Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2020. november 25. Szerda, 10.00
Intenzitás: 
minden héten szerdán 10:00-10:30

Mi a Kerekítő?

 

Fél óra höcögés, göcögés, kapcsolatteremtő és bizalmi játékok a Kerekítő mondókáskönyvsorozat ölbeli játékai, mondókái nyomán, hangszerjátékkal és ismert népdalainkkal színesítve, a 0-3 éves korosztály ízlésére alakítva.

 

Az élet első éveiben az önfeledt közös játék, az érintések, testközelség, a szeretetteljes egymásra hangolódás pillanatai, melyeket az ölbeli játékok (más néven bizalmi és kapcsolatteremtő játékok) is biztosítanak, olyan alapkövei a szülő és gyermek közötti biztonságos kötődés kialakításának, amik hosszú távon is megbízható útravalóként szolgálnak gyermekünk fejlődésének támogatásában. Ezek a rövid dalok, mondókák egyben a művészeti és zenei nevelés alapkövei is.

 

Miért lett a nevünk Kerekítő?

A kisgyermekek számára a világ édesanyja ölében, a meghitt közös pillanatokban lesz először teljes, egész - kerek. A szeretetteljes egymásra figyelés, az ölelések, érintések, a közös játékba való bevonódás mind azt az üzenetet közvetítik a gyermek felé, hogy ő fontos és szerethető. Ez az élmény felnőttként is elkíséri, biztonságos kiindulási alapot adva minden emberi kapcsolat alakulásához.

 

A foglalkozásokat a járványhelyzetre való tekintettel Zoom-on tartjuk, ahol láthatjuk egymást, így otthonunk biztonságából élhetjük át a közösségi élményt, de természetesen a kamera bekapcsolása nélkül is velünk tarthatsz. A foglalkozásokat Vajai Flóra, okleveles pszichológus, szülő-csecsemő konzulens jelölt tartja minden szerdán 10:00-kor.

Belépődíj: 1200 Ft/alkalom, vagy 4900 Ft/5alkalmas bérlet.

Jelentkezés és érdeklődés: vajai.flora@gmail.com

Szervező(k): 
Cím: 
Zoom