Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Benyovszky Tünde

Korábbi értékelések

Szilvia

5
Értékelés: 5
Tünde segítségével 10 hét alatt sikerült olyan problémákat orvosolnom, amikre azelőtt nem találtam megoldást. Kedves, megértő, mindig vidám és pozitív személyiség, aki problémamegoldó hozzáállásával gyors javulást ért el nálam. Olyan technikákat sajátítottam el a segítségével, amiket a jövőben is tudok majd alkalmazni és kamatoztatni. Köszönöm a segítséget!

Pabar Gábor

5
Értékelés: 5
Tünde egy nagyon kedves, jó kedélyű ember, egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve egyszer sem az alkalmak alatt, 7 alkalom folyamán sikerült kibogozni a(z eredeti és közben elokerult) problema(i)mat, csak ajánlani tudom!

D

5
Értékelés: 5
Tünde rendkívüli szakértelemmel és emellett igazán emberközeli módon vezetett keresztül azon a folyamaton, hogy rátaláljak önmagamra. Mindemellett remek eszközökkel vértezett fel ahhoz, hogy a jövőben is stabil és öntudatos maradhassak. A vele töltött idő egy életre szólt.

Dániel

5
Értékelés: 5
Rövid időn belül sikerült rendet rakni kicsit a fejemben, segített jobban megismerni és megérteni önmagamat, és azt, hogy miért érzem rosszul magam. A terápia alatt a kognitív viselkedésterápiának köszönhetően olyan eszközöket is kaptam tőle, amikkel hosszú távon is a kívánt mértékben tudok egyedül is foglalkozni a mentális egészségemmel.

Ádám

5
Értékelés: 5

Pszichológus's blogposts

Benyovszky Tünde képe
Ellenőrzött szakember

Bántalmazó kapcsolatban élek? A párkapcsolaton belüli erőszak fajtái

Egy 2014-ben végzett kutatás szerint a magyar nők 49%-a élt már át súlyosabb lelki erőszakot párkapcsolatában, 19%-uk átesett testi erőszakon, 7%-uk pedig szexuális erőszakot is megélt párja részéről. Ezek a számok azt jelentik, hogy ma Magyarországon legalább 2 millió olyan nő él, akit lelkileg bántalmazott már a partnere, és legalább 261 000 nő ellen fizikai vagy szexuális erőszakot követett el a partnere.

No, de mikor is beszélünk egyáltalán párkapcsolaton belüli erőszakról és milyen fajtái vannak?

Pszichológus válaszol

Hogy lehetne segíteni a páromnak?

Szép napot! Másfél éves élettársi kapcsolatunk hihetetlenül jól működik összeségében. Viszont folyamatosan előjön a féltékenység, annak ellenére, hogy úgy érzem minden létező formában igyekszem kifejezni számára a szeretetemet és rengeteg közös tervünk van. Mindig gyanúsítgat, kérdezget, nyomoz utánam mintha tettem volna valaha is bármit, és ha véletlen nem válaszolok az ő tökéletes világának megfelelően, akkor azt azonnal mint egy bizonyítékot szorontgatja a vitában és tovább építi az egész általa elképzelt gonosz világképet. Soha nem tudnám megcsalni, de úgy érzem gyakorlatilag megfojt. Már

Oldalak