Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Porkoláb Márta

Korábbi értékelések

K.F.

5
Értékelés: 5
Egyedülálló szülőként kerestem fel. Nagyon sokat segített, hogy lányomat jobban megértsem és közelebb kerüljek hozzá. Köszönöm!

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Porkoláb Márta képe
Ellenőrzött szakember

A hűtlenség és ami utána jöhet

A párterápiába érkező párok jelentős százaléka hűtlenség kapcsán kéri a terapeuták segítségét. A segítségkérés jó jel, hisz a felek megoldani igyekeznek a problémát, közösen szeretnék folytatni az életüket. A pár tagjaiban ekkor mindenféle érzés kavarog, tombol, mivel a félrelépés kiderülésekor gyakran azt élik meg, a kapcsolatukban bomba robbant fel.

Porkoláb Márta képe
Ellenőrzött szakember

Túlmodernizált szerelem

Televízió. Mobiltelefon. Laptop. Fax. Internet. Wifi. Facebook. Chat. Twitter. Instagram. Viber. Skype. …a teljesség igénye nélkül. El tudnánk képzelni nélkülük a mindennapokat? Nemrég ezen eszközök nagy része nemcsak ismeretlen, de kevéssé fontos is volt számunkra.

Pszichológus válaszol

Álomértelmezés

Álmaim értelmezésében kérek segítséget. 1.“zárt osztályon” vagyok, megbilincselnek, egy asztalfiókban a gyermekkori fényképeim között keresek rólam és a terapeutámról közös képet, de nem találok. 2.Óriás hangyával küzdök, ami érzelemmentesen csak jön felém és letépi a végtagjaimat, talán meg is öl.Ébredéskor talán a terapeutámmal azonosítottam. 3.Magas várfal tetején állok és a sötét horizontot figyelem, majd a szobából a zárt ablakon nézek ki. Hogyan lehet ezeket az álmokat sorrendben, külön és együtt is értelmezni? A 2-ra hivatkozva a terapeutám abbahagyta a terápiát, minden kapcsolatot

16 eves kamasz

Udvozlom! Egy ismerosom 16 eves fiaval vannak problemak. Szulok elvaltak, edesapa kulfoldon el, edesanyaval el egyutt a 16 es 18 eves fiu. Kisebbik fiu,az egyik osztalytarsaval kezdett baratkozni, ki elmondasa szerint drogot terjeszt. Azota ismerosom fia, nem jar idoben haza az iskolabol, tobbszor hulla reszegen kerul haza. Az edesanya elmondasa szerint valoszinu hogy a drogot is mar ki probalta....Edesapja mindennap beszel a gyerekekkel, gondoskodik roluk. Kisebbik fiaval tobbszor beszelt a vele kapcsolatos problemarol, a fia ki tart a baratja mellett, de meg igeri mindig hogy tanulni fog, e

Oldalak