Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Dienes Angéla

Korábbi értékelések

Dóra

5
Értékelés: 5
Az életemnek egy olyan időszakában fordultam Angélához, amikor egyetlen megoldást láttam egy problémámra, azt azonban nagyon távolinak éreztem, és nem mertem meglépni. Ő azonban rövid időn belül nagyon sokat segített abban,hogy rájöjjek arra, mi lehet a helyes út számomra, és merjek is cselekedni. Mindennek köszönhetően az életem azóta a két számomra legproblémásabb területen - munka, illetve magánélet - is nagyot fordult, és őszintén azt gondolom, nem tartanék jelenleg itt a segítsége nélkül. Irányított kérdéseivel, figyelmével segít rávilágítani arra, hogy felismerjük, mik az erősségeink, amikből profitálni tudunk az élet minden területén, és, hogy melyek azok a döntések, amelyek előre visznek!

Dóra

5
Értékelés: 5

Petra

5
Értékelés: 5
Kicsit több mint egy évet jártam Angélához. Sokat köszönhetek neki, hatékony és gyakorlatorientált módszereket alkalmaz, melyekkel sokkal érettebb rálátásom lett az életemre és a személyes kapcsolataimra. A beszélgetéseket profi szakértelemmel vezette, biztonságos és őszinte közeget teremtve. Mind a személyes, párkapcsolati és munkahelyi problémáimban sokat tudott segíteni, olyan új nézőpontokra és eszközökre mutatott rá, amelyekre hosszútávon támaszkodhatok.

Nóra

5
Értékelés: 5
Kicsit több, mint egy évig jártam Angélához, és ezalatt az időszak alatt, nagy mélységekig sikerült eljutnunk. Végig megmaradt a biztonságos és támogató légkör, amit már a legelső alkalommal sikerült megteremtenie. Mindig figyelemmel és szeretettel fordult felém, és őszinte visszajelzéseket adott. Sok tudást köszönhetek neki saját magamról, amiknek fel-és megismerése katalizátorként indított be változásokat az életemben. Ezeket a felismeréseket azóta is őrzöm, és nagy segítségeim lettek a mindennapokban :)

abp

5
Értékelés: 5
Angéla sokat segített nekem a foglalkozások alatt, hogy tisztábban lássam mivel szeretnék foglalkozni, mit szeretnék az életemtől. Egy olyan időszakban nyújtott számomra segítséget, amikor egyszerre 7-8 dologgal foglalkoztam és nem tudtam merre kellene pontosan tovább lépnem. Neki köszönhetően sikeresen tudtam megvállni azoktól a dolgoktól, amik inkább hátráltattak, mintsem előre vittek. A foglalkozásokat követő pár hónapon belül már egy kimagaslóan sikeres projekten kezdtem dolgozni, ami mind emberi mind pedig szakmai tekintetben is sokat fejlesztett rajtam. A mai napig dolgozom ezen a projekten. :)