Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Ármós Dorottya

Pszichológus's blogposts

Ármós Dorottya képe
Ellenőrzött szakember

Babák és barátok

Klisé, de épp azért klisé, mert igaz: A gyermekvállalással az egész életünk, kapcsolati rendszerünk átalakul – a párkapcsolatunk, a rokoni és baráti kapcsolataink is. Ebben a cikkben az utóbbival foglalkozunk kicsit részletesebben. Tizennégy kisgyermekes anya válaszolt a barátsággal, babázással kapcsolatos kérdéseimre. Köszönöm, hogy megosztották velem a tapasztalataikat, és remélem, ezek más anyáknak is segítségül tudnak szolgálni – legalább abban, hogy lássák, nincsenek egyedül.

Pszichológus válaszol

Onmegismeres

Az lenne a kerdesem, hogy milyen tecknikak vannak a sajat magunk elfogadasara, szeretesere, ugyanis azt veszem eszre magamon , hogy folyton elegedetlen vagyok azzal amennyit teszek (1,5 eves gyerekemmel itthon vagyok) ,sokszor kiabalok a csaladtagokkal es ugy erzem kihat a csaladra is, fokent a nagyobbik, 7 eves lanyomra, aki szinten mindig rossz hangulatba van, indulatos, nem fogadja el masok velemenyet az iskolaban, folyton fonokoskodik, igy aztan baratok sem akadnak. Kerem adjon nehany tanacsot mit tehetnek magammal es hogyan segithetnek a kianyomnak? Koszonom!

segitség kérés

üdvözlöm...4 családos apa vagyok..tisztességgel becsülettel neveltem eddig gyermekeim...a most 18 évet betöltött lányom eddig ...kitünö családi életet élt jol tanult soha nem csavargott szofogado volt..minden jo volt...most miután betöltötte 18.életévét..rászált egy elváltt ember és eröszakkal elakarja venni tölünkk...csak akkor fogtam padlot amikor a lányom azt mondta nekem el is menne vele ...te jo ég ez az elvált ember valamivel elkábitotta...foggalmam sincs mi történik itt de ez vészhejzet...az elvált ember elakarja vinni innen még ha kell rendörrel is...ezt mondta és követi..szaladgál lán

Oldalak