Kinga szakértő támogatását azoknak, akik még nem találták meg az erőt ahhoz, hogy egyedül is képesek legyenek megbirkózni a nehézségeikkel.

H.D

5
Értékelés: 5
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy olyan élethelyzetben találja magát éppen, amelyet nehezen tud egyedül feldolgozni. Nekem nagyon sokat segítettek a terápiás alkalmai, számos nagyszerű tanácsot kaptam tőle, amit mindennapi életvitelembe beépíthetek. Nagyon segítőkész, vele bármit megoszthatsz, nem találja cikinek.

Pszichológus válaszol

Megromlott kapcsolat a testveremmel

Tisztelt pszichológusok, nagyon tanácstalan vagyok ezért is írom le, ami bánt engem hát, ha kapok segítséget. Mostanában úgy érzem nagyon sok a konfliktus en közte (27) eves vagyok es öcsém között aki (19) eves. Úgy érzem, hogy nagyon sokat változott szüleimmel szemben, meg velem szemben is. Szerintem kezd egy kicsit egoista lenni a saját érdekeit nézni, ha kérünk tőle valamit, hogy segítsen be a háztartásba szokott, de nagyon ritka, vagy ha olyan dolgot kerek tőle hogy hallgassa a zenét csendesebben, mert engem zavar, vagy ha egy kicsit több időt szeretnek gépezni es ezt tudatára is juttatom

A kérdést megválaszolta Dr. Mátyás Kinga Vanda

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Pánikbetegséggel kapcsolatosan szeretnék tanácsot kérni. 10 éve egy nagyon stresszes év után diagnosztizálták nálam a pánikbetegséget a szokásos vizsgálatok (labor, EKG,) negatív eredménye után. Tüneteim: heves szívdobogás, gyengeség, szédüléshez hasonló bizonytalanság érzés, megőrüléstől való félelem, attól félek hogy elvesztem az önkontrolt és összetörök valamit, vagy valami megbotránkoztató dolgot teszek. Akkor Floxetett szedtem 8 hónapi kiegészítve időközönként Ataraxxal. A gyógyszert fokozatosan elhagytam. 9 évig semmi problémám nem volt. Kb másfél éve eg

Oldalak