Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2018. április 27. Péntek, 17.00
Telefonszám: 
+36 70 703 7575

Minden héten új cikket töltök fel a http://terapia.mozello.hu/ujdonsagokoldalra. 
Szavazz, mi legyen a következő hét témája! 

https://www.facebook.com/events/192002301449796/

A szavazók között hetente sorsolást tartok, első sorsolás 2018.04.27-én. A nyertes 1 alkalmas EMDR terápiát próbálhat ki.

Az Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) – vagyis szemmozgásokkal történő deszenzitizálás és újrafeldolgozás – egy olyan terápiás eljárás, melyet negatív élmények következtében kialakult maradandó problémák kezelésére dolgoztak ki.

Negatív élmények lehetnek: közlekedési baleset, bizonyos szégyenteljes élmények, így a folyamatos csúfolás, kiközösítés az iskolában, a gyermekkori szexuális zaklatás, a lelki bántalmazás vagy elhanyagolás – de ide sorolhatók a fájdalmas, megalázó kórházi események, a munkavégzéssel kapcsolatos „élmények”, vagy éppen személyes veszteségek. 

Az EMDR az egyik legfejlettebb és legújabb terápiás technika, rendelőmben a legmodernebb EMDR technikai eszközöket használom a terápia hatékonyságának a növeléséhez, bilaterális idegrendszeri stimuláció: szemmozgás EMDR fénycső-lighttube (hipnózis, álom Rem szakaszok), auditív technikai eszköz, tactilis szenzoros eszköz. 

Szervező(k): 
Cím: 
Debrecen
Problémakör: