Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2019. szeptember 16. Hétfő, 18.15
Telefonszám: 
30-966-0439
Intenzitás: 
hetente

A tanfolyam 8 hete alatt egyre jobban beleilleszkedik a résztvevő egy ítélkezésmentes és elfogadó életfelfogásba. Önmagával szemben (is) türelmet, szelíd visszaterelést tud alkalmazni... ha annak éppen itt az ideje. Könnyebben meg tudja a gyakorlatok által választani az éppen hatékony viselkedésmódot, miközben szélesedik a repertoár. A csoport együttes munkája mindnkinek saját helyzetének megfelelően nyújt alkalmat az elmélyedésre, miközben a tanfolyami gyakorlatokon kívül egymástól is tanulhatnak, vehetnek át ötleteket, módszereket.

A 8 hét alatt azotthoni gyakolások segítenek az elmélyedésben. Atanultak olyan módszerként is használhatók, ami a későbbiekben egy-egy nehéz helyzetben elővehetők és aktuálisan gyors eredményre vezetnek, ám alkalmasak a korábbi életforma kisebb-nagyobb módosítására is.

A Tudatos jelenlét-alapú kognitív terápiás tanfolyam (Mindfulness-based cognitive therapy, MBCT) alkalmas a stressz átalakítására – így a stressz káros hatásainak csökkentésére, egyszerűbb vagy kezdődő pánikjelenségek csökkentésére, akár megszüntetésére; induletkezelési porblémák megoldására; segít a depresszió leküzdésében, javítja a kapcsolati készségeket.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes beszélgetés szükséges.

Szervező(k): 
Cím: 
Érd, 2030, Boróka u. 40.