Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Adamik Eszter

Korábbi értékelések

Adrienn

5
Értékelés: 5
Miután eljottem öntől azóta a kommunikációnk nagyon sokat fejlődött a párommal. Az énközléses kommunikációt azt hiszem egyre jobban gyakorlom az instrukciói alapján és felemelő, hogy mennyire hatásos. :)

SD

5
Értékelés: 5
Eredetileg a pánikrohamaim miatt kerestem fel Esztert, ezt szerettem volna megoldani, de végül ennél sokkal többet kaptam, olyan kérdésekben is, amikről korábban nem is tudtam, hogy bennem vannak. Megtanított megküzdeni a pánikrohamokkal, rengeteg stratégiát tanultam, amikkel kezelni tudom az ilyen helyzeteket és nem kerülöm el őket, ahogy korábban. Nagyon tetszett, hogy változatosak voltak az alkalmak, néha végig beszélgettünk, néha különböző technikákat alkalmaztunk. Eszter teljes figyelmét megkaptam az alkalmakon, ami nekem kifejezetten fontos volt. Egy olyan folyamatot indított el bennem az utóbbi pár hónapban, ami miatt olyan területeken is érzem a fejlődést, amikről a konzultációkon nem is esett szó. Sokkal jobban el tudom fogadni az érzéseimet, jóval több az önbizalmam mint előtte, kevésbé szorongok és, ami diákként sokat számít, hogy összeszedett lettem és jobban tudok koncentrálni, ami a jegyeimen is meglátszik. Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!

M. Eszter

5
Értékelés: 5
Eszter rengeteget segített nekem, hogy megtanuljam felirmerni, elfogadni es kezelni az érzéseimet illetve a problémáimat. Nagyon hálás vagyok az elmúlt közel egy év munkájáért, ezzel visszaadta a pszicológusokba vetett hitemet

M.Eszter

5
Értékelés: 5
Eszter rengeteget segített nekem, hogy megértsem a saját érezeseimet és ezáltal jobban kezelni tudjam a problémáimat. Nagyon hálás vagyok az elmúlt közel egy év munkájáért, visszaadta a pszichológusokba vetett hitemet.

Nóra

5
Értékelés: 5
Gyermekem nem akarta pszichológusok segítségét elfogadni. De “muszáj” volt neki. Eszternek rövid időn belül sikerült elérnie, hogy problémáiról beszélni kezdjen. Mára már sokkal nyitottabb és befogadóbb, a gondjairól beszélni tud.

Pszichológus's blogposts

Adamik Eszter képe
Ellenőrzött szakember

Amikor nem jön a baba – A nehezített teherbeesés, meddőség pszichológiai háttere

Gyakori jelenség manapság, hogy a párok, házastársak megtervezik, hogy mikor szeretnének gyermeket, de a tudatos rákészülés ellenére mégsem következik be fogantatás.

Orvosi értelemben meddőségről vagy nehezített teherbeesésről abban az esetben beszélhetünk, ha rendszeres, fogamzásgátlás nélküli szexuális élet mellett több, mint egy év elteltével sem történik meg a fogantatás. A gyermekáldás elmaradása mögött számos biológiai ok húzódhat mind a férfi, mind pedig a női szervezetben. Jó hír, hogy a biológiai problémák jelentős részét az orvostudomány már tudja kezelni.

Adamik Eszter képe
Ellenőrzött szakember

„Nem vagyok elég szép, nem vagyok elég fitt, nem vagyok elég vonzó...” - Úton a pozitív testkép, önelfogadás és önbizalom felé

Itt vagyunk a nyár közepén, ami egyesek számára örömforrás, másoknál viszont a strandszezon a kellemetlen érzések, szorongás és szégyen melegágya is lehet, hiszen aktivizálhatja testünkkel kapcsolatos negatív gondolataikat, befeketítve a nyári kikapcsolódást. Gyakran környezetünk sem támogatja azt, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben: míg az elmúlt harminc évben az emberek átlag testsúlya megnövekedett, addig a női testideál egyre vékonyabbá vált, szinte elérhetetlen ideálképeket támasztva elénk.

Pszichológus válaszol

Rohamok,halàlfélelem

Jò napot!! Folyamatos halàlfélelemmel,rohamokkal élem lassan minden napjaim!! 2 gyermek édesanyja vagyok mikor ràmjön 1-1 rohamok mindig az jut eszembe ha most meghalok mi lessz a gyermekeimmel!! Tegnap este is elkapott egy roham iszonyatossan vert a szívem folyott ròlam a víz! Attòl fèltem tényleg szívrohamot kapok! Voltam màr kardiològusnàl semmi szívbetegségre utalò jelet nem talàlt Ekg valamint szívultrahangot is végzett normàlis volt minden érték!!! Érdeklõdni szeretnék mi az a hatàsos mòdszer amivel kezelni tudnàm a rohamokat!! Nincs kedvem igazàbòl semmihez persze ez a gyerekek melett l

Mi történik velem?

Tisztelt szakértő!23 éves nö vagyok, 6 éve tartó hosszú boldog párkapcsolatban. Gyermekkorom nagyon rossz volt, alkoholista szülők miatt. negatív dolgokat láttam mindig, mindig szorongtam. Ez az elmult években elmult, de valahogy mintha belül marcangolna néha. 4 hónapja egyik reggel olyan érzéssel keltem hogy meg fogok halni. Azóta ilyen halálfélelmem van, bárhová megyek azt hiszem meghalok. Aztán megjelent 2 hónapja hasi problémám ami a bal bordaívem alatt fáj, de nem mondanak semmit sem az orvosol, azt állítják minden rendben, de a gyomrommal kapcsolatban meg sem vizsgáltak. Mindentől be vag

Oldalak