Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gelsei Bernadett

Korábbi értékelések

Kadosa

5
Értékelés: 5
függőségi problémával kerestem, egy éve józan vagyok, hálásan köszönöm!!!

Edit

5
Értékelés: 5
Nagyon sok felismerésem volt önmagammal kapcsolatosan az ülések során, mindemellett sok gyakorlati segítséget is kaptam. Mindig éreztem a figyelmét, empátiáját ami sokat segített abban, hogy változtassak az életemen. Nagyon köszönöm!

Anikó

5
Értékelés: 5
Nagyon meg vagyunk elégedve Bernadett segítő tevékenységével a férjemmel együtt. A Megoldásközpontú pártanácsadás nekünk életmentő módon segített problémáinkat átlátni, átkeretezni és az érzelmeinkre koncentrálni. Jó alap volt az egésznapos program, ahol évek óta talán először tudtunk igazán beszélgetni a férjemmel.

Kiss Reka

5
Értékelés: 5

Dóra

3
Értékelés: 3
Kedves Bernadett! A családterápia oldalon nem szerepel a neve, mint végzett család-, és párterapeuta, így ezt a szolgáltatást nem hirdetheti, hiszen nincs ilyen képzettsége valószínűleg Magyarországon. Kérdésem az lenne, ha nincs ilyen végzettsége, miért hirdeti, ha van, miért nem szerepel a hivatalos lajstromban.

Mentálhigiénés szakember's blogposts

Gelsei Bernadett képe
Ellenőrzött szakember

Majka és Curtis és a szerelmi háromszög

Dübörög a neten Majka és Curtis sztorija. Sokan kiakadtak Majkára, hogy miért így , ebben a formában tette közzé vége a közös munkájuknak Curtissel. 
Miért alázta meg nyilvánosan , miért rúgott bele, miért teregette ki így a szennyest? Miért nem foglalkozik azzal, hogy ennek büntetőjogi következménye is lehet? Ez nálunk nem szokás így, mekkorát hibázott. Kap mindent megértést keveset.

Gelsei Bernadett képe
Ellenőrzött szakember

Munkamániás a férjem

Egyre többszőr keresnek meg olyan feleségek, akik úgy érzik, mióta megszülettek a gyerekek egyedül viszik a gyereknevelést és a háztartást. Még akkor is, ha van bejárónőjük, bébiszitterük.  Mivel van úgy, hogy nem lehet helyettesíteni valakit, konkrétan egy támogató társat, egy férjet,  apát.  Ilyenkor a legrosszabb azt elfogadni és elviselni, hogy ugyan van férjünk, a gyerekeinknek van apukája, de mégsem lehet rájuk számítani.

 

 Biztosan ismerősek számotokra a következő gondolatok :

“ ha egyedül lennék, sokkal jobban viselném azt, hogy nincs segítségem”

Oldalak

Pszichológus válaszol

Mikor kér meg,hogy költözzek vissza?

Üdvözlöm! Egy évig éltünk együtt a pàrommal,hamar hozzáköltöztem. A kapcsolatunkkal nem volt semmi probléma. Mostanában sok probléma volt az életében,és pár hete azt mondta nekem,hogy össze van zavarodva mindennel kapcsolatban,köztük azzal kapcsolatban is,hogy nekünk együtt kell-e lennünk. Szakított velem,elköltöztem. Gyötrelem volt mindkettőnknek.Azóta tisztáztuk a dolgokat,együtt vagyunk,de külön lakunk. Azt mondta neki ez így jó,mert jó neki kicsit egyedül lenni otthon...Engem nagyon megvisel,hogy nem élünk együtt. Egész nap azt várom mikor kérdezi meg,hogy átmegyek-e este. Hiànyzik az otth

Bizonytalanság

Tisztelt Pszichológus! A párommal több mint két éve vagyunk együtt. Sűrűn böngészik a neten szexpartner után. Néz pornót ami szerintem egy férfinél természetes dolog, mert melyik férfi nem... de hogy a közeli vàrosokban szexpartnerek között böngészik szerintem ez nem egészséges. Màr próbáltam vele erről beszélni de ő van megsèrtődve hogy nyaggatom. A szexuàlis életünk kiegyensúlyozott. Ön szerint van mitől félni valom vagy csak kíváncsiságból nézegeti azokat az oldalakat. Várom ès köszönöm előre válaszát.

Oldalak