Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2021. június 26. Szombat, 9.00

Elmélyülés női belső világunkban a művészetterápia eszközeivel és a mozdulatok erejével, képzett pszichológusok vezetésével.

 

Szeretettel várjuk 20-40 év közötti női résztvevők jelentkezését nyílt művészetterápiás csoportalkalmainkra.

Az alkalmak során irodalmi művek, inspirációs képek és a természet kincsei segítenek gondolataink, érzéseink, emlékeink elmélyítésében, hogy képzőművészeti és mozgásos formákon keresztül élhessük újra, ismerhessük meg folyamatainkat, valamint akár új helyzetben vagy szerepben is kipróbálhassuk magunkat.

 

A nyár folyamán várhatóan négy alkalommal kínálunk lehetőséget a módszerbe való betekintésre a női létet érintő témákban:

1. alkalom - Nőiség
2021. június 26. szombat, 9-14h

Tervezett alkalmak:
2. alkalom - Kapcsolatok
3. alkalom - Női szerepek
4. alkalom - Intimitás

 

Az alkalmak fontos felismeréseket hozhatnak, rávilágíthatnak esetleges problémákra. Az érintett témák mélyebb megismerésére és feldolgozására terveink szerint egy ősszel induló zárt csoport keretében lesz lehetőség.

 

Ha úgy érzed, egy vagy több téma is megszólított, és szeretnél biztonságos női közegben ránézni a működésedre és visszajelzéseket kapni, akkor jelentkezz az mmmcsoport2021@gmail.com e-mail címen.

 

Az alkalmakat Székács Zsófia tanácsadó szakpszichológus, komplex művészeti terapeuta, valamint Dervalics Dóra pszichológus, integratív terapeuta jelölt vezetik.

 

Helyszín: Középpont (1112 Budapest, Nevegy köz 2.)
Részvételi díj: 10.000 ft/alkalom
Jelentkezési határidő az első alkalomra: 2021. 06. 21.
A csoport maximális létszáma 12 fő.

Ha bizonytalan vagy, hogy neked való-e a csoport, hogy tudunk-e jól dolgozni a téged érintő kérdésekkel, esetleg a módszerről szeretnél többet megtudni, keress minket bizalommal az mmmcsoport2021@gmail.com e-mail címen.

Találkozunk júniusban!

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Középpont, 1112, Nevegy köz 2.