Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Ármós Dorottya

Pszichológus's blogposts

Ármós Dorottya képe
Ellenőrzött szakember

Babák és barátok

Klisé, de épp azért klisé, mert igaz: A gyermekvállalással az egész életünk, kapcsolati rendszerünk átalakul – a párkapcsolatunk, a rokoni és baráti kapcsolataink is. Ebben a cikkben az utóbbival foglalkozunk kicsit részletesebben. Tizennégy kisgyermekes anya válaszolt a barátsággal, babázással kapcsolatos kérdéseimre. Köszönöm, hogy megosztották velem a tapasztalataikat, és remélem, ezek más anyáknak is segítségül tudnak szolgálni – legalább abban, hogy lássák, nincsenek egyedül.

Pszichológus válaszol

Mit tegyek ha 2es fel eves gyerekem csak par szot mon

Jonapt kivanok aval a kerdesel fordulok onhoz hogy ketes fel eves kis fijam csak par szot tud mondani pisiles megy a bilibe de akakalas az nem nagyon voltunk hazi orvosnal és mondta aszt mondta ne eroltesem de en Meg agodok kerem szepen a son tana soft koszonom

Onmegismeres

Az lenne a kerdesem, hogy milyen tecknikak vannak a sajat magunk elfogadasara, szeretesere, ugyanis azt veszem eszre magamon , hogy folyton elegedetlen vagyok azzal amennyit teszek (1,5 eves gyerekemmel itthon vagyok) ,sokszor kiabalok a csaladtagokkal es ugy erzem kihat a csaladra is, fokent a nagyobbik, 7 eves lanyomra, aki szinten mindig rossz hangulatba van, indulatos, nem fogadja el masok velemenyet az iskolaban, folyton fonokoskodik, igy aztan baratok sem akadnak. Kerem adjon nehany tanacsot mit tehetnek magammal es hogyan segithetnek a kianyomnak? Koszonom!

Oldalak