Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. március 6. Péntek, 18.00

Egyre több klímavészhelyzetes poszt, cikk jön szembe a neten? Aggódsz a saját és a (leendő) gyermekeid jövője miatt? Szeretnél gyereket, de elbizonytalanítanak a kérdéseid? Próbáltál már változtatni valamin a fenntarthatóság jegyében, de úgy érzed, szívesen ásnál mélyebbre a témában?

Akárhogy is gondolkodsz erről, gyere el az első önsegítő beszélgetőkörünkre, melynek témája: gyermekvállalás a klímaszorongás korában.

Az estet a JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány szakemberei,
Karácsonyi Eszter pszichológus és Dengyel Kinga pszichológus, perinatális szaktanácsadó tartják.

A workshopon felszabadult hangulatban, szakemberek és résztvevők interaktív, izgalmas vezetett beszélgetés keretében brainstormingolunk, és keressük a válaszokat, melyeket mindenki a maga világnézetébe illeszthet. A legjobb, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül a kérdéseinkkel, ráadásul az új találkozások mentén lehetőség nyílik ismeretségek, barátságok, kapcsolatok kialakítására. A csoport nyitott, minden alkalommal csatlakozhatnak új érdeklődők, szeretettel várunk mindenkit!

************************************************************************

A JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány egyik mottója, miszerint a "pszichológia mindenkié" aképp valósul meg, hogy szinte bárki számára elérhető áron és helyszíneken szervezünk nyitott pszichológiai programokat. Ennek során feltétlenül számítunk azon érdeklődők jelenlétére, akik elhivatottak a téma iránt, s mivel tartanunk kell a létszámkeretet is, ezért kérjük az alábbi jelképes összeggel történő REGISZTRÁCIÓ-t is.

Early bird: 1000 Ft - amennyiben 2020. február 28-n éjfélig elutalásra kerül a részvételi díjad és a lenti linken jelzed a részvételi szándékodat.
Normál ár: 2000 Ft - 2020. március 2-5. között történő utalás és a linken történő jelentkezés esetén.
(A jegy ára a fogyasztást nem tartalmazza.)

A helyed biztosítása a regisztrációs díj elutalásával történik meg (vagy esetleg bármelyik OTP bankban történő befizetéssel a számlaszámunkra).
Számlaszám: 11708001 20563255 00000000 (OTP)
Számlatulajdonos: JóLÉlek Pszichológiai Alapítvány
Közlemény rovatban mindenképpen tüntesd fel:
"Önsegítő kör - támogatás" és a neved!!!!!

Ha megtörtént az utalás, légy kedves itt REGISZTRÁLNI magadat.

A helyszínen nincs lehetőség belépőt vásárolni készpénzzel!

A férőhelyek száma a személyes légkör és a terem kapacitás miatt 20-25 fő, ezért sorrendben tudjuk fogadni a feliratkozókat! Amennyiben beteltek a helyek, azt posztban jelezni fogjuk.

Várunk szeretettel mindenkit egy remek, inspiráló, problémamegoldó péntek estére! :)

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Görbe Bögre Kávézó, 1081, Rökk Szilárd u. 3.