Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2019. augusztus 31. Szombat, 11.00

Ha érdeklik a mesék és a meseterápia, szeretné megtapasztalni a hatásukat , valamint ha úgy érzi  a halállal való szembenézésre szüksége van, szeretne ebben fejlődni, letenné a félelmeit, a szorongást, akkor érdemes eljönni a csoportra!

Elmerülünk a mesék világában! A meseterápiás foglalkozás a mesék segítségével teszi lehetővé az élet törvényszerűségének elfogadását.

A sajátélmenyű tapasztalatszerzés, kézzelfoghatóvá teszi a mesék segítő szerepét! Érdemes a mesék bölcsességét segítségül hívnunk, hogy megtanuljuk elfogadni és békében élni ezzel a tudattal, hogy földi életünk véges..
Ajanlom azoknak, akik nehezen néznek szembe a halál híreivel, akik gyászukat már régóta nehezen viselik. Akik a halálfélelmüket csökkentenék, a szorongásukat oldani szeretnék. Sokszor a pánikbetegseg vagy akár az alvászavar alapja is maga a halálfélelem. Ezeken is oldhat egy ilyen szembenézés.
Szakemberkent is fontos az elmúlás természeti tényét elfogadni, ahhoz hogy segiteni tudjunk, akár gyászoloknak, akar a halálfélelem csökkentésében.
A csoport foglalkozást tartja: Révész Renáta Liliána pszichológus, gyásztanácsadó, meseterapeuta
Már több mint 280-an vettek részt halál és gyász témájú csoportjaimon, kb felerészben segítő szakemberek és fele részben laikusok!

Helyszin: Budán a Mom parknál
Időpont:   2019 augusztus 31-én 11.000-18,00 ig
Részvételi díj: 10000 Ft

Erre a napra jelentkezés: https://forms.gle/w77Q8pZKdGsxV8C56
 

Szervező(k): 
Cím: 
Alkotás út