Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. március 25. Szerda, 18.00

A koronavírussal (COVID-19) fertőzött esetek számának növekedése a legtöbbünk számára megnövekedett stresszes állapotot, fokozott szorongást okozhat. A járvány által kiváltott félelem felfokozott érzelmi állapotokat idézhet elő, ami megterhelő lehet hosszútávon és hozzájárulhat az immunrendszerünk kimerüléséhez vagy a pánikhangulat fokozódásához.

Hogyan tanuljuk meg kezelni félelmeinket? Miként őrizhetjük meg mentális egészségünket a járvány idején? Hogyan húzhatunk előnyt a home officeból és hogyan küzdjünk meg a bezártság árnyoldalaival?

Fendrik Bertalan okleveles pszichológussal, coaching pszichológussal keressük a választ ezekre a kérdésekre, valamint kínálunk megoldási lehetőségeket ebben a nehéz helyzetben. Bertalan hisz a folyamatos fejlődésben, és abban, hogy az emberek képesek meghaladni az őket gátló lelki nehézségeket, annak érdekében, hogy egy elégedettebb, kiegyensúlyozottabb életet éljenek. Több éves tapasztalattal rendelkezik a pszichológiai tanácsadás területén: dolgozott telefonos lelkisegély szolgálatnál, gyermekpszichiátrián, hajléktalan ellátásban valamint a versenyszektorban, HR-szakértőként.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1026614364405688/

Előadásunkat MENTÁLIS AKCIÓTERVÜNK keretén belül hirdetjük meg. Célunk, hogy a koronavírus idején, az önkéntes/kötelező karantén alatt is fenntartsuk a pezsgő közösségi életet, amit a Mindset Pszichológiától megszoktatok. Ezért az előadást ÉLŐ Facebook videóban közvetítjük március 25. szerda este 18:00-tól, Facebook oldalunkon keresztül bárki csatlakozhat hozzá! A körülbelül fél órás előadást követően kommentben kérdezhettek Fendrik Bertalantól, valamint arra invitálunk benneteket, hogy közösen beszélgessünk a tapasztalataitokról, alakuljon ki az élő párbeszéd, vita, amit a Mindset Pszicho-Kávéházai alatt megszoktunk!

Kézzelfogható segítséget is szeretnénk nyújtani azoknak, akik közelharcot vívnak a koronavírussal. Bár online előadásaink alapvetően ingyenesek lesznek, ha úgy érzitek, értéket képvisel számotokra és honorálni szeretnétek, erre is van lehetőségetek opcionális jegyvásárlással. Arra kérünk, ezt adományként rögtön a Magyar Vöröskereszt koronavírus elleni kampányának utaljátok, amit a következő oldalon tehettek meg pár egyszerű kattintással:
https://voroskereszt.hu/adomanyozas/kampany-tamogatasa/felkeszules-a-koronavirus-ellen/

Szervező(k):