Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Varga Anna

Korábbi értékelések

András

5
Értékelés: 5
Anna jelenléte megnyugtató. Odafigyelése támogató. Tudása értékes. Sok lélekismerőnél jártam korábban kevés sikerrel. Ő végre nem csak meghallgat, érdemben hozzátesz, újrakeretezzük közösen zavaró gondolataimat. Sokat segített, csak ajánlani tudom!

Pszichológus válaszol

Zárkózott

Üdvözlöm Kisfiam 3 éves. Idén kezdte az óvodát. Ő az a tipikus mintagyerek akivel semmi gond sincs.mindig is arra neveltem hogy nekem mindent elmondhat bármi is az ,akkor is szeretni fogom.Mindig rengeteget beszélgettem vele és próbáltam erre ösztönözni. Mégis történt valami ami aggaszt .az oviban bántotta egy kisfiú és nem mondta el nekem .félek ha már most ennyire zárkózott mi lesz vele az iskolában? A kérdésem az lenne hogy hogyan vegyem rá arra hogy ne szégyellje ha bántják,mondja el nekem és hogy védje meg magát? Válaszát előre köszönöm.

Mit kell tenni?

Jóestét! Elég sokat olvastam a depresszióról, és mindig a leírtak többsége megfelel a saját viselkedésemnek. Az itt található lexikon jobban le is ír engem mint ahogy én arra képes lennék. De még így is attól rettegek hogy ezt csak én beszélem be magamnak, hogy túlzok. Mi a módszere annak hogy biztosan megtudjam, "papírt" kapjak arról hogy tényleg depressziós vagyok-e? Pár évvel ezelőtt próbáltam elmenni valakihez emiatt (sajnos nem tudom mi volt a munkája mert anyukám rendezte a dolgot), de ő egész végig a szorongásom forrásáról akart beszélni, amit én feleslegesnek tartottam. A beszédünk vég

Oldalak