Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csermák Attila

Korábbi értékelések

Dávid

5
Értékelés: 5
Kiváló szakember, nagyon jó volt, aki teheti menjen

O.B.

5
Értékelés: 5
Visszatérő kliensként két, pár hónapig tartó folyamatot sikerült végigvinnünk Attilával. Érzésem szerint mindkét esetben tartós, hosszútávú javulást sikerült elérni. Intenzív, még friss élmények feldolgozásában is sokat segített, illetve mélyebb rétegek feltárásában is nagy segítség volt. Csak ajánlani tudom!

O.Katalin

5
Értékelés: 5
Csak ismételni tudom az előttem lévő hozzászólásokat. Attilának a szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. Az első alkalomtól olyan megnyugtató és bensőséges hangulatot teremtett, amitől már félig gyógyultnak éreztem magam. A kezelések alatt olyan utazásra vitt el, amit nem is sejtettem, hogy bennem van. Tiszta szívemből ajánlom!

BB

5
Értékelés: 5
Attila rendkivül jó szakember, empatikus, kedves, türelmes, mindenkinek csak ajánlani tudom. Baráti légkörben sikerült elérnie azt, hogy újra magabiztosan tudjak mosolyogni a világra!

KT

5
Értékelés: 5
Nagyon jó volt az egész, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Pszichológus's blogposts

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A képzelet és képesség kapcsolata

A mai rohanó világban egyre kevésbé gondolunk bele szavaink és kifejezéseink értelmébe és mélységébe, holott a megoldásaink kulcsát gyakran itt is megtalálhatjuk.
Belegondoltunk-e már abba, hogy mit jelent a képesség fogalma? Hogyan válhatunk képessé egy kihívás megoldására?

Pszichológus válaszol

MIlyen szakemberhez erdemes fordulni?

Kedves Valaszolo! 30 eves vagyok, IT teruleten dolgozok. Par hettel ezelott kiborultam egy aprosagon. Orakig nem tudtam abbahagyni a zokogast, nem tudtam lehiggadni. Ket het betegszabadsaggal, es egy het rendes szabadsaggal sikerult kezelni a problemat. Keptelen vagyok kiallni magamert, nem tudok vitatkozni, ha a szakmai elomenetelemrol van szo elfog a siras. Fel fogok mondani, de szeretnem konnyek nelkul megtenni. A legkisebb erzelmi kihivas is konnyeket csal az szemembe. Szuper erzekeny vagyok. A duh, frusztracio es stressz konnyek formajaban tor ki rajtam, keptelenne teve az ilyen erzese

Átírás

Ha nem volt minden idilli gyermekkorban, voltak lelki fejlődést, önbizalmat, önbecsülést, önszeretet érintő negatív hatások, mi a módja túllépni rajta, hogy ne kapcsoljanak be a viselkedésbe? A múlt elmúlt hozzáállás? Esetleg élni a jelenben és tudatosan fejleszteni magunkat? Netán mesterséges módon újraélni, mert átírható? Köszönettel

Oldalak