Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2021. április 14. Szerda, 18.00

KÉRDŐJELEINK

5 ALKALMAS ÖNISMERETI CSOPORT ONLINE

Ki vagyok én? Hogy vagyok a saját élettörténetemmel? Mit hozok magammal a múltamból? Milyen is vagyok én egy párkapcsolatban? Hányféle elvárás nyomja a vállamat? Miképpen szeretném látni a jövőmet? Így vagyunk: kérdésekkel. Az együtt töltött öt alkalom alatt nem gondolom, hogy mindegyikre választ kapunk - sőt tán újabb kérdések is csatlakoznak a régiek mellé -, ám azt hiszem, hogy mégis közelebb vihet minket ahhoz, hogy megértsük magunkat. Hogy mi fontos, mi nem fontos. Hogyan működünk. Azt gondolom, hogy lényeges dolog magunkkal foglalkozni. Mert bármerre is tévelyeg az ember, magába folyton-folyvást úgy is beleakad.

A csoport 5 x 90 perces alkalomból áll, szerdánként 18.00-tól 19.30-ig.

Első alkalom: 04.14.

Jelentkezési határidő (ez a csoport díjának befizetésével lesz végleges): 04.11.

Az első időpont fix, a továbbiak alapvetően ajánlottak, ha valami nagyon nem lesz jó a csoportnak, azon még változtathatunk.

A csoport díjáról: 10-15 ezer Ft. Azért kötőjeles, mert bár a csoport díja alapvetően nagyjából 15 ezer forint volna, ám a járványhelyzet okán kialakult - akár egzisztenciális - bizonytalasnág okán úgy gondoltam, nem szabok meg fix árat, inkább egy efféle intervallumot. Emellett egy-két hely kedvezményes áron, vagy akár ingyenesen is elérhető lesz a csoportban, hogyha egyáltalán nem fér bele most anyagilag, ám szívesen jönnél, akkor is jelentkezz tehát bátran.

Rólam röviden: Kószó Ádám vagyok, pszichológus, valamint család- és párterapeuta jelölt. Azt gondolom, hogy a jó találkozások alapja az empátia és az elfogadás, reményeim szerint a csoportalkalmak is efféle légkörben telnek.

Jelentkezni itt lehet: https://forms.gle/UyneutPvywGJQn87A

Érdeklődni (és jelentkezni is akár) pedig itt: https://www.koszoadam.com/kapcsolat vagy koszoadam@gmail.com

"Hányféle szégyen és képzelt dicsőség
hálójában evickélünk, pedig
napra kellene teregetnünk
mindazt, mi rejteni való."

/Pilinszky/

#önismeret

Szervező(k): 
Cím: 
Online