Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csiby Ágnes

Korábbi értékelések

Zsófi

5
Értékelés: 5
Ágnes csodálatos, szakértő segítség volt számomra egy nagyon nehéz döntéshelyzetben. A problémára koncentrálva, ugyanakkor minden fontos témát érintve viszonylag rövid idő alatt lelki egyensúlyra találtam a segítségével. A beszélgetéseinkkor nyíltan tudtam beszélni, köszönhetően a teljes odafigyelésnek, amit tanúsított. Nagyon hálás vagyok neki és őszintén ajánlom mindenkinek, aki kedves, megértő, szakmailag kiváló pszichológusra vágyik.

Erik

5
Értékelés: 5
Ágnes segítségével sikerült leszoknom az antidepresszánsokról , valamint segített a pánikbetegségem legyőzésében. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok ezért neki. Bárkinek jó szívvel ajánlom aki egy lelkiismeretes, kedves és megértő pszichológust keres.

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnes terápiája során nemcsak az adott problémára figyelt, amivel felkerestem, hanem engem, mint embert, és rávilágított olyan összefüggésekre, amikre nem is gondoltam, hogy köze lehet, a gondjaimhoz. Nagyon sokat köszönhetek neki, mindig nyíltan tudtam vele beszélni, bárkinek nagyon tudom ajánlani!

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnessel való beszélgetések során mindig azt éreztem, hogy holisztikusan kezeli a problémákat, sosem csak az egyes kiragadott konfliktus vagy nehézség megoldásában nyújtott segítséget, hanem rávilágított a problémák lehetséges okaira, és azok kezelésére mondott olyan szempontokat, amik nagy mértékben hozzájárultak gondjaim megoldásához. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Zsuzsa

5
Értékelés: 5
Köszönettel tartozom Ágnesnek, mert nagyon sokat segített a családon belüli konfliktuson való túljutásban. Végig tudtunk beszélni minden fontos kérdést, és sok -számomra új- megközelítést mutatott közben. Úgy érzem hogy egy biztos hátteret nyújt a problémák leküzdésében ezért valószínűleg a jövőben is évente egy két alkalommal leülök vele.

Pszichológus's blogposts

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

Rövid relaxáció munka után

Egyre többen panaszkodnak, hogy szinte folyamatosan olyan feszültség van bennük, hogy amikor hazaérnek munkából vagy véget ér a munkaidejük a home office-ban és felállnak a számítógépük mellől, akkor már elég egy apróság – egy félmondat, egy rosszul megválasztott szó, egy mozdulat vagy pont ezek hiánya - a párjuk vagy a gyerekük részéről, már „robbannak” és gyakran ebből egy óriási veszekedés alakul ki. Utólag maguk is meglepődnek, hogy miért ilyen erőteljesen reagáltak, hiszen a reakció nem volt arányban azzal, amit a másik fél mondott vagy tett.

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

A menopauza árnyalatai

Sok nő szinte retteg attól, hogy mi lesz, ha egyszer csak elérkezik a menopauza, hiszen olyan sok szörnyűséget hallott róla a nála idősebbektől. A borzalmas hőhullámok, a gyakori fejfájás, a kiszámíthatatlan hangulatingadozások, a szexuális vágy csökkenése vagy teljes eltűnése mind-mind “mumusok”.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Nincs jó problémamegoldó stratégiám???

Üdv! Munkahelyen, vagy akár az élet más területén is, ha olyan feladatot kapok, ami nem egyértelmű, nincs meg a szaktudásom, és nem adnak valami faék egyszerű megoldási leírást, vagy nem mondja el valaki érthetően az elejétől végéig, akkor leblokkolok, megijedek, bepánikolok, és nem tudom a problémát megoldani. Ha az elején nem látok egy problémát megoldhatónak, akkor normális motivációval nem is állok neki megoldani, csak tolom magam előtt, illetve elfutok előle, vagy csak megpiszkálgatom. Kevés a szaktudásom, lehet, hogy tényleg irreális az elvárás, de ez nem mindig mentség. Tanulni is jobba

Munkahelyi nemtörődömség

Tiszteletem!Bő egy éve kezdtem el dolgozni a jelenlegi munkahelyemen,végre szakmában.Kis cég a főnöknővel együtt vagyunk hatan.A nagy gond,hogy a cég nagyon lágy kezekben van.A délutáni rész munkaidőben dolgozó munkások tudásában nagy hézagok vannak,a másik állandó munkás meg a főnöknő régi ismerőse akinek 8 hónap kellett, hogy elkezdjen hasznavehetően dolgozni,ezt úgy kellett kiveszekednem.A munkások nem megfelelő tudásának oka,hogy itt a hangsúly a haverkodáson, viháncoláson van ami elmarad a munkából az tolerálva van,a főnöknő maga is sokszor felszínes a munkában.Sok mindent megcsinál máso

Oldalak