Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Program lista

Dohányzásról leszokást támogató csoportos tanácsadás - Online

A dohányzásról való leszokás egyik bizonyítottan hatékony módszere a csoportos tanácsadás, amikor a résztvevők egy közös cél - a teljes füstmentesség - érdekében sorstársakként működnek együtt, mindezt szakember vezetése mellett.

 

Az online foglalkozások menete, keretei:

Az online csoport 5-10 fő résztvevővel indul, 8 alkalmas, heti rendszerességű. Az egyes alkalmak 90 percesek.

 

A foglalkozások ideje:

A csoport június elején indul, pontos időpontja az előzetes igényfelmérést követően lesz.

 

ÉN ÉS A PÁRKAPCSOLAT - ÖNISMERETI WORKSHOP ONLINE

ÉN ÉS A PÁRKAPCSOLAT - önismereti workshop online

A párkapcsolatban kiderül. Hogy ilyen vagyok, hogy olyan vagyok, hogy odaadó, behódoló, gőgös, magabiztos, vagy bolondos, csimpaszkodó, esetleg ezek valamilyen kombinációja. A párkapcsolat számít, hiszen ebbe érkezünk haza. Számít, mert épp ebbe szeretnénk hazaérkezni. Számít, mert éppen ebbe nem szeretnénk... Szóval akad néhány forgatókönyv. Az bizonyos, hogy a párkapcsolat egy tükör, amiben megláthatjuk saját magunkat. A magunk érzéseit és a magunk igényeit. Ezekkel foglalkozunk a workshop két órájában.

Balanced Parents - Szerelem. Párkapcsolat. Szex.

 

A Bebalanced Pszichológiai Pont Balanced Parents programsorozatában szülőknek tartunk előadásokat, tartsatok velünk! 

 

Abban, hogy a párkapcsolatok világában hogyan boldogul gyermekünk sokkal fontosabb szerepünk van, mint gondolnánk.
Hatalmas segítséget nyújt az eligazodásban, és az egészséges kapcsolatok kialakításában egyrészt, az otthonról hozott szülői minta, másrészt pedig a tény, hogy ezek a témák otthon nem számítanak tabunak.

Családállítás március 27-én Budapesten

Van olyan problémád, amit évek óta nem sikerül megoldanod egyedül? Legyen ez magánéleti vagy munkahelyi kérdés, ha szeretnél most már tenni a változásért, és segítséget kérni, gyere el március 27-én szombaton a csoportomba a Nyugatinál, vagy kérj egyéni időpontot emailben vagy telefonon!

Örök Nagyi workshop :)

Most tudtam meg, hogy örökbefogadott unokám lesz, hova fordulhatok, ha tele vagyok kérdésekkel? Egyáltalán, hogyan működik ez manapság? Mi mindentől függ, milyen lesz a gyermek? És nagyszülőként mit tehetek én?

Az adoptáló szülők számára a kilencvenes évek óta létezik felkészítő tanfolyam, ahol szakemberekkel és sorstársakkal közösen tudják megbeszélni az örökbefogadással kapcsolatos kérdéseiket, vágyaikat, félelmeiket. Ugyanez a lehetőség adott most az örökbefogadó és a leendő örökbefogadó családtagok, rokonok, ismerőseik részére is, a Mózeskosár Egyesület szervezésében.

Oldalak