Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Program lista

Családállítás december 19-én Budapesten

Bízom benne, hogy nem lesznek további szigorítások, és max. 9 fővel hosszú idő után végre ismét tudok családállítás csoportot tartani. December 19-én szombaton 10 órától a Nyugatinál lévő rendelőben, a Podmaniczky u. 47-ben leszünk (remélem), az állítás díja 15000Ft, a csoportban való részvétel állítás nélkül 3000Ft.

Kerekítő baba-mama foglalkozás Zoom-on

Mi a Kerekítő?

 

Fél óra höcögés, göcögés, kapcsolatteremtő és bizalmi játékok a Kerekítő mondókáskönyvsorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán, hangszerjátékkal és ismert népdalainkkal színesítve, a 0-3 éves korosztály ízlésére alakítva.

 

Gyerekkel karanténban - ingyenes online előadás

Gyerekkel karanténban – Schrammel Ivett pszichológus előadása, a KIDZONE, n. o. szlovák Ifjúsági Szerveze meghívására.

Hogyan könnyítsük meg a karanténban töltött időt, a gyerekek és saját magunk számára?

Hogyan előzzük meg és kezeljük a konfliktusokat?

Hogyan éljük meg ezt az időszakot úgy, hogy épülésünkre szolgáljon?

 

Az előadás ingyenes, a résztvevők számának korlátozása miatt előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrációs link a honlapon:

Online Mindfulness Tréning (MBCT)

ONLINE MINDFULNESS TRÉNING (MBCT): STRESSZKEZELÉS - SZORONGÁSCSÖKKENTÉS - ÖNISMERET - ÖNFEJLESZTÉS.
Válaszd a minőséget, az eredeti és bizonyítottan hatékony MBCT mindfulness tréninget!
A következő Élő Online Mindfulness Tréning novemberben indul.

Ha nem megfelelő az időpont, itt a lehetőség, hogy jelentkezz a videótréningre, most 30 % kedvezménnyel!
A 9 hetes (18 órás) videótréninget bármikor elkezdheted és otthonról, a saját tempódban végezheted!

Beszéljünk a stresszről

Beszéljünk a stresszről!

Életünk tele van stresszel és szorongással, melyet sok minden okozhat és számos összetevője van. A mai helyzetben pedig még hangsúlyosabb lett az éltünkben megjelenő stressz és az azzal való megküzdés. A stressz hatással van a hangulatunkra, aktivitásunkra, teljesítményünkre, testünkre és lelkünkre.

Lelki Immunerősítő stresszcsökkentő online tréning

A Lelki Immunerősítő Tréning segít megtalálni az erősségeidet, meglátni mi az, ami téged feltölt és erőt adhat a mindennapok forgatagában. Segít rálátni az ezt esetleg akadályozó gondolkodási és szokásbeli mintáinkra.

A Lelki Immunerősítő Tréning alapjaiban az oxfordi mindfulness alapú kognitív terápiára épül (MBCT), kiegészítve a pszichológiai immunrendszer több területét is erősítő gyakorlatokkal.

Megtanulhatod, hogyan kezelheted hatékonyan

Szorongásoldó mesecsoport iskolát kezdő gyerekeknek

Szorongásoldó mesecsoport indul 5-7 éves gyermekek számára. A mesecsoport során Japán Papírszínházzal dolgozom, amely képi ábrázolással jeleníti meg a gyermekek számára a mesét, megragadja a figyelmüket, és segíti a történet mélyebb megértését és feldolgozását. A mesecsoport célja, hogy az iskolakezdés előtt vagy annak küszöbén álló gyermekek szakmai segítség mellett fogalmazhassák meg szorongásaikat, a foglalkozások során belső erőforrásaik mozgósításra kerüljenek, és bátran térjenek vissza a hétköznapokba. 

A mesecsoport korlátozott létszámmal, maximum 8 fővel indul. 

Elvárások szorításában - Hogyan találd meg a szerepeid közt az egyensúlyt?

Beköszöntött az ősz és a feladatok tömkelegével próbálsz megküzdeni? Úgy érzed, több szerepben kellene egyszerre helyt állnod, és nehezen tudsz megfelelni a feléd irányuló elvárásoknak?
Az előadás során épp ezeket a kérdéseket járjuk körbe. Beszélünk majd életszerepeink és az életterek összemosódásáról, az énképünk aspektusairól (milyen a reális, milyen az ideális vagy éppen az elvárt?), az egyensúly megtalálásáról és persze a határok kialakításáról és megvédéséről.

Előad: Harsányi Kata, pszichológus
Időtartam: 45 perc + kérdések

Tudatos párkapcsolat workshop

Kislétszámú, csoportos formában foglalkozunk a párkapcsolat területét érintő nehézségekkel. Az első alkalom témája a közelség nehézségei az összezártságban. Férfiakat és nőket egyaránt várunk a programra. Időtartam 10.00- 12.30ig, 1 rövid szünettel. Részvételi díj: 6000.- 

Örök Nagyi workshop - online :)

Most tudtam meg, hogy örökbefogadott unokám lesz, hova fordulhatok, ha tele vagyok kérdésekkel? Egyáltalán, hogyan működik ez manapság? Mi mindentől függ, milyen lesz a gyerkőc? És nagyszülőként mit tehetek én a COVID-19 idején?

Oldalak