Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csermák Attila

Korábbi értékelések

KE

5
Értékelés: 5
Attilánál a légkör megnyugtató, mindig örömmel mentem hozzá. Nem csak szakmai tudása, de emberi hozzáállása miatt is szívből ajánlom mindenkinek!

Bernadett87

5
Értékelés: 5
Izgalmas fejlődési szakasz volt számomra, amiben Attila a megfelelő pillanatban volt jelen és a kérdéseivel segített másképpen is látni a körülöttem levő világot. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik keresik az utat önmaguk felé.

KKrisztián

5
Értékelés: 5
Pánikbetegség kezelése miatt kerestem fel Attilát. Amit sajnálok, hogy ezt a döntésemet sokáig halogattam, ugyanis alkalomról alkalomra javult az állapotom. Kiváló szakember csak ajánlani tudom.

KDB

5
Értékelés: 5
Remek ember és szakember. Nagyon sokat segített, a foglalkozások alatt végig baráti volt a hangulat. Bátran ajánlom másoknak is.

KN

5
Értékelés: 5
Attilát mindenkinek csak ajánlani tudom. Az első perctől kezdve pozitív tapaszalatokat szereztem. Közvetlen, barátságos a légkör, a módszer nagyon hatékony és gyakorlással könnyen elsajátítható. Attila mindig alaposan felkészült, profin fel volt építve a folyamat, empatikus és nagyon nyitott. Szinte észrevétlenül jutottunk megoldásokra. A legjobb döntés volt ezt a módszert és Attilát választanom!

Pszichológus's blogposts

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A képzelet és képesség kapcsolata

A mai rohanó világban egyre kevésbé gondolunk bele szavaink és kifejezéseink értelmébe és mélységébe, holott a megoldásaink kulcsát gyakran itt is megtalálhatjuk.
Belegondoltunk-e már abba, hogy mit jelent a képesség fogalma? Hogyan válhatunk képessé egy kihívás megoldására?

Pszichológus válaszol

MIlyen szakemberhez erdemes fordulni?

Kedves Valaszolo! 30 eves vagyok, IT teruleten dolgozok. Par hettel ezelott kiborultam egy aprosagon. Orakig nem tudtam abbahagyni a zokogast, nem tudtam lehiggadni. Ket het betegszabadsaggal, es egy het rendes szabadsaggal sikerult kezelni a problemat. Keptelen vagyok kiallni magamert, nem tudok vitatkozni, ha a szakmai elomenetelemrol van szo elfog a siras. Fel fogok mondani, de szeretnem konnyek nelkul megtenni. A legkisebb erzelmi kihivas is konnyeket csal az szemembe. Szuper erzekeny vagyok. A duh, frusztracio es stressz konnyek formajaban tor ki rajtam, keptelenne teve az ilyen erzese

Átírás

Ha nem volt minden idilli gyermekkorban, voltak lelki fejlődést, önbizalmat, önbecsülést, önszeretet érintő negatív hatások, mi a módja túllépni rajta, hogy ne kapcsoljanak be a viselkedésbe? A múlt elmúlt hozzáállás? Esetleg élni a jelenben és tudatosan fejleszteni magunkat? Netán mesterséges módon újraélni, mert átírható? Köszönettel

Oldalak