Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Urbanics Júlia

Korábbi értékelések

Tamás Máté

5
Értékelés: 5
Kellemes személyiség, jó volt megtapasztalni, hogy valaki elfogad olyannak amilyen vagyok és éppen ezáltal segít a fejlődésben, mert nőtt az önbizalmam, az önelfogadásom.

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Urbanics Júlia

Szeretnék segítséget kérni! A 17 éves fia nemi hovatartozással küzd!Nem tudja,hogy melyik nemhez vonzódik. Nagyon tetszik neki a nőiség és a nővé válás is elgondolkodtatja.Nagyon szeretem a fiam ezért szeretnék neki segíteni,hogy boldog ember lehessen.Mit tanácsol,hol kezdjem és milyen módon?A beszélgetésünk során a pszichológus segítségét felvetettem és együtt működést tanúsított. Előre is köszönöm! Tisztelettel:egy aggódó édesanya!

A kérdést megválaszolta Urbanics Júlia

Tisztelt Hölgyem/Uram! Én egy régóta meglévő és az életemre nézve globális problémával küzdök, ami azonban a közelmúltban mutatkozott meg egyértelműen. Szeretném letenni a jogosítványt és sikeresen elvégeztem a tanfolyamot. A gyakorlati vizsgán azonban problémám van a fellépő vizsgadrukk leküzdésében. Amikor éles helyzetbe kerülök (feladatot kell megoldani), hirtelen minden tudás kimegy a fejemből, nem vagyok képes gondolkodni és tervezni, tehát pánikszerű tünetek lépnek fel. Csak egyetlenegy dologra tudok koncentrálni, és ez a vezetésnél ugye nem túl előnyös. Sajnos sokadikra nem sikerült,

Oldalak