Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Velez Csaba

Korábbi értékelések

Zsofi

5
Értékelés: 5

Fülöp Miklós

5
Értékelés: 5
Csabával egy hosszas munkahelyi sínylődés során vettem fel a kapcsolatot. Kemény közös munka árán, de elmondhatom: jól vagyok. köszönöm

Tamás

5
Értékelés: 5
Kiégés kezelésből ötös. Köszönöm Csaba

Tóth Laura

5
Értékelés: 5

Ibolya

5
Értékelés: 5
Köszönöm a segítséget!

Pszichológus's blogposts

Velez Csaba képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan segítsünk kiégéssel küzdő szerettünknek?

Amikor tartósan beborul az ég, a felhők szorosan összezárnak, és a legcsekélyebb fényszikra sem szűrődik át az égen, nos akkor van a legnagyobb szükség napfényre. Ezt érezheti az a burnouttól szenvedő szeretted is, aki a legmélyebb árokból szeretne feljutni az öröm újraéléséig, hát segíts neki, mert sok múlik rajtad. A segítség számos formáját választhatod, csak hatékony legyen, és ne felejtsd el, nemcsak szerettedért, magadért is teszed. Hogy újra olyan kerek legyen a világotok, mint régen.

Oldalak

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Velez Csaba

Mostanában aggasztóan nehezen kapok levegőt (vizsgálatok szerint teljesen egészséges vagyok) . Tény, hogy pörgős az életem, két iskolába járok munka és a hétköznapi dolgaim mellett, de jól érzem magamat a mindennapjaim során, élvezem azokat amiket csinálok. Futok, jógázom, lovagolok stb.. próbálok relaxálni, a gondolataim pörgését mégsem tudom kikapcsolni. Van valami módszer ami segít kikapcsolni, még jobban kezelni a stresszt? (22 éves vagyok)

Oldalak