Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Skultéti-Szabó Katalin

Korábbi értékelések

Kovács Anita

5
Értékelés: 5
Egy kedves ismerősöm ajánlására kerestem meg és kellemesen csalódtam. Nehéz élethelyzetben voltam, ami kilátástalannak tűnt, de az objektivitásának és biztatásának köszönhetően könnyebben meg tudtam oldani a helyzetet és azóta is szívesen járok hozzá.

Kis Viola

5
Értékelés: 5
Önértékelési problémákkal küzdöttem, mielőtt Katalint felkerestem egy ismerősöm ajánlására. Önbizalomhiányom volt, de szerencsére ez egyre inkább eltűnőben van és már úgy érzem egyre több helyzettel tudok megküzdeni anélkül, hogy szoronganék.

Halász János

4
Értékelés: 4
Ajánlották. Kicsit féltem tőle, mert az utóbbi időben nagyon felkapott pszichológus. (És mind tudjuk, nem mindig ahhoz kell menni, aki. ) De a várakozásaimon fölül teljesített a hölgy. Nagyon objektív, racionális, határozott.

N. Emese

5
Értékelés: 5
Az ember problémáktól felkavarva, zaklatottan érkezik egy-egy foglalkozásra. Katalinnál mindig azt éreztem, hogy egy kellemes, megértő környezetben vagyok, és a beszélgetéseink végére teljes nyugalom száll meg.

Bukvai Márti

5
Értékelés: 5
Nagyon nehéz, helyzetben voltam amikor valami csoda folytán megtaláltam Katalint. Olyan dolgokra világított rá ami igazi szakember nélkül nem lehetett volna. Nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy páciensei között lehetek. szívem teljes szeretetével ajánlom őt, ha nem lát kiutat az életből, ha problémái vannak. Kedvessége odafigyelése minden túlzás nélkül mondhatom páratlan a szakmájába. Aki igazán gyógyulni akar csak öt kenesse. Köszönöm és nagyon hálás vagyok a törődésért.

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Skultéti-Szabó Katalin képe
Ellenőrzött szakember

Te tudsz nemet mondani? Tanuld meg!

Életünk számos területén előfordulhat, hogy a sok feladat miatt úgy érezzük, egyéni igényeink, vágyaink és szükségleteink a fontossági lista aljára kerültek. Ez az állapot tartósan fenntartva viszont komoly problémákhoz vezethet, ezért is fontos, hogy megtanuljunk nemet mondani.

Skultéti-Szabó Katalin képe
Ellenőrzött szakember

Miért (nem) tartjuk meg újévi fogadalmainkat?

Minden év decemberében fogadkozunk, hogy az új évben biztos, hogy elkezdjük a fogyókúrát, leszokunk a dohányzásról, vagy többet foglalkozunk majd a családunkkal. Mégis ugyanazok az ígéretek ismétlődnek évről évre – vajon miért?

Oldalak

Pszichológus válaszol

A kérdést megválaszolta Skultéti-Szabó Katalin

Tisztelt Pszichológus! Kétségbeesésemben írok ,tanácsot szeretnék kérni ,lányom 13 éves 7 osztályos , tanulási problémákkal küzd azt mondja nincs ami motiválja, fél éve kezelhetetlen,sajnos egy uj barátnője akit nevelőszülőkhöz helyeztek mert az intézetben kezelhetetlen volt, még rontott a helyzeten. Évek óta mániákus hazudozó,mindenáron fel akarja magára hívni a figyelmet(ruha,smink,trágárbeszéd,fenyegetőzés..... Kértük iskolapszihológus segítségét ,de vele sem volt őszinte, elvittük családterapeutához ,de neki is hazudozott,színészkedett és mivel őt kiáltotta ki bűnösnek a testvérei (10- 1