Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Adamik Eszter

Korábbi értékelések

MB

5
Értékelés: 5
I contacted Eszter by email because I was having panic attacks which was getting worse day after day . she was nice and explained to me what is happening and the plan that we will follow to fix it . the environment at eszter's consultation office is nice and isolated from the outside noises or any other kind of disturbance , which gives you the right atmosphere to feel calm , not to mention that she is a very attentive person with a good communication skills , even though we were speaking in English which not the mother tongue for both of us . She is very methodical and she gave me time to explain what is happening to me and also directing me to the right direction when it comes to the way of thinking , and also by giving you the convenient tools and Technics to exercise between the sessions , that led to a significant improvement in a very short time . I highly recommend Eszter since she is a friendly and skillful professional that made it a lot easier for me to overcome my panic attacks . thank you so much !

Adrienn

5
Értékelés: 5
Miután eljottem öntől azóta a kommunikációnk nagyon sokat fejlődött a párommal. Az énközléses kommunikációt azt hiszem egyre jobban gyakorlom az instrukciói alapján és felemelő, hogy mennyire hatásos. :)

SD

5
Értékelés: 5
Eredetileg a pánikrohamaim miatt kerestem fel Esztert, ezt szerettem volna megoldani, de végül ennél sokkal többet kaptam, olyan kérdésekben is, amikről korábban nem is tudtam, hogy bennem vannak. Megtanított megküzdeni a pánikrohamokkal, rengeteg stratégiát tanultam, amikkel kezelni tudom az ilyen helyzeteket és nem kerülöm el őket, ahogy korábban. Nagyon tetszett, hogy változatosak voltak az alkalmak, néha végig beszélgettünk, néha különböző technikákat alkalmaztunk. Eszter teljes figyelmét megkaptam az alkalmakon, ami nekem kifejezetten fontos volt. Egy olyan folyamatot indított el bennem az utóbbi pár hónapban, ami miatt olyan területeken is érzem a fejlődést, amikről a konzultációkon nem is esett szó. Sokkal jobban el tudom fogadni az érzéseimet, jóval több az önbizalmam mint előtte, kevésbé szorongok és, ami diákként sokat számít, hogy összeszedett lettem és jobban tudok koncentrálni, ami a jegyeimen is meglátszik. Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!

M. Eszter

5
Értékelés: 5
Eszter rengeteget segített nekem, hogy megtanuljam felirmerni, elfogadni es kezelni az érzéseimet illetve a problémáimat. Nagyon hálás vagyok az elmúlt közel egy év munkájáért, ezzel visszaadta a pszicológusokba vetett hitemet

M.Eszter

5
Értékelés: 5
Eszter rengeteget segített nekem, hogy megértsem a saját érezeseimet és ezáltal jobban kezelni tudjam a problémáimat. Nagyon hálás vagyok az elmúlt közel egy év munkájáért, visszaadta a pszichológusokba vetett hitemet.

Pszichológus's blogposts

Adamik Eszter képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan hat a Katarzisz Komplex Művészetterápia (KKM)? Miért segíthet művészi tehetség és érdeklődés nélküli személyeknek is?

A művészetterápia kifejezés hallatán nem is gondolnánk, hogy valójában sokkal többről van szó, mint egy élményfestésről vagy különféle művészeti technikák alkalmazásáról.

A Katarzisz Komplex Művészetterápia gerincét márpedig a relaxáció és az imagináció, tehát az ellazulás és a tudattalanunk képzeleti képáramlása adja. Miért fontos ez ennyire?

Adamik Eszter képe
Ellenőrzött szakember

Amikor nem jön a baba – A nehezített teherbeesés, meddőség pszichológiai háttere

Gyakori jelenség manapság, hogy a párok, házastársak megtervezik, hogy mikor szeretnének gyermeket, de a tudatos rákészülés ellenére mégsem következik be fogantatás.

Orvosi értelemben meddőségről vagy nehezített teherbeesésről abban az esetben beszélhetünk, ha rendszeres, fogamzásgátlás nélküli szexuális élet mellett több, mint egy év elteltével sem történik meg a fogantatás. A gyermekáldás elmaradása mögött számos biológiai ok húzódhat mind a férfi, mind pedig a női szervezetben. Jó hír, hogy a biológiai problémák jelentős részét az orvostudomány már tudja kezelni.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Tanács

Tisztelt Szakember! Évekig jártam egyéni terápiára. Augusztusban lezárásra került sor, amit én kezdeményeztem. Mostanában viszont újra vágyom a terápiás közegbe. Nem szeretnék rendszeres járni, csak időnként, ha nagyon tele van a fejem. Eléggé zavarja ez az érzés a mindennapjaimat, már erről álmodok is pár napja. A kérdésem a következő: Kérhetek időpontot újra , minden kötöttség nélkül? Vagy majd elmúlik ez, bírjam ki valahogy? Eléggé tanácstalan vagyok, most nagyon szenvedek. Kíváncsi vagyok, más szakemberek, hogyan látják ezt a kérdést? Köszönöm a választ, válaszokat!

Körömrágás és harcos játékok

Nagycsoportos kisfiam állandóan a gonosz meseszereplőkkel azonosul (az Oroszlánkirályban pl. Zordon a kedvence), szerepjátékai folyamán is mindig gonosz akar lenni. Kitalált magának egy képzeletbeli Gonoszországot, ahol ő a király, a gonoszok vezetője. Minden játékában a harc van jelen, pl. ha legózunk, akkor ő lovagokat épít, akik harcolnak egymással; ha kirándulunk, akkor azonnal keres egy botot, és megtámadja a fákat; ha gyurmázunk, akkor két gyurmafigurával kezd el harcosat játszani. A fekete a kedvenc színe, rajzai gyakran fekete emberek karddal a kezükben. Az óvodában szeptembertől új c

Oldalak