Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Borbély Lilla

Korábbi értékelések

Anita

5
Értékelés: 5
Szeretettel ajánlom Lillát minden olyan segítségre szoruló Sorstársamnak, aki egy megbízható, kedves és következetes segítőre vágyik. Másfél hónap közös munka után életem szinte minden területén pozitív változásokat tapasztalok. A változások miatt érzett esetleges szorongásom enyhíti, hogy Lilla bármikor elérhető, számíthatok rá, ha biztatásra vagy megerősítésre lenne szükségem.

Anita

5
Értékelés: 5
Szeretettel ajánlom Lillát minden olyan Sorstársamnak, aki úgy érzi, hogy egy precíz, megbízható szakemberre lenne szüksége! Rövid idő alatt kézzel fogható javulás történt az életem szinte minden területén. A találkozásunk első percétől kezdve feltétlen bizalmat éreztem, ami idővel egyre jobban elmélyült. A terápiás beszélgetéseken túl tudom, hogy bármikor elérhető, számíthatok rá, bármilyen krízis helyzetbe kerülök is. Örülök, hogy őt választottam.

H.

5
Értékelés: 5
Lilla rendkívül megértő, támogató és nagy tudással rendelkezik. Az általa teremtett elfogadó légkörben már az első alkalom során könnyedén fel tudtam oldódni és meg tudtam nyílni, ami számomra nem egy könnyű feladat. Rengeteget fejlődtem a segítségével. Bátran tudom mindenkinek ajánlani!

Tünde

5
Értékelés: 5
Lilla igazán megértő és elfogadó személyiség, minden alkalommal egy biztonságos atmoszférát hoz magával. Munkájában nagyon elkötelezett, hiteles és sokszínű, különböző érdekes feladatokkal, ajánlásokkal segíti a mélyebb megértést. Rengeteget segített nekem:)

Hári Virág

5
Értékelés: 5
Lilla támogató és empatikus hozzáállása biztonságos közeget teremt,ami már önmagában is segítséget jelent számomra a nehézségeimmel való szembenézésben. Emellett sokrétű szakmai tudásának köszönhetően a terápiám teljesen személyre szabott,ami eredményessége mellett élvezetessé is teszi a folyamatot.

Pszichológus's blogposts

Borbély Lilla képe
Ellenőrzött szakember

„Nem haragudhatok, de bűntudatom lehet.” – A helyettesítő érzelmek

Ismerőseinkre gondolva bizonyára eszünkbe jutnak olyan emberek, akiket az állandó düh és harag, a folyamatos szomorúság, vagy éppen a mosoly és az öröm állapota jellemez, ugyanakkor ezeket a kifejezett érzelmeket nem érezzük arányosnak, hitelesnek, az aktuális helyzetre adott autentikus válasznak. Magunkba nézve esetleg mi is észrevehetjük, hogy van egy bizonyos átélt érzelmünk, beállítódásunk, amely jellemez minket, ha nehezen mennek a dolgok az életünkben. Ilyenkor helyettesítő érzelmekről beszélünk.

Borbély Lilla képe
Ellenőrzött szakember

Az önsorsrontás nyeresége – miért éri meg szenvedve élni?

Ha az önsorsrontásra gondolunk, feltűnő ellentmondás juthat eszünkbe. Hiszen az önsorsrontók gyakran akár annak ellenére, hogy tudatában vannak döntéseik negatív következményeinek, mégis meghozzák azokat. Mi magyarázhatja, hogy sokan mintha a saját életünket lehetetlenítenénk el? Ha belátjuk, hogy rossz irányba tartunk, miért érheti meg számunkra mégis ezen az úton maradni? Miért olyan nehéz kiutat találni ebből az útvesztőből?

Oldalak