Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kezdődátum: 
2019. május 29. Szerda, 18.00

A közösségi oldalak - különösképpen a facebook és az instagram - mára már óhatatlanul is hétköznapjaink részévé váltak. De vajon mitől ilyen vonzóak ezek az oldalak? Milyen előnyeink származnak a használatukból? Vagy éppen milyen veszélyek leselkednek ránk a virtuális valóságunkban? Hogyan válhatunk “lájk”-függőkké? Miért érzünk ellenállhatatlan késztetést élményeink online megosztására? És miért vágyunk belekukucskálni mások hétköznapjaiba?

A 0. kerület soron következő estjén a közösségi oldalak jelenségét igyekszünk körbejárni. A gondolatébresztő előadást Koch Boglárka Lilla tartja, hogy aztán mindannyian bevonódva közösen elmélkedjünk, vitázzunk vagy épp egyetértsünk, de mindenképpen véleményt formáljunk.

Időpont: 2019. május 29. szerda
Kapunyitás: 18:00
Kezdés: 18:30

Helyszín: Tereza - Budapest, VI. kerület Nagymező utca 3.

Jegyvásárlás az előadás előtt, a helyszínen lehetséges.
Ára: 1750Ft/fő 3000Ft/két fő

Jegyvásárlásnál csak készpénzt tudunk elfogadni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A rendezvényről fényképek készülnek.

A 0. kerület rendezvényeinek célja, hogy aktuális társadalmi jelenségek, problémák megbeszélésének, véleményezésének teret biztosítsunk. Az esteken elsőként, mintegy gondolatébresztés gyanánt, az adott témát, egy abban szakavatott pszichológus szemüvegén át megismerjük, majd moderált, játékos keretek közt lehetőséget biztosítunk, hogy minden résztvevő bevonódjon, véleményt nyilvánítson, kialakulhasson egy vita vagy épp egyetértés a témát illetően.

További információkért keressetek minket a facebookon és az instagramon.

FACEBOOK ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/356650538293474/

 

Szervező(k): 
Cím: 
Budapest, Tereza - étterem, 1065, Nagymező utca 3.