Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Csermák Attila

Korábbi értékelések

MB

5
Értékelés: 5
Szeretnék egy hosszabb tavú értékelést is írni, azok számára, akik nem hisznek a sikerben: 2,5 éve kerestem fel Attilát az egyre sűrűsödő pánik rohamok miatt. Azóta, habár már csak alkalmanként alkalmazom az AT gyakorlatait, összesen 2x jött elő nálam az első 1 évben, amit azonnal le is tudtam állítani, most pedig már nyoma sincs ennek. Segített helyén kezelni önmagam, a mai napig gyorsabban átlátom hol a gond, ha akad, gyorsan rendbe tudom magamban hozni a tanult gyakorlatokkal. Sokáig vívódtam a gyermek vállalás témájában is, a problémáim miatt nem mertem vállalni, de ahogy rendbe raktuk a lelki világomat, ez is megváltozott. Jó szívvel gondolok vissza a közös munkánkra, és hálás vagyok, hogy Attila egy olyan szakember, aki megoldást ad az ember kezébe, amit használhat. :)

Kriszta

5
Értékelés: 5
Nagyon kedves, jó szakember, alvászavarral kerestem meg, nagyon sokat segített . Mindenkinek ajánlom!

Kincses Bálint

5
Értékelés: 5

E.

5
Értékelés: 5
Attila tanácsait megfogadva indultam el egy olyan úton ahová nélküle nem indultam volna el, és ha még nem is érkeztem meg, tudom, hogy jó az irány :) . Segítségével hallottam meg saját magam, és kezdtem el megtanulni, hogyan figyeljek igazán saját érzéseimre. Bárkinek merem ajánlani.

Krisztián (22)

5
Értékelés: 5
Attila egy nagyon kedves, felkészült és jó szakember. Nagyon nyugodt és kellemes környezetben folynak a konzultációk, ezáltal már az első óra után könnyen kialakult felé a bizalmam. A technikái számomra nemcsak hogy hatékonyak, de a szó pozitív értelmében érdekesek is voltak. Az időpontokat illetően nagyon rugalmas. Nagyjából 10-12 alkalmat lehettem nála, nagyon sokat segített, amiért nagyon hálás vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Pszichológus's blogposts

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A szeretet jelentése

A szeretet jelentése

Nyelvünk és szavaink jelentése általában sokkal mélyebb tartalommal és jelentéssel bír, mint amennyit rendszerint megértünk belőle. Most a szeretet megértéséhez kerülünk közelebb a szó elemzésének segítségével. Értelmezzük tehát a SZERETET szót és bontsuk elemeire ! Mi a szó töve, gyökere? Ebben találjuk meg a jelentés gyökerét is.

Csermák Attila képe
Ellenőrzött szakember

A képzelet és képesség kapcsolata

A mai rohanó világban egyre kevésbé gondolunk bele szavaink és kifejezéseink értelmébe és mélységébe, holott a megoldásaink kulcsát gyakran itt is megtalálhatjuk.
Belegondoltunk-e már abba, hogy mit jelent a képesség fogalma? Hogyan válhatunk képessé egy kihívás megoldására?

Pszichológus válaszol

MIlyen szakemberhez erdemes fordulni?

Kedves Valaszolo! 30 eves vagyok, IT teruleten dolgozok. Par hettel ezelott kiborultam egy aprosagon. Orakig nem tudtam abbahagyni a zokogast, nem tudtam lehiggadni. Ket het betegszabadsaggal, es egy het rendes szabadsaggal sikerult kezelni a problemat. Keptelen vagyok kiallni magamert, nem tudok vitatkozni, ha a szakmai elomenetelemrol van szo elfog a siras. Fel fogok mondani, de szeretnem konnyek nelkul megtenni. A legkisebb erzelmi kihivas is konnyeket csal az szemembe. Szuper erzekeny vagyok. A duh, frusztracio es stressz konnyek formajaban tor ki rajtam, keptelenne teve az ilyen erzese

Átírás

Ha nem volt minden idilli gyermekkorban, voltak lelki fejlődést, önbizalmat, önbecsülést, önszeretet érintő negatív hatások, mi a módja túllépni rajta, hogy ne kapcsoljanak be a viselkedésbe? A múlt elmúlt hozzáállás? Esetleg élni a jelenben és tudatosan fejleszteni magunkat? Netán mesterséges módon újraélni, mert átírható? Köszönettel

Oldalak