Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. június 1. Hétfő, 0.00

Ismerős a helyzet? 

Szinte mindig tudod mit kellett volna mondanod...csak sokkal később. Munkából hazafelé tartasz. Fáradt vagy, mégis tele a fejed olyan gondolatokkal, hogyan is lehetett volna egy benti szituációt jobban kezelni, mit kellett volna mondanod, hogyan kellett volna fellépned, s közben azt érzed, hogy mennyire nem jól kezelted a  helyzetet. Ez bánt, pörögnek a jelenetek a fejedben, és konstatálod: sokkal magabiztosabbnak kellett volna lenned. Pedig tudod, fejben tudod mit kellett volna mondanod, csak a hogyan nincs meg. Néha nehezen alszol el, mert az aznapi beszélgetések játszódnak újra a fejedben. Hogyan lehetnél magabiztosabb? Hogyan érthetnének jobban?

 

 

Ha ismerős a helyzet, akkor ez a mini csoportos, online tréning neked való. A három alkalom során konkrét gyakorlati feladatokon és helyzeteken keresztül beszéljük meg, hogyan tudnád magad az asszertív és erőszakmentes kommunikáció segítségével hatékonyabban érvényesíteni, meggyőzni másokat arról mit szeretnél, hatékonyabban kifejezni az igényeidet és az érzéseidet a munkahelyeden, párkapcsolatodban.

Jelentkezési határidő: június 1.

Alkalmak száma: 3x90 perc, előzetesen megbeszélt időpontokban. A jelentkezés után egy rövid konzultációt tartunk, ahol átbeszéljük, hogy személyesen mi motivál leginkább a részvételben.​

Online felület: Skype​

Részvételi díj: 15.000 ft/ fő (3 alkalmat foglal magában). A tréning minimum 3 fő részvételével indul.

További információ: https://www.zsofiailles.com/program

 

Szervező(k):