Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csermák Attila

Korábbi értékelések

Krisztián (22)

5
Értékelés: 5
Attila egy nagyon kedves, felkészült és jó szakember. Nagyon nyugodt és kellemes környezetben folynak a konzultációk, ezáltal már az első óra után könnyen kialakult felé a bizalmam. A technikái számomra nemcsak hogy hatékonyak, de a szó pozitív értelmében érdekesek is voltak. Az időpontokat illetően nagyon rugalmas. Nagyjából 10-12 alkalmat lehettem nála, nagyon sokat segített, amiért nagyon hálás vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mátyás

5
Értékelés: 5
Szimpatikus , könnyen megteremti a bizalmat. Jó érzékkel ragadja meg a problémák lényegét és vezet rá a megoldásra, anélkül, hogy úgy éreznénk, hogy megoldotta helyettünk. Módszereibe érdemes bizalmat fektetni, mert hatékonynak bizonyultak. Stresszkezelésre és személyiségfejlesztésre is csak ajánlani tudom.

Dávid

5
Értékelés: 5
Kedves, türelmes, felkészült szakember. Munka közben nagyon nyugodt légkört tud kialakítani, hamar kialakult a bizalom érzete. Ajánlom!

K.D.

5
Értékelés: 5
Attila nagyon jó szakember, empatikus, jó meglátásai vannak. Rengeteget segített a veszteségeim feldolgozásán és építkezni belőlük. Könnyű vele megtalálni a közös hangot.

B

5
Értékelés: 5
Attilával júniusban kezdtem a közös munkát, mert úgy éreztem az életem több területen is rossz irányba megy. Nagyon jó szakember, olyan helyzeteket sikerült vele feldolgoznom, ami által rengeteget fejlődött a sszemélyiségem.

Pszichológus's blogposts

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A képzelet és képesség kapcsolata

A mai rohanó világban egyre kevésbé gondolunk bele szavaink és kifejezéseink értelmébe és mélységébe, holott a megoldásaink kulcsát gyakran itt is megtalálhatjuk.
Belegondoltunk-e már abba, hogy mit jelent a képesség fogalma? Hogyan válhatunk képessé egy kihívás megoldására?

Pszichológus válaszol

MIlyen szakemberhez erdemes fordulni?

Kedves Valaszolo! 30 eves vagyok, IT teruleten dolgozok. Par hettel ezelott kiborultam egy aprosagon. Orakig nem tudtam abbahagyni a zokogast, nem tudtam lehiggadni. Ket het betegszabadsaggal, es egy het rendes szabadsaggal sikerult kezelni a problemat. Keptelen vagyok kiallni magamert, nem tudok vitatkozni, ha a szakmai elomenetelemrol van szo elfog a siras. Fel fogok mondani, de szeretnem konnyek nelkul megtenni. A legkisebb erzelmi kihivas is konnyeket csal az szemembe. Szuper erzekeny vagyok. A duh, frusztracio es stressz konnyek formajaban tor ki rajtam, keptelenne teve az ilyen erzese

Átírás

Ha nem volt minden idilli gyermekkorban, voltak lelki fejlődést, önbizalmat, önbecsülést, önszeretet érintő negatív hatások, mi a módja túllépni rajta, hogy ne kapcsoljanak be a viselkedésbe? A múlt elmúlt hozzáállás? Esetleg élni a jelenben és tudatosan fejleszteni magunkat? Netán mesterséges módon újraélni, mert átírható? Köszönettel

Oldalak