Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Böszörményi Luca

Korábbi értékelések

Adamik Eszter

5
Értékelés: 5
Luca végtelen türelemmel hallgatta a karrier kérdésekben való totális elveszettségemet és döntésképtelenségemet, segítségével jobban kirajzolódtak a lehetőségeim és hogy hol érdemes próbálkozzam, hasznos információkat, gyakorlati tanácsokat is kaptam. Most már sokkal jobb, hisz lett egy A tervem meg egy B tervem és végre valahára haladok egy jól meghatározott cél felé. Hálásan köszönöm a támogatást!

Schneider Gábor

5
Értékelés: 5
Rendkívül képzett, lelkes szakember, aki folyamatosan képzi, fejleszti magát, emellett mérhetetlenül empatikus és odaadó. A szakmájával szemben alázatos, precíz, odaadó. Luca nem csupán szakmailag közelít egy-egy problémahoz, azokat megéli, megérti, átérzi. A legnagyszerűbb ember, és az egyik legkiválóbb szakember.

Pszichológus's blogposts

Böszörményi Luca képe
Ellenőrzött szakember

Ártatlan csevegés vagy mérgező pszichoterror? – A munkahelyi pletyka és ami mögötte van

Egymás kibeszélése, áskálódás, pletykák. Ezekről a szavakról talán először egy középiskolás lányokról szóló amerikai film juthat eszünkbe, esetleg saját kamasz éveink. Akik azonban már belekerültek a munka világának mókuskerekébe, szinte biztos, hogy fel tudnak idézni onnan is ezekkel kapcsolatos helyzeteket. Életünk meghatározó részét töltjük munkában, körülvéve nap mint nap ugyanazokkal az emberekkel. Ilyen helyzetben a pletykák és a konfliktusok elkerülhetetlenek.

Böszörményi Luca képe
Ellenőrzött szakember

Ártatlan csevegés vagy mérgező pszichoterror? – A munkahelyi pletyka és ami mögötte van

Egymás kibeszélése, áskálódás, pletykák. Ezekről a szavakról talán először egy középiskolás lányokról szóló amerikai film juthat eszünkbe, esetleg saját kamasz éveink. Akik azonban már belekerültek a munka világának mókuskerekébe, szinte biztos, hogy fel tudnak idézni onnan is ezekkel kapcsolatos helyzeteket. Életünk meghatározó részét töltjük munkában, körülvéve nap mint nap ugyanazokkal az emberekkel. Ilyen helyzetben a pletykák és a konfliktusok elkerülhetetlenek. Sokszor egy-egy megjegyzés ártatlannak tűnhet, de megfelelő eszközök, stratégiák, tudatosság nélkül a légkör könnyen válhat mérgezővé, munkahelyünk pedig a hétköznapokat megkeserítő stresszforrás helyszíne lehet. Böszörményi Luca pszichológus cikkében az ilyen helyzetek felismerésében és kezelésében kíván segítséget nyújtani.

Oldalak