Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. május 26. Kedd, 16.00
Intenzitás: 
heti egy alkalom

Mindannyiunkban számos olyan erőforrás van rejtve, amelyet eddig nem ismertünk fel. A humor, az életszemlélet, az életszeretet, a fejlődni vágyás, mind egy-egy olyan erőforrás, amellyel rendelkezhetünk. Ezek az erőforrások sokszor segítenek bennünket abban, hogy túllendüljünk a nehéz pillanatokon, hogy reggel egy nehéz napon is kikeljünk az ágyból. Viszont sokan nincsenek tisztában azzal, hogy számos olyan rejtett erőforrás van még bennük, ami felfedezésre vár. Amikor olyan élethelyzetbe kerülünk, hogy azt érezzük, nem bírunk el a helyzettel, jobban kellene teljesítenünk, nem bízunk magunkban, a szokványosnál jobban magunkra vagyunk hagyva, ezek a rejtett tartalékok erőt tudnak adni ahhoz, hogy megküzdjünk a kialakult helyzettel, hinni tudjunk magunkban és a képességeinkben.

Az autogén tréning (AT) egy relaxációs technika, amely J.H. Schultz nevéhez köthető. A csoport során a résztvevők ezt a módszert sajátíthatják el. Azzal, hogy az autogén tréning által megtanuljuk az autonóm idegrendszerünket ellazítani az eljárás a stresszel való megküzdésben is segít és csillapítja annak hatásait. A relaxációs technika elsajátításával egyidejűen az önismereten is dolgozunk, és megtanuljuk tudatosan mozgósítani a bennünk rejlő erőforrásokat.

12 alkalmas online autogén tréning csoportok indulnak májusban.
Két csoportunk indul a következő idősávokban: szerda délelőttönként 9:30-11:00, kedd délutánonként 16:00-17:30

Első alkalom:
délelőtti csoport 2020.05.27. 9:30-11:00
délutáni csoport 2020.05.26. 16:00-17:30

Jelentkezési határidő mindkét csoportra 2020.05.22. péntek

Részvételi díj és jelentkezés : www.mentality.hu/eroforrascsoport

A csoportokat Bálint Eszter és Nyúl Boglárka pszichológusok tartják.

A csoport 12 héten keresztül tart, hetente egyszer találkozunk a virtuális térben. A részvételhez Zoom program és stabil internetkapcsolat szükséges.

A csoport minimum 5 fő jelentkezése esetén indul és maximum 8 fő vehet részt. A csoport indulása előtt mindenkivel egyénileg beszélgetünk, hogy megismerkedhessünk egymással és megbizonyosodjunk róla, hogy az autogén tréning a megfelelő megközelítés a résztvevő számára. Az első interjúkat is online formában, egyéni egyeztetés alapján tartjuk meg.

Szervező(k): 
Cím: 
Zoom