Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. március 6. Péntek, 18.00

Egyre több klímavészhelyzetes poszt, cikk jön szembe a neten? Aggódsz a saját és a (leendő) gyermekeid jövője miatt? Szeretnél gyereket, de elbizonytalanítanak a kérdéseid? Próbáltál már változtatni valamin a fenntarthatóság jegyében, de úgy érzed, szívesen ásnál mélyebbre a témában?

Akárhogy is gondolkodsz erről, gyere el az első önsegítő beszélgetőkörünkre, melynek témája: gyermekvállalás a klímaszorongás korában.

Az estet a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány szakemberei,
Karácsonyi Eszter pszichológus és Dengyel Kinga pszichológus, perinatális szaktanácsadó tartják.

A workshopon felszabadult hangulatban, szakemberek és résztvevők interaktív, izgalmas vezetett beszélgetés keretében brainstormingolunk, és keressük a válaszokat, melyeket mindenki a maga világnézetébe illeszthet. A legjobb, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül a kérdéseinkkel, ráadásul az új találkozások mentén lehetőség nyílik ismeretségek, barátságok, kapcsolatok kialakítására. A csoport nyitott, minden alkalommal csatlakozhatnak új érdeklődők, szeretettel várunk mindenkit!

A JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány egyik mottója, miszerint a "pszichológia mindenkié" aképp valósul meg, hogy szinte bárki számára elérhető áron és helyszíneken szervezünk nyitott pszichológiai programokat. Ennek során feltétlenül számítunk azon érdeklődők jelenlétére, akik elhivatottak a téma iránt, s mivel tartanunk kell a létszámkeretet is, ezért kérjük helyed lefoglalásával támogasd egy 1050 Ft-os jelképes összeggel az Alapítvány munkáját.  A jegyedet ide kattintva tudod megvenni. A helyszínen nincs lehetőség belépőt vásárolni készpénzzel.
A férőhelyek száma a személyes légkör és a terem kapacitás miatt 20-25 fő, ezért sorrendben tudjuk fogadni a feliratkozókat! Amennyiben beteltek a helyek, azt posztban jelezni fogjuk.

Várunk szeretettel mindenkit egy remek, inspiráló, problémamegoldó péntek estére! :)

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Görbe Bögre Kávézó, 1081, Rökk Szilárd u. 3.