Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Cserép Csongor

Korábbi értékelések

Ihász Gréta

5
Értékelés: 5
Nagyon jó szakember! Már az első konzultáció alkalmával sok segítséget kaptam tőle!

Ihász Gréta

5
Értékelés: 5
Csongor kiváló szakember, már az első konzultáció eredményre vezetett. Hálás vagyok a segítségéért.

Fehér Viktória

5
Értékelés: 5
Csongor igazán rendkívüli jelenség a hazai pszichológus felhozatalban, hatékony és egyedi tanácsadás, rugalmas hozzáállás, maximális megbízhatóság, és célorientált elhivatottság jellemzi a vele folytatott konzultációkat, amellett, hogy mindvégig erős, magabiztos nyugalmat sugároz a személye. Az általa vezetett terápia hamar sikeres és szakmailag kifogásolhatatlan eredményekkel jár.

Marton Péter

5
Értékelés: 5
Sport és magánéleti területen is kiváló szakember.

Pszichológus's blogposts

Cserép Csongor képe
Ellenőrzött szakember

Gyakorlat minden napra - examen

 

A Szent Ignác-i examen az önmagunkra koncentrálást segíti elő. Kerete: napunk egy alkalmas időpontjában elcsendesedünk, és visszatekintünk az előző examen óta eltelt időre. Lényege a bennünk működő erők, belső megmozdulások mérlegelése, kiértékelése. Az examen gyakorlata azt szolgálja, hogy megérezzük, megtaláljuk belső középpontunkat, teljes emberi személyiségünkkel odaforduljunk ehhez.

Cserép Csongor képe
Ellenőrzött szakember

Önismeret és énfejlesztés 2.: A kolerikus típus

Az előző poszthoz híven elkezdjük a temperamentumok alapján történő személyiségfejlesztés lehetőségeit tárgyalni. Fontos, hogy itt típusokról, tehát egyszerűsítésekről van szó. Valójában a személyiségfejlesztés mindig egyénileg történik, általánosságban azonban csak típusokról tudunk beszéni.

1. A kolerikus típus pozitívumai:

- határozott,
- erős akaraterő jellemzi,
- praktikus,
- kitartó,
- éber,
- bátor.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Megcsalás után

Kedves Szakértő!Férjemmel 15 éve házasok vagyunk,2gyerek van.9hónapja derült ki hogy másfél évig szeretője volt,mikor kiderült azonnal megszakította a kapcsolatot vele én válni akartam hiszti minden ami ilyenkor kijön a megcsalt félből.Mindig a tenyerén hordozott mindent megkaptam tőle mindig naponta többször szexeltünk csinos vagyok mindig dicsért hogy milyen szerencsés hogy vagyok neki.A szerető egy régi szerelme volt és hát be is teljesült/Szomszéd/ .Nagy trauma volt ez nekem meg neki is nagyon megváltozott nehezen de aránylag helyre álltunk mindig szeretget gyereket szeretne csak itthon v