Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Böszörményi Luca

Korábbi értékelések

Adamik Eszter

5
Értékelés: 5
Luca végtelen türelemmel hallgatta a karrier kérdésekben való totális elveszettségemet és döntésképtelenségemet, segítségével jobban kirajzolódtak a lehetőségeim és hogy hol érdemes próbálkozzam, hasznos információkat, gyakorlati tanácsokat is kaptam. Most már sokkal jobb, hisz lett egy A tervem meg egy B tervem és végre valahára haladok egy jól meghatározott cél felé. Hálásan köszönöm a támogatást!

Schneider Gábor

5
Értékelés: 5
Rendkívül képzett, lelkes szakember, aki folyamatosan képzi, fejleszti magát, emellett mérhetetlenül empatikus és odaadó. A szakmájával szemben alázatos, precíz, odaadó. Luca nem csupán szakmailag közelít egy-egy problémahoz, azokat megéli, megérti, átérzi. A legnagyszerűbb ember, és az egyik legkiválóbb szakember.

Pszichológus's blogposts

Böszörményi Luca képe
Ellenőrzött szakember

A halál állandóan viszket - Gondolatok a halálról

Halál. Mindannyian viszonyulunk valahogy a fogalomhoz. Egyesek számára mély fájdalmat idéz, másokból a félelmet, rettegést válthatja ki, akadnak, akik feketehumorral küzdenek meg a gondolatával vagy szembe szegülve vele újra és újra veszélyes helyzeteknek teszik ki magukat, míg sokan egész egyszerűen próbálják kizárni életükből és amíg csak lehetséges, halogatják az ezzel való foglalkozást. Ahogy az életről, úgy a halálról is sokan sokféleképpen gondolkozunk. Valakiknek a mindennapok része az emiatti szorongás, másoknál csendes háttérzajként van jelen.

Böszörményi Luca képe
Ellenőrzött szakember

Érzéseink labirintusa – Érzem, de nem értem

Hogy vagy? Hogy érzed magad? Olyan gyakran hangzanak el az effajta kérdések egy-egy beszélgetés során. Sokszor érkezhet rá válaszként egy tömör „jól” vagy „rosszul”, esetleg elkezdjük kifejteni, hogy mi történt velünk aznap vagy a közelmúltban. Az érzéseink pedig már feledésbe is merültek, gyorsan elsiklott felette a figyelmünk, hogy az eredeti kérdések erre irányultak volna. Cikkemben ahhoz szeretnék támpontokat adni, hogyan tudjuk érzéseinket szavakba önteni és hogy ez hogyan javíthatja kommunikációnkat, kapcsolatainkat, önismeretünket.

Oldalak