Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csiby Ágnes

Korábbi értékelések

Zsófi

5
Értékelés: 5
Ágnes csodálatos, szakértő segítség volt számomra egy nagyon nehéz döntéshelyzetben. A problémára koncentrálva, ugyanakkor minden fontos témát érintve viszonylag rövid idő alatt lelki egyensúlyra találtam a segítségével. A beszélgetéseinkkor nyíltan tudtam beszélni, köszönhetően a teljes odafigyelésnek, amit tanúsított. Nagyon hálás vagyok neki és őszintén ajánlom mindenkinek, aki kedves, megértő, szakmailag kiváló pszichológusra vágyik.

Erik

5
Értékelés: 5
Ágnes segítségével sikerült leszoknom az antidepresszánsokról , valamint segített a pánikbetegségem legyőzésében. El se tudom mondani mennyire hálás vagyok ezért neki. Bárkinek jó szívvel ajánlom aki egy lelkiismeretes, kedves és megértő pszichológust keres.

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnes terápiája során nemcsak az adott problémára figyelt, amivel felkerestem, hanem engem, mint embert, és rávilágított olyan összefüggésekre, amikre nem is gondoltam, hogy köze lehet, a gondjaimhoz. Nagyon sokat köszönhetek neki, mindig nyíltan tudtam vele beszélni, bárkinek nagyon tudom ajánlani!

Anett

5
Értékelés: 5
Ágnessel való beszélgetések során mindig azt éreztem, hogy holisztikusan kezeli a problémákat, sosem csak az egyes kiragadott konfliktus vagy nehézség megoldásában nyújtott segítséget, hanem rávilágított a problémák lehetséges okaira, és azok kezelésére mondott olyan szempontokat, amik nagy mértékben hozzájárultak gondjaim megoldásához. Nagyon sokat köszönhetek neki!

Zsuzsa

5
Értékelés: 5
Köszönettel tartozom Ágnesnek, mert nagyon sokat segített a családon belüli konfliktuson való túljutásban. Végig tudtunk beszélni minden fontos kérdést, és sok -számomra új- megközelítést mutatott közben. Úgy érzem hogy egy biztos hátteret nyújt a problémák leküzdésében ezért valószínűleg a jövőben is évente egy két alkalommal leülök vele.

Pszichológus's blogposts

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

A menopauza árnyalatai

Sok nő szinte retteg attól, hogy mi lesz, ha egyszer csak elérkezik a menopauza, hiszen olyan sok szörnyűséget hallott róla a nála idősebbektől. A borzalmas hőhullámok, a gyakori fejfájás, a kiszámíthatatlan hangulatingadozások, a szexuális vágy csökkenése vagy teljes eltűnése mind-mind “mumusok”.

Csiby Ágnes képe
Ellenőrzött szakember

Ha kihűl a párkapcsolat 3.

Folytatjuk cikksorozatunkat.
 
Szexuális és kapcsolati elégedettség
A szex eleinte nagyon izgalmas az újdonsült párok többségének, gyakran és élvezettel szeretkeznek. Azután a szex kezd megszokottá válni, egyre gyakrabban jön a fáradtság, egyikük (vagy mindketten) már ritkábban, kevésbé kívánják és egyszer csak észreveszik, hogy már egy hónapja nem szeretkeztek.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Féltékenységi téveszme

Tisztelt Pszichológus! Huszonegy éves lány vagyok. A párom (26 éves fiú) betegesen féltékeny, nem tudom, mit tegyek. Azt állítja, emléke van arról, hogy az orra előtt megcsalom - pedig ilyen természetesen nem történt. Miután az általa elmondott emlék többi résztvevője is mellém állt, és kijelentette, hogy nem történt ilyesmi, arra a meggyőződésre jutott, hogy összeesküdtem ellene a barátaival. Ők tartják a szájukat, én pedig szexszel jutalmazom őket cserébe. Ez az állapot már hónapok óta tart, sehogyan nem lehet meggyőzni az igazságról, egyre hajmeresztőbb teóriákkal áll elő, az igazat megv

Sikertelen radevu?

85 éves férfi vagyok, a 70 éves nőt munka kapcsolat révén, 30 éve ismertem meg. Cca. 15 éve nem találkoztunk. Ő 3 éve, én két hónapja özvegy vagyok. Ő néha szokott eseményeket közzé tenni a facebook-on, azokat megnéztem, ritkán reagáltam is rájuk. Három hete, telefonon felvettük a kapcsolatot. Tíz napi, órás, igen kedélyes, telefon beszélgetések után 180 km-ről meglátogatott. Haza érkezésünk után 2-3 óra múlva szex kapcsolatot kezdeményeztem. Férje utáni "elfogódottság"- ra hivatkozva, azt mondta, ne haragudjak, sajnos még nem tudja megtenni. Őt nem egy szende nőnek ismertem meg. Ezt kétked

Oldalak