Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Barán-Kalász Beatrix

Korábbi értékelések

Idan Shamel

5
Értékelés: 5

Oana Karni

5
Értékelés: 5
Beatrix understands the issues I bring to her and always provides thoughtful guidance. Our sessions leave me optimistic and energized. I walk away with real solutions and following her advice has helped me in my self love, personal relationships and work challenges. She is also consistent about reaching out between session to check in, she has truly taken interest in me and my life, it doesn’t feel like I’m just another client. For anyone that has been considering therapy, I can wholeheartedly recommend Beatrix.

Pszichológus's blogposts

Barán-Kalász Beatrix képe
Ellenőrzött szakember

A három centis körömcipő, a tornacipő és a nőiesség

Nemi identitásunkat (is) úgy ismerhetjük meg és finomíthatjuk leghatásosabban, ha az megéljük a mindennapokban, ezért is fontos az önismeret és a tudatosság fejlesztése.
Tegnap kis körömcipőmben kopogtattam végig a városon, ami csupán három centit adott hozzá magasságomhoz, én mégis magaslatokkal jobban éreztem magam benne. Feltűnt, hogy a nők nagy tőpbbsége tornacipőben van, még az amúgy elegánsabban öltözöttek is. Ezen amerikai divatnak is sikerült behódolnunk és a tornacipő kiegészítőjeként is szolgáló hatalmas kávés poharakról még nem is szóltam, de azt majd máskor.

Barán-Kalász Beatrix képe
Ellenőrzött szakember

BOLDOG VAGY SZORONGATÓ ÚJRAKEZDÉS? AVAGY HOGYAN TOVÁBB?

Tavasz van, bár ez sem jött most könnyen, mintha ezt is ki kellett volna ”böjtölnünk”. De végül eljött a jó idő, újraéledt a természet és vele egy időben mi is, a város is. Feloldódni látszik a kötött hangulat, az utcákon és a vendéglátóhelyeken újra látni tömegeket, arcokat.

Oldalak