Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2019. augusztus 10. Szombat, 9.00
Telefonszám: 
+36209222010
Intenzitás: 
2x8 óra

Miért vagyunk feszültek? Miért van az a kellemetlen érzés a gyomrunkban, miért nem tudunk aludni, és miért szorongunk, aggodalmaskodunk, dühöngünk?
Miért is stresszelünk? Tulajdonképpen mi az a stressz, a tankönyvi definíción és az internetes találatokon túl, miért éljük át, és mit tehetünk vele? Mikor természetes, és mikor lehet, hogy akár betegség is állhat a tünetek mögött?

A kétnapos intenzív tanfolyamon átbeszélük mindent, amit érdemes tudni a stresszről, megértjük a hátterét, eredetét, és hogy hogyan fordíthatjuk akár előnyünkre is.Megnézzük, milyen különböző helyzetekben, szituációkban élünk meg stresszt, és hogy mikor hogyan tudunk bánni vele – ugyanis nincs „általános stresszkezelő” csodatechnika, ami minden helyzetben beválna.

Mert nem mindegy, hogy a forgalmi dugóban araszolás miatt idegeskedünk épp, vagy a munkahelyi nyomás miatt, esetleg az egészségünk, sportolóként egy versenyhelyzet, emberi kapcsolataink vagy azok hiánya okoz épp stresszt. Ezért a tanfolyamon számos különböző technikát fogunk megismerni és gyakorolni: relaxációs és imaginációs módszereket, kognitív technikákat, foglalkozunk az önérvényesítéssel, kommunikációs készségekkel különböző szituációs gyakorlatokban.

Átbeszéljük azt is, hova fordulhatunk, ha a szorongásunk súlyosabb annál, hogy a tanult technikákkal megoldható legyen.

Intenzív, gyakorlatorientált tréning, vallástól és spiritualitástól függetlenül, kizárólag a mindennapokban jól használható technikákkal.

A csoport maximális létszáma 8 fő.
A 16 órás tréning ára: 26.000 Ft
Diákoknak: 20.000 Ft

Az ár tartalmazza a képzési anyagokat, a szünetekben frissítőt és rágcsálnivalót.
A tanfolyam időtartama 2x8 óra, szombat-vasárnap 9:00-17:00.

Helye: 1082 Budapest, Baross u. 19. , Psziché Műhely pszichológiai rendelő

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Psziché Műhely, 1082, Baross utca 19.