Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2019. március 20. Szerda, 18.30

A 0. kerület soron következő estje, a hétköznapokban előforduló párkapcsolati és szexuális nehézségek témáját igyekszik körbejárni. Velez Csaba lesz a vendégünk, aki gondolatébresztő előadást tart a témában, hogy aztán mindannyian bevonódva közösen elmélkedjünk, vitázzunk vagy épp egyetértsünk, de mindenképpen véleményt formáljunk.

„Szerelem és szexualitás….életünk fontos részei, melyekhez leginkább pozitív érzelmeket, elvárásokat kötünk. De mi történik, ha mégis megjelennek a hétköznapi gondok, nehézségek? Tudjuk őket kezelni? Hogyan reagálunk rájuk? Egyáltalán mi számít hétköznapinak és mi nem? Sokunkat foglalkoztatnak ehhez hasonló kérdések, de a válaszok keresése sokszor újabb talányokhoz vezet. Léteznek különböző korszakok egy párkapcsolatban? Mennyire változtatja meg a kapcsolatot egy gyermek születése? Megőrizhető az egymás iránt érzett vágy? Elkerülhető az érzelmi kiüresedés? Mi lehet az oka, ha időnként kevésbé kívánjuk az együttlétet? Problémát jelentenek az esetlegesen megjelenő extrém igények, fétisek? Hogyan oldható fel, ha a partnereknek nem egyeznek a szexuális preferenciái?”

Időpont: 2019. március 20. szerda
Kapunyitás: 18:00
Kezdés: 18:30

Helyszín: Tereza - Budapest, VI. kerület Nagymező utca 3.

Jegyvásárlás az előadás előtt, a helyszínen lehetséges.
Ára: 1750Ft/fő 3000Ft/két fő

Jegyvásárlásnál csak készpénzt tudunk elfogadni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A rendezvényről fényképek készülnek.

A 0. kerület rendezvényeinek célja, hogy aktuális társadalmi jelenségek, problémák megbeszélésének, véleményezésének teret biztosítsunk. Az esteken elsőként, mintegy gondolatébresztés gyanánt, az adott témát, egy abban szakavatott pszichológus szemüvegén át megismerjük, majd moderált, játékos keretek közt lehetőséget biztosítunk, hogy minden résztvevő bevonódjon, véleményt nyilvánítson, kialakulhasson egy vita vagy épp egyetértés a témát illetően.

További információkért keressetek minket a facebookon és az instagramon.

#0kerulet #szamitavelemenyed #tartsvelunk

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Tereza, VI. kerület, Nagymező utca 3