Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. június 29. Hétfő, 14.00
Telefonszám: 
+36 30 718 5796
Intenzitás: 
Egy hetes önismereti hangsúlyú találkozó

A Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó egy olyan nemzetközi esemény, mely során pszichológusok, pedagógusok, segítő foglalkozásúak, vezetők, vallási képviselők, főiskolai, egyetemi hallgatók, szülők, útkeresők, önismereti úton járók összegyűlnek, és személyközpontú csoportokban beszélgetnek egymással.

Próbáld ki magad személyközpontú kiscsoportban, és nagycsoportban.

Ismét megrendezésre kerül a Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó, melynek legelső alkalmán maga Carl Rogers is jelen volt. Azóta is erős encounter mozgalom él Magyarországon, melyen egyik jelentős eseménye nyaranként a pécsi CCC (Cross Cultural Communication Workshop).

Január végégig kedvezményes részvételi díjért lehet regisztrálni!

Légy részese ennek az intenzív élménynek, ha vágysz az önismereted fejlesztésére, vagy ha épp valamilyen magán- vagy társadalmi problémára keresed a megoldást, vagy fejlesztenéd az empátiád, kommunikációd, vagy ha egyszerűen csak kíváncsi vagy az emberekre.

Mi is az a személyközpontú csoport?

A személyközpontú csoport tagjai általában azzal a céllal érkeznek a csoportokba, hogy kifejezzék gondolataikat, legmélyebb érzelmeiket, feldolgozzanak egy személyes problémát, közösen megoldást keressenek egy társadalmi, vallási, kulturális problémára, meghallgassanak másokat és kifejezzék saját véleményüket. E csoportokban az intenzív munka során fokozatosan olyan légkör alakul ki, mely ösztönzi a megnyílást, a szerepek és álarcok lazulását, az ezektől való megszabadulást, őszinte, nyílt kommunikációra sarkall. A csoporttagok egyre inkább hajlandók konfrontálódni a konfliktuskerülés helyett, ugyanakkor az együtt töltött idő során mind mélyebben képesek megérteni és elfogadni a másikat, a többieket.

További részletek az esemény leírásában találhatók.
https://www.facebook.com/events/597656020995000/

Szervező(k): 
Cím: 
Pécs, Pécs Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar, 7633, Szántó Kovács János u. 1/b.