Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Antal-Uram Dóra

Korábbi értékelések

Nikolett

5
Értékelés: 5
Nagyon szerettem hozzá járni terápiára, szakmai felkészültsége mellett megértő, kedves és hamar sikerült is ezeknek köszönhetően pozitív változásokat, jó eredményeket elérnünk, amiért hálás vagyok!

Pszichológus's blogposts

Antal-Uram Dóra képe
Ellenőrzött szakember

Ne NEvelj NEgatív üzeNEtekkel!

A cikksorozat első része választ ad arra, hogy 

  • miért NE NEveljünk NEgatív üzeNEtekkel
  • miért NEvelünk mégis így 
  • mik azok a NEgatív szuggesztiók 

NEM tudjuk meg belőle, hogy mi a célravezető stratégia, ezzel a folytatás szolgál majd!

Oldalak

Pszichológus válaszol

vizsgaszorongás, pánik, közlekedés-fóbia

24 éves egyetemista vagyok és a vizsgaidőszakban kezdődtek erős szorongásos panaszaim, a vizsgák előtt már annyira izgultam, hogy egyáltalán nem tudtam koncentrálni, és el is rontottam. Aztán ez addig fajult, hogy egyszer a buszon rosszul lettem, azóta nem is járok tömegközlekedéssel, mert félek, hogy megint rámjön, és elájulok, vagy rosszul leszek. Kérem segítsenek, mit csináljak, nagyon kétségbe vagyok esve.

Asperger-16 éves fiú- pszichológust keresek

Kedves Pszichológus/-ok! Fiam 16 éves, 10. osztályos, Asperger szindrómás. Pszichológust keresünk mellé, mivel mióta középiskolába került, viselkedése, tanulása, magatartása teljesen a káosz felé tart. Mindent kipróbáltunk már saját erőnkből , amit tudtunk, de olyan, mintha semmi nem hatna rá. Se szép szó, se fenyegetés. Se családi megbeszélés, se tiltás, se bátorítás. Abszolút semmi motivációja nincs, se a tanulásra, se más téren, nem őszinte velünk, egymás ellen próbál minket folyamatosan kijátszani. A középiskolát mi jobban szeretnénk elvégezni, mint ő. 16 évesen pont nem illik bele már

Oldalak