Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csermák Attila

Korábbi értékelések

T

5
Értékelés: 5
Többek között a helyes stresszkezelés elérése miatt fordultam Attilához. Már az elején sokat segített, amikor még csak a problémák felszínét kapargattuk, aztán ahogyan szépen sorjában kibogoztunk mindent, úgy sikerült változtatnom a gondolkodásomon. Nem csak meghallgatott, hanem célirányosan kérdezett, illetve vissza is jelzett, ami számomra nagyon hasznos volt. Hálás vagyok a segítségéért, a megnyugtató jelenlétéért, és azért, hogy egy eszközt (autogén tréning) adott nekem arra, hogy kezelni tudjam a stresszt okozó helyzeteket. Én is csak ajánlani tudom!

Robi

5
Értékelés: 5
A munkahelyemhez kötődő, de a magánéletben is jelentkező problémáimmal fordultam Attilához. Az út, amin elindított és aminek első szakaszát együtt megtettük lassan és módszeresen változtatott és változtat gondolkodásomon. Az elmesélt történeteimhez kapcsolódó lényeglátó kérdéseivel, értelmezésével önmagam új oldalát ismerhettem meg. Kívánom mindenkinek, hogy megtapasztja azt a nyitottságot, amit találkozásaink során megélhettem. Nagyra tartom a tevékenységét, amivel nekem is sokat segített. Hálás vagyok azért, amit Tőle kaptam!

ZA

5
Értékelés: 5
Pánikrohamok és életmódváltás-beli problémák miatt keresetem meg Attilát. Én bő 4 hónapot jártam hozzá és az AT gyakorlatokat sajátítottam el az órák alatt, miközben szépen, fokozatosan rendet rakott a fejemben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kiváló szakembernek (és embernek) tartom, nekem rengeteget segített abban, hogy a problémáim megoldódjanak és egy új, stresszmentesebb életvitelt el tudjak kezdeni. Az összes eddigi, alattam lévő kommenttel 100%-ig azonosulni tudok.

Dávid

5
Értékelés: 5
Kiváló szakember, nagyon jó volt, aki teheti menjen

O.B.

5
Értékelés: 5
Visszatérő kliensként két, pár hónapig tartó folyamatot sikerült végigvinnünk Attilával. Érzésem szerint mindkét esetben tartós, hosszútávú javulást sikerült elérni. Intenzív, még friss élmények feldolgozásában is sokat segített, illetve mélyebb rétegek feltárásában is nagy segítség volt. Csak ajánlani tudom!

Pszichológus's blogposts

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A képzelet és képesség kapcsolata

A mai rohanó világban egyre kevésbé gondolunk bele szavaink és kifejezéseink értelmébe és mélységébe, holott a megoldásaink kulcsát gyakran itt is megtalálhatjuk.
Belegondoltunk-e már abba, hogy mit jelent a képesség fogalma? Hogyan válhatunk képessé egy kihívás megoldására?

Pszichológus válaszol

MIlyen szakemberhez erdemes fordulni?

Kedves Valaszolo! 30 eves vagyok, IT teruleten dolgozok. Par hettel ezelott kiborultam egy aprosagon. Orakig nem tudtam abbahagyni a zokogast, nem tudtam lehiggadni. Ket het betegszabadsaggal, es egy het rendes szabadsaggal sikerult kezelni a problemat. Keptelen vagyok kiallni magamert, nem tudok vitatkozni, ha a szakmai elomenetelemrol van szo elfog a siras. Fel fogok mondani, de szeretnem konnyek nelkul megtenni. A legkisebb erzelmi kihivas is konnyeket csal az szemembe. Szuper erzekeny vagyok. A duh, frusztracio es stressz konnyek formajaban tor ki rajtam, keptelenne teve az ilyen erzese

Átírás

Ha nem volt minden idilli gyermekkorban, voltak lelki fejlődést, önbizalmat, önbecsülést, önszeretet érintő negatív hatások, mi a módja túllépni rajta, hogy ne kapcsoljanak be a viselkedésbe? A múlt elmúlt hozzáállás? Esetleg élni a jelenben és tudatosan fejleszteni magunkat? Netán mesterséges módon újraélni, mert átírható? Köszönettel

Oldalak