Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csiby Ágnes

Korábbi értékelések

Zsófi

5
Értékelés: 5
Ágnes csodálatos, szakértő segítség volt számomra egy nagyon nehéz döntéshelyzetben. A problémára koncentrálva, ugyanakkor minden fontos témát érintve viszonylag rövid idő alatt lelki egyensúlyra találtam a segítségével. A beszélgetéseinkkor nyíltan tudtam beszélni, köszönhetően a teljes odafigyelésnek, amit tanúsított. Nagyon hálás vagyok neki és őszintén ajánlom mindenkinek, aki kedves, megértő, szakmailag kiváló pszichológusra vágyik.

Erik

5
Értékelés: 5
Ágnes segítségével sikerült leszoknom az antidepresszánsokról , valamint segített a pánikbetegségem legyőzésében. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok ezért neki. Bárkinek jó szívvel ajánlom aki egy lelkiismeretes, kedves és megértő pszichológust keres.

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnes terápiája során nemcsak az adott problémára figyelt, amivel felkerestem, hanem engem, mint embert, és rávilágított olyan összefüggésekre, amikre nem is gondoltam, hogy köze lehet, a gondjaimhoz. Nagyon sokat köszönhetek neki, mindig nyíltan tudtam vele beszélni, bárkinek nagyon tudom ajánlani!

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnessel való beszélgetések során mindig azt éreztem, hogy holisztikusan kezeli a problémákat, sosem csak az egyes kiragadott konfliktus vagy nehézség megoldásában nyújtott segítséget, hanem rávilágított a problémák lehetséges okaira, és azok kezelésére mondott olyan szempontokat, amik nagy mértékben hozzájárultak gondjaim megoldásához. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Zsuzsa

5
Értékelés: 5
Köszönettel tartozom Ágnesnek, mert nagyon sokat segített a családon belüli konfliktuson való túljutásban. Végig tudtunk beszélni minden fontos kérdést, és sok -számomra új- megközelítést mutatott közben. Úgy érzem hogy egy biztos hátteret nyújt a problémák leküzdésében ezért valószínűleg a jövőben is évente egy két alkalommal leülök vele.

Pszichológus's blogposts

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

Mindennapi sérelmeink

Egy sértő megjegyzés el tudja rontani az egész napunkat, de akár az egész hetünket is, de az is lehet, hogy egy életen át fogjuk hordozni magunkban.
A sértést tovább „rágjuk”, ismételgetjük magunkban, ott motoszkál a fejünkben egész nap. Gyakran eszünkbe jutnak azok a korábbi sérelmek is, amelyeket ettől az embertől valaha kaptunk és végül lehet, hogy rájövünk, hogy mennyire utáljuk az illetőt.

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

Miért könnyebb a rossz dolgokra gondolni, mint a jókra? 2.

Folytatjuk 2019. július 19-i cikkünket, amelyben arról volt szó, hogy agyunk és az evolúciós örökségünk „segíti” a negatív gondolkodást.

Hogyan tudnánk a pozitív érzelmeinket előtérbe helyezni?
Sok függ attól, hogy hogyan neveltek bennünket, mit tanultunk azoktól, akiknek a véleménye fontos számunkra és hogyan értelmezzük a tanításaikat.
És persze a legfontosabb az, hogy mindezek után vagy ellenére hogyan értékeljük magunkban az eseményeket, tapasztalatainkat.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Mi ez az érzés és miért vágyom rá?

Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Szeretném megtudni mi az az érzés amire nagyon vàgyom. Pár embernél tapasztaltam csak ezt. Az első szerelmemnél és aztán később egy egyéjszakás kaland során. Szeretnèm tudni, hogy mi ez az érzès és miért nem érzem mindenkivel, pl a mostani párommal? Ez az érzés mindkét fél részére melegséggel jár, gyengédsèget adunk, csókolunk és ölelünk ès közben csodáljuk a másikat. Ezt nevezik úgy, hogy pillangòk vannak a hasunkban? Nagyon speciális érzés, mert gyengeséget, gyengédséget érzek olyankor, mintha nem bánthatna a másik, àt akarok adni mindent amim van és örülök h a

Ex problémák

Üdvözlöm! Az exemmel kapcsolatban szeretném ki kérni a tanácsát. 2 év harmonikus kapcsolat után ok nélkül kidobott engem év elején a volt párom. Mindkettőnket megviselt a szakítás. Ő még pszichológushoz is járt egy ideig. A probléma, hogy édesapám cégénél dolgozik azóta is. Év elején próbált új munkát keresni, de kevesebb fizetést kapott volna. Napi kapcsolatban van így édesapámmal, illetve édesanyámmal is mindig beszélget ha a ház körül van munka. Ez engem nagyon zavar. A szüleim elkezdtek hazudni az exem miatt. Apám 3 napra kiutazott az exemmel Németországba egy kiállításra, úgy hogy kértem,

Oldalak